„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 25

• 43 862
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Славенка съм убедена, че спинка вече сладко сладко или пък премята крака върху нечии други. hahaha
Наде, казвам ти  Свидла  и точка.
Лягам си.
Точка, запетайка, многоточие, туй то. Joy

# 571
Добро утро, сладурани!
Кафе....
adult image

и някой ни е оставил цветя през нощта...
gifs upload

Дали не е...
how to use print screen

# 572
Добро утро !

http://www.izlevideo.net/o-gunlerden-bu-gunlere-mehmet-akif-alakurt-715928.html

cu4ito  Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 573
Gunaydin Kazler
Тази сутрин, аз и Агата посрещнахме изгрева там Laughing
пожелавам ви много вълнуваща събота newsm44 newsm68 newsm51

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 08:30 от DIDI888

# 574

Добро утро!

Didi, не се вижда  къде сте били newsm78

# 575
Добро утро, момичета!

Два дена бях на място без нет и със закъснение да пожелая на Славенчето да е жива и здрава, и да има още много срещи с един симпатичен мъж и да ни ги разказва! Весело прекарване утре с мъжа ТИ и приятелите! И да се повторя, известна си ти, някой автор на бестселъри си, ама тук се спотайваш и не казваш коя си.

Лава, пропуснах и деня на твоето момиченце, да ти е живо, здраво и щастливо!

И пак да се повторя, щото вече съм го казвала, ама имаме "готини" мъже! Много ларж го раздават. Моят веднъж даже каза да пратя поздрави на Боран ага, нали често го гледам и виждам!

ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН!

# 576
Добро утро, момичета!

Два дена бях на място без нет и със закъснение да пожелая на Славенчето да е жива и здрава, и да има още много срещи с един симпатичен мъж и да ни ги разказва! Весело прекарване утре с мъжа ТИ и приятелите! И да се повторя, известна си ти, някой автор на бестселъри си, ама тук се спотайваш и не казваш коя си.

Лава, пропуснах и деня на твоето момиченце, да ти е живо, здраво и щастливо!

И пак да се повторя, щото вече съм го казвала, ама имаме "готини" мъже! Много ларж го раздават. Моят веднъж даже каза да пратя поздрави на Боран ага, нали често го гледам и виждам!

ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН!

Д
данни  Hug Heart Eyes благодаря за хубавите пожелания .

# 577

Новото превъплащение на Таянч

# 578
  • near Sofia, Bulgaria

Добро утро и успешен ден!

# 579
Добро утро !!! 
imagehost

# 580
  • Разград
Идеалният ден трябва да започне с малко шоколад прозявка на лицето, чаша кафе в ръка и усмивка! Утрото се показа над света и родните ни поля, тихо бавно започва деня в този час на лятна юнска красота, с чаша кафе ще събудя моята и твоята душа! Поздрав Ви изпращам, аз сега! Порадвайте се на слънцето, защото утре може да вали! Усмихнете се днес, защото утре няма да е като днес! Нищо не се повтаря мили хора! Колелото на живота се върти напред, а не назад! Най-истински са дребните неща, те остават спомени след време! Благословен ден Приятели!

# 581
  • Разград
Славенче, първата снимка с кучетата е колаж.

# 582
  • Разград
МАА е ретуитнал още два туита на Цвети със снимки.
Първия е.

И втория.

# 583
Добро утро,

# 584
И малко мама Бедар

Ваня, вярно че е колаж, но ми хареса

Скрит текст:
И милото такъв подарък ми спретна, взе си наследниците и по мъжки за риба за два дни.... Сега мама Славена се чуди на агата ли да се отдаде със студен чай под климатика / страхотна жега е при нас/ или страстно да се развихри с прахосмукачката.... май по разумно ще е първото

Общи условия

Активация на акаунт