„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 25

• 43 864
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Харесал се е как пее, да взема да му пусна целия клип.

Някои го харесваше с цигара.

Да, аз го харесвам така  Simple Smile Благодаря

# 151
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Лава да ти е жива и здрава дъщеричката  smile3510  babydust7 много да ви радва и да се гордеет с нея, да има безгрижно детство   girluu 4470 и много успех в живота  bdbaloni Kissing Heart

# 152
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ее Коте ти наистина си ми съперничка. И дете искаш.... Simple Smile

Цвети,  освен голото бедро на тати, вижда и нещо друго оголено... hahaha Embarassed

Стига де Сезонче каква съперничка, аз съм ти дружка  Hug
Жени сме ще се разберем някак  newsm62 важното е Алакурт да е доволен  smile3534 smile3521

# 153
Мале, мале, не мога да ви стигнаааа......

# 154
Силистра, да ти кажа и с моя мъж имаме разминавания и разногласия ама живеем още в мир. Laughing
Не обичам анимация, дори и заради дъщеря ми не гледам филмчета.
Алкохола не ми е любим, повече наблягам на разговорите и храната. Пия вино и разни женски питиета.
НО пък плача на филми, на житейски ситуации. Често когато не ми е ден и ми е тъжно просто така ми се насълзяват очите.

Както е казал някой - Живота е сълзи и любов и малко шампанско.... Laughing

Сезонче, за пореден път се убеждавам че сте един за друг  smile3521 smile3521 newsm51

# 155

Е ,това му е хубавото на този форум, личното отношение към членовете Simple Smile Марги, дотук трички сме предявили мерак към ,,цигарените " снимки Laughing Пак оформяме група и младите пак ще хукнат да се присъединяват Rolling Eyes

# 156
Оххххх Агата може да не е пил но едва ли Карото не го е научила, Mr. Green че те подругите много уважават алкохола, особено водката, а с какъвто се събереш, такъв ставаш. Outta Joint

# 157
  • София
Сколасах за едно добър ви ден!
Момичета, оставих ви на 5-а страница, а не мога да ви изчета.
Лава, да ти е живо и здраво детенце. Много да я обичате и тя много да ви обича.

Да се почерпим. Когато на душата й е тежко, най-добре е да я нахраним с любов. Като Агата го няма да стори това, да се почерпим. Ако това не й помогне, ще си поплачем. Сълзите само я чистат, но не я лекуват.

Сезонче, когато видиш мъж да плаче, проронваш няколко сълзи и просто го прегръщаш така, както той би те прегърнал, ако ти плачеше. В този миг всички сме просто хора и имаме нужда от пристан и сигурност. С една целувка и малка частица от безкрайната любов всичко отминава и ситуацията ти се струва съвсем нормална.

Ох, плеснете ме през пръстите, че се уливам в писането тук.

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 14:13 от margarita_yordanova

# 158
  • София

Е ,това му е хубавото на този форум, личното отношение към членовете Simple Smile Марги, дотук трички сме предявили мерак към ,,цигарените " снимки Laughing Пак оформяме група и младите пак ще хукнат да се присъединяват Rolling Eyes

Цвет, мерак се гаси с много повече мерак  Simple Smile Нека лудо младо се налудува и после старо ще яхне конче вихрогонче Joy Joy Joy

# 159
Коте,  това " ще се разберем някак "  ме удари с мокър парцал. Я ми поясни как 2 жени се разбират за 1 Мъж. newsm78

Силистра, така е ! Ама иди го обяснявай на съфорумките ти hahaha

Наде, тази усойница сигурно гаврътка на екс водката. С водата само се мие Joy

# 160
  • София
Момичета, не ми се сърдете на писанките. Имам странно черно чувство за хумор.

Предварително моля да ме простите, нямам никакво намерение да засягам някой тук. Всички сте много готини и дтрахотни.  Hug  love001 Hug

# 161
Момичета smile3514
Цигарата ми бърка в чистата ми душа, но компромиси винаги правя в името на любовта. Няма млади, няма стари...
Когато пчеличките жужат душите и телата се сливат.

Маги, Благодаря за съвета. Някой ден така ще реагирам. Sunglasses

Маги, сигурна съм че никой не се сърди. То няма и за какво.
То се знае  хумора е многоцветен - розов и черен... Laughing

# 162
# 163
Добро утро !

Цитат
Днес имам повод да почерпя. Моята дъщеря има рожден ден .

Лава да ти е жива и здрава дъщеричката  newsm59

# 164
Коте,  това " ще се разберем някак "  ме удари с мокър парцал. Я ми поясни как 2 жени се разбират за 1 Мъж. newsm78

Силистра, така е ! Ама иди го обяснявай на съфорумките ти hahaha

Наде, тази усойница сигурно гаврътка на екс водката. С водата само се мие Joy
Токова природно чудо нЕмЪ, Mr. Green иначе голяма толерантност тук, Laughing голямо нещо относно чуждия мъж, Laughing добре че е виртуал. Joy
Марги, +1 за разсъжденията ти относно мъжките сълзи.
Виленцееееее, Simple Smile за сетен път се смея с Али, Joy въздушните му целувки и недоумението на Явуз. Joy

Общи условия

Активация на акаунт