Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако съм бременна и не съм сигурна дали трябва да започна нова работа?
Как да се справя с нервите и колебанията по време на бременност?
Как да избера гинеколог за проследяване на бременността си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако съм бременна и не съм сигурна дали трябва да започна нова работа?
Когато сте бременна и обмисляте започване на нова работа, важно е да вземете предвид вашето здравословно състояние и потенциалните рискове. Ако се чувствате добре и вашият лекар не ви препоръчва почивка, можете да започнете работа, като имате предвид възможността за отпуск по болест, ако възникнат проблеми.
-
Как да се справя с нервите и колебанията по време на бременност?
-
Как да избера гинеколог за проследяване на бременността си?
-
Какви са преживяванията на други майки при споделяне на бременността си с роднини и близки?
-
Какви са преживяванията на други майки при избора на болница за раждане?
и видях един плод, който според доки, отговаря точно на 7 с. и 6 дни (колкото и по калкулатора). ММ и детето бяха с мен, но ми стана неудобно да ги взема вътре като за първи преглед (поне единия от тях, де
Тоновете ми се сториха доста силни и стабилни, което ме наведе на мъж (че и име ми изникна
), но...ще видим
После на сладкарница го отпразнувахме цялото семейство.

Т.е. ако преди сте повръщали и лежали сега така ли е или не?Питам щото при мен никаква разлика с преди и сега...