Сега ми чуват сърчицето, а ЯНУАРИ ще ми чуят и гласчето - Тема 2

• 28 057
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, включвам се и аз в тази темичка  Simple Smile От София съм, на 30 г. Първа бременност ми е, а близките ми приятелки все още нямат и не мислят за деца, поради което няма с кой да дискутирам емоциите и въпросите, които ме връхлитат ежедневно  Simple Smile Майка ми и съпругът ми са доста отзивчиви и ме изслушват, но не искам да ги отегчавам с постоянните си размисли и страсти. Ето защо се включвам тук, където всички сме на една вълна   Hug

И започвам направо с въпросите : с какви обувки ще се екипирате за лятото - ниски, по-високи? По принцип имам проблеми с кръста и макар да съм в началото на бременноста, кръстът вече взе да се обажда.

Хубав и слънчев ден на всички  Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 20:37 от Golden tulip

# 361
Аз лично с ниски, и такива с леко токче. Вече се екипирах.
Около мен също има малко бебета и тук ми е шанса да обсъдя всичко в детайли.

# 362
На мен от ниски обувки ми оттичат краката. Имам с малко токче и ортопедични (взех си ги на някаква промоция от Дайхман, мисля, че марката се казва Медикал).

# 363
Привет, момичета! Чета от самото начало на темата и дойде моментът да се запиша. Първа бреенност с термин 28 януари 2016. В петък чухме сърчице- 7сед+1ден беше тогава. Аз още не знам при кой да се следя и само чета отзиви. Търся наистина добър лекар, на който да си плащам Simple Smile. Бях в Щерев за първи преглед при Гинка Ганева- трагедия. Даже не ми даде лист, на който да се потвърди бременността  #2gunfire. В петък при Кирякова в Токуда- по-добре- имам амбулаторен лист от прегледа, но чаках 45мин, а имах записан час. Обясняваше повече, но в Токуда нямат платен пакет, а всеки преглед се плаща. Това всъщност не знам дали всъщност е недостатък. Другото е, че ми се искаше да родя евентуално при лекаря, при който ще се следя. И искам да е жена. Моля ви препоръчайте ми свестен лекар.

# 364
Добро утрооо и от мен  Hug добре дошли на новите майчета  bouquet много се радвам че групата ни се увеличава   bouquet
Аз винаги ходя с ниски обувки.  Дори и на малко токче или платформа ме болят краката много.
И да се оплача - днес след сутрешното кафе си мерих кръвното и беше 80 на 60(което за мен е ниско)  Crazy Та сега се чудя как да го вдигна поне малко . да пия ли още едно по слабо кафе или .... Дайде идеи

# 365
И аз съм с ниско кръвно,на мен ми помага кафе,кола,шоколад,айрян,пробвай,дано се вдигне малко,поне не ти е станало лошо.

# 366
Аз днес пийнах малко кафе с мляко, но хич не ми се нрави.
Снощи преядох адски, но беше много вкусно.

# 367
Май ще си направя едно по слабо кафе,че тез айряни не са ми по вкуса хихи. Не не ми стана лошо,но съм като парцал  Tired

# 368
Аз по принцип съм с ниско кръвно и преди си пиех по две кафета на ден, сега обаче тази доза ми е малко заплашителна. Затова пия по едно кафе сутрин (докторът каза, че не е проблем), в противен случай цял ден съм като парцал и не мога нищо да свърша. Наблягам и на айряна Simple Smile

# 369
  • Пловдив
Привет и от мен! Peace

До одеве бях добре,закусихме и се боядисах...ама като влязох да се къпя и нещо ми се скапа всичко Tired Пих кафе,ама ми е толкова замаяно че не знам днес как ще изкарам, съм пълна със задачи...които се увеличиха Crossing Arms

Първо среща с племенницата–идва в Пловдив на уроци,после да събирам децата за РД на детето и да ги водя първо на кино, а после и пица.Уж съм запазила вътре места да е хладно,ама...така ми се лежи...А и за капак детето извика и племенника да дойде,та ще остане и у нас да спи,щото при баба им дойде малко да лудуват,та  Crazy не знам как ще изкарам...

До скоро и по-леко в жегите...че и аз съм нискокръвна и припадам мнооого лесно ooooh!

# 370
Здравейте, момичета  Hug

Привет на новите попълнения smile3525 Дано януари с добрите новини сме си пак същите Simple Smile

Честито и на новите сърчица!   bouquet

Ние вчера се върнахме от Русе. Много съм доволна, нямах никакви проблеми с пътя. Даже почивки не правихме. Казахме на свекитата - много са доволни. Оставихме щерката там (много ми липсва вече, повече от всеки друг път  Sad ). Тъй като имам проблем с тоалетната при смяна на мястото, та за 3 дни щях да гръмна - ни плодове, ни салати помагаха. Бях се паникьосала, но щом се върнахме всичко започна да се нарежда. Кг от забременяването съм качила около 1, но се опитвам да го задържа, колкото може повече, че имам доста в повечко и не е здравословно да качвам отсега. Гледам да се движа много - поне по 1-2 часа на ден или към 5 км, за да поддържам форма  Laughing Понякога доста ми се догажда, но още не съм повръщала. Много ми е трудно с водата, но се старая да изпивам поне 1,5 л. Не пия почти никакви други течности - газирани, негазирани, подсладени, кафета - просто не ме привличат.

Аз, пък съм доста стресирана от новата работа утре. Вече съм я работила години, но някак ми е странно. Наоколо няма ни вода откъде да си вземеш, ни залък храна, та всичко ще се носи Simple Smile Но, както казват мъдрите - който каквото сам си причини, никой друг не може да му стори  Simple Smile Та сега съм под напрежение и в приготовления. Поне да мине първия ден....

На ЖК смятам да се запиша след 2 седмици или в 11 г.с. се пада. Тогава ще съобщя и на работата, че съм за малко  Rolling Eyes  Simple Smile

# 371
Аз се чувствам много добре на чист въздух в планината и в басейните. Явно бебето ще обича релакса като нас с баща му.
Пожелавам ви лека неделя и хубава седмица. Аз като помисля за работа.....ама това е полижението.

# 372
Добре дошли на новите мами  Hug

Аз съм родом от Русе и малкия син сега е там на гости на баба си и дядо си. На 4-ти юли е водя и големия и ще имаме сбирка на класа от гимназията, та ще комбинирам. Малко се притеснявам от пътя, но се надявам да мине гладко.

Аз съм добре - карам много по-лека бременност от предните, които също не бяха тежки. Разбира се имам промени, тежести и странности - ядат ми се кисели неща, гади ми се и не ми се яде сладко, спи ми се често, бързо се уморявам, въртя се в леглото, имам натежали и леко болезнени гърди и т.н, но за мен това са хубави признаци и ги понасям с усмивка.

На работа още не са ме разпознали - нося по-широки дрехи, но скоро и това е стане и вече няма да мога да крия. Но ще съобщя и се надявам да се приеме добре.

Предния път раждах в Правителствена. Доволна съм, но Христова е малко дръпната и странна. Сега там са направили ремонт и е много по-уютно, но ми е далеко този път и надали ще ходя там. Иначе цената е повече от добра - 770 лева всичко - и следене и раждане, а в св. София, където съм се насочила е точно 3 пъти по-скъпо.

Кафе не пия, кръвното си ми е ниско по принцип. Наливам се с фрешове и вода, но пак трудно събирам около литър.

# 373
А на мен водата ми е по-сладка от всякога. Пия си по два литра като стой та гледай.

# 374
Браво на теб, Red, аз съм пълна противоположност с водата, днес се насилих да изпия един фреш от портокал (по принцип ми е любим)  Tired веднага след това бях готова да повръщам. Най-добре ми действа айряна.
mama_Зуза, успех на новата работа! Дано всичко бъде наред   bouquet

Въпреки неразположението, се стегнахме с бебчо и лъснахме цялата къща, прахме, готвихме и сега заслужена почивка Simple Smile , че утре пак на работа  ooooh!
Лек ден, момичета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт