Сега ми чуват сърчицето, а ЯНУАРИ ще ми чуят и гласчето - Тема 2

• 27 786
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Aз не съм чела за ваксините, но не виждам причина да съм против...не знам още, това тепърва ми предстои да чета.

MeMyself, и аз близо от 3 години се осигурвам около тавана, но ни цакат със среднодневното нетно....абе оокло 1800 ще е и по моите сметки някъде, плюс минус...

# 76
  • София
Не повръщам аз, но ми се вие свят и ми е много кофти почти по цял ден.... сега едва си гледам монитора даже, боли ме глава и ми се вие свят все едно съм препила зверски  Mr. Green
и така е и сутрин и после към 3-4 пак - много неприятно. И гърдите много ме болят, едва си нося сутиените....

Иначе аз тайно си мечтая за момиченце  Heart Eyes да прилича на мен и да е на татко принцесата.

# 77

Иначе аз тайно си мечтая за момиченце  Heart Eyes да прилича на мен и да е на татко принцесата.

И аз така.  Heart Eyes

# 78
Ако имате ПУК код за НОИ можете да си изчислите размера на майчинството с абсолютна точност:
http://appreports.nssi.bg/CalculateMaternityBenefits/

Максималния праг мисля бе вдигнат на 2500 лв, но не можете да взимате майчинство повече от нетното си възнаграждение Peace

Ваксините са много....сложна тема, по която още не съм мислила, но определено сериозно ме притесняват. Имам си пример с 2 годишен юнак без ваксини и с деца, с последствия от ваксини и много ще го мисля, определено. Ще се радвам да споделите мнения по темата.

# 79
На мен засега, не ми се гади, нито съм повръщала само дето гърдите ми тежат и от време на време ме боли глава.Аз тайно се надявам да е момче, искам и момиче само че по нататък във времето. Ще си го обичам независимо дали ще бъде момче или момиче. Grinning

# 80
И мен главата ме мъчи...и не знам как да ме отболи, вие какво пиете?

# 81
 Да се запиша и аз в новата тема Laughing
 По отношение на бременностите ми, с баткото си мислех, че ми е мнооого лошо, а с госпожицата рабрах, че може да ми е много по-лошо. Толкова ми се гадеше и виеше свят до 7-8 месец, че напрааво #Crazy
 Сега ми се гади през целия ден, но поне нощем не. Повръщам по 1-2 път на ден, но пък си хапвам добре за разлика от бременността с дъщеря ми. А какво ще е ще видим  Hug
 Поздрави и до скоро!

# 82
Момичета,  на мен ми е първа бременност и никак не се чувствам добре, гади ми се през целия ден, вие ми де двят и сутрин и вечер, а като тръгна на работа едвам стигам... Буквално се влача Sad спасява ме водата и айранчетата. За храна... Да не чуя, интересно е че не повръщам.Слънчев ден на всички!!!!

# 83
То добре, че не повръщаш (и аз така).

Но едва се влача...ей днес имам среща след работа, не знам как ще изкарам. Мен ми липсва кафето, но съм го спряла. Искам всичко да си правя като хората, даже сега четох за забранени храни. Интересно,че някак си вътрешно не ми се дояждат точно забранените, а част от тях съм ги обичала преди.  newsm78 Явно инстинкт.

# 84
  • Пловдив

Ваксините са много....сложна тема, по която още не съм мислила, но определено сериозно ме притесняват. Имам си пример с 2 годишен юнак без ваксини и с деца, с последствия от ваксини и много ще го мисля, определено. Ще се радвам да споделите мнения по темата.
Твоето ли няма ваксини...не те разбрах Blush

Има тема тук за и против ваксините...Наистина е мнооого сложно,но принципно аз вярвам,че повече вредят вместо да помагат.
На сина отказах официално тая на 6г. и Манту-то.

Да не разводняваме...да сложим в скрит тескт,а newsm78 Въпреки,че май можем всичко да си обсъдим?

# 85
За момента не пия нищо, търпя си болката и това е, преди  пиех парацетамол но сега не смея ако стане нетърпимо ще се консултирам с лекар и тогава ще приемам  Simple Smile

# 86
А кафе пиете ли?

Аз мисля,че всичко можем да обсъждаме, ще се радвам на инфо за ваксините.

# 87
  • Пловдив
Аз още си сърбам сутрешното  Laughing Нещо не ми върви...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=797373.0;topicrefid=19
Ето темата...има доста писано. Peace

# 88
спрях кафето  Wink

# 89
На мен не ми се пие, макар че моето  бе с много мляко. Обаче явно затова имам леко напрежение в главата, предполагам ще свикна.

Общи условия

Активация на акаунт