Махане на памперс и биберон

• 124 308
  • 1 640
  •   1
Отговори
# 1 545
Може би му трябва още малко време на детето. Като я питаш „пишка ли ти се”, какво ти отговаря?

# 1 546
  • Варна
Прави се,че не ме чува.Много я бива да ми се прави на ударена,когато не й изнася(за съжаление още не говори).

# 1 547
Никси, и моят дребосък мина през този период точно преди да започне да си казва за пишкането. Стискаше до последно и пускаше по малко на гащичките докато да го усетим, че му се пишка. След това мина на период стискане до последно и вечния отговор „не” на въпроса „пишка ли ти се”(30 секунди след като ми е казал не казваше „да” и хукваше към мястото за пиш). След като мина и този период започна да си казва, вярно, че със звукоподражание:„ссссс”, но пак е нещо. Сега го уча да се обслужва сам, защото на градината няма да има кой да се занимава с него.

# 1 548
Моя син по-едно време казваше после спря да казва.Сега гък не казва и ако не го заведа да пишка ще се напикае в гащите и пак нищо няма да каже  ooooh! Той и не говори де  Sad

# 1 549
  • Варна
 Благодаря на всички за коментарите!Изглежда сме на прав път,защото днес дойде при мен и си криви краката(все едно й се пишка и стиска).Сложих я на гърнето,без възражения от нейна страна и се изпишка.Да не я хваля много предварително,защото ни предстои още учене,но май сме на прав път Simple Smile

# 1 550
Не знам дали е за тука ,но ще попитам има ли други деца ,които си бъркат в носа постоянно ? Няма нищо вътре и пак го прави въпреки всичко което съм правила да спре с този навик,обяснявам ,че не е възпитано ,не е културно ,че може да тече кръв и пак и пак ,дори я пляснах през ръцете ,вече се чудя дали да не намажа пръстите с нещо?

# 1 551
  • София
Възможно е, знам ли  newsm78
Твоето е откакто си във форума.

# 1 552
Може да капеш фр и да почистваш. Според мен, ако се втелясваш ще задълбочиш нещата. Ако продължи като поотрасне почваш с обясненията, сега едва ли ще се впечатли.

# 1 553
Моята госпожица сега е на вълна "бъркане в носа".Все едно сега го е открила и периодично си проверява има ли нещо.А няма нищо.Колкото повече и правя забележки, толкова повече го прави.Старая се да не се впечатлявам и като я видя просто е бутам ръката от носа.Пресполагам,че с времето ще мине.

# 1 554
ще се опитам да не се обръщам толкова внимание на това може би е някакъв период и ще отмине

# 1 555
Моя син пък имаше период дето си слагаше палеца в устата,а показалеца в носа едновременно Joy падах да се смея че го прави така си чекнеше пръстите и прави едни физиономии,ама го мина.Може период да е или да е видяла от някой.

# 1 556
Моя син пък имаше период дето си слагаше палеца в устата,а показалеца в носа едновременно Joy падах да се смея че го прави така си чекнеше пръстите и прави едни физиономии,ама го мина.Може период да е или да е видяла от някой.
Е това ме разби  hahaha Joy Моята дъщеря започна като беше настинала и се запушваше носа.
Аз се чудя какво да правя с нощния памперс.Миналите 2 нощи беше напълно суха и си казах,че и ако тази нощ е така,ще и го махна.Но уви памперса е пълен до горе.А иначе ми казва,че е голяма за памперс и я дразни,а пишка в него.

# 1 557
  • София
Колко е голяма?
Аз изчаках около месец нощния памперс да е сух и тогава го махнах  Peace

# 1 558
3г и 3м е вече.Има нощи където я чувам,когато се събудя,как пешка в памперса и не помръдва даже.

# 1 559
Sweet Dreams, давай! Ако не пробваш, няма да разбереш кога е момента. Виж аз от притеснение се реших да му го махна на моя и се оказа, че може човека и без памперс.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт