„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 25

• 43 864
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, не ми се сърдете на писанките. Имам странно черно чувство за хумор.

Предварително моля да ме простите, нямам никакво намерение да засягам някой тук. Всички сте много готини и дтрахотни.  Hug  love001 Hug

Точно твоето чувство, много ми допада Hug

Сезонче, мислих си за мъжките сълзи и стигам до заключението , че на МЪЖ всичко му прилича-смях,гняв, сълзи...Когато някой е искрен в чувствата си, ти му вярваш.  Големите мъжкари проронват понякога сълзи и в никой случай не изглеждат мекушави. Гушваш и мълчиш, няма нужда да се реагира по друг начин. Силните също имат нужда от рамо Flutter

# 166
# 167
Вили страхотен клип! Помислих си как биха изглеждали сцени от Завръщане с музиката от Адаптация например newsm78

# 168
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Коте,  това " ще се разберем някак "  ме удари с мокър парцал. Я ми поясни как 2 жени се разбират за 1 Мъж. newsm78

Силистра, така е ! Ама иди го обяснявай на съфорумките ти hahaha

Наде, тази усойница сигурно гаврътка на екс водката. С водата само се мие Joy

Еххх Сезонче как да ти обясня така, newsm78 то трябва на момента според зависи от ситуацията,  Thinking пък и никой не е казал че трябва да сме наведнъж  smile3506, аз не си падам по груповите изпълнения  Embarassed Embarassed все пак и ти и аз си имаме благоверни вкъщи  newsm08 smile3521 нали и на тях трябва да им се обръща внимание  newsm62 newsm08

# 169
Аууу Моля ви кажете от кой епизод е това с Али, висящ на кафемашината и пращаш жестове може би към Идил, едва ли към Енгин. hahaha

# 170
Даа така казва публично. Чувствителен е също, гледа много детски филмчета, не пие алкохол, само вино.
Общо взето - да му се неначудиш.....

Вие попадали ли сте в такава ситуация и как реагирате ?!
Хайде да си помогнем взаимно. Това са нещата от живота....

Цитат
Е и аз ни пия алкохол от много рядко по малко вино и обичам детски филмчета  smile3521  smile3534 е то това е - НАПРАВО СМЕ РОДЕНИ ЕДИН ЗА ДРУГ  smile3533 smile3521
  +1 Котееее в тоя подкрепа съм  smile3521 нали сме дружки  smile3503   love001

# 171

Joy Joy Joy Joy Joy
Виленце много забавно клипче,  Hugтози момент ми е един от любимите падам си от смях hahaha hahaha като го гледам Явуз какви физиономиии прави  newsm09

# 172
Момичета пробихме крепостта, имам ретуит на тази снимка Joy Joy

gif hosting

# 173
Коте,  това " ще се разберем някак "  ме удари с мокър парцал. Я ми поясни как 2 жени се разбират за 1 Мъж. newsm78

Силистра, така е ! Ама иди го обяснявай на съфорумките ти hahaha

Наде, тази усойница сигурно гаврътка на екс водката. С водата само се мие Joy
Токова природно чудо нЕмЪ, Mr. Green иначе голяма толерантност тук, Laughing голямо нещо относно чуждия мъж, Laughing добре че е виртуал. Joy
Марги, +1 за разсъжденията ти относно мъжките сълзи.
Цитат
Виленцееееее, Simple Smile за сетен път се смея с Али, Joy въздушните му целувки и недоумението на Явуз. Joy
Hug Наденцееее с Али падаш от смях  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo , а Явуз как се е ококорил  Shocked  Shocked  Shocked зад него  Joy  Joy  Joy . Клипчето е много забавно, и да уточня то е на Ваня   bouquet

# 174
Вили страхотен клип! Помислих си как биха изглеждали сцени от Завръщане с музиката от Адаптация например newsm78
А аз на фона на песен/и на Тойгар Ишъклъ, моя любимец. Heart Eyes
Търсих техни клипове с негови песни но йок. Rolling Eyes
Сезонче не знам от кой епизод е но да, въздушните му целувки са за Идил.
Виленце Hug мерси за уточнението за клипчето на Ваня, много е забавно. Joy

# 175
Гледай ти Котето какви неща замисля.. Право зад гърба на благоверния да мами...
Искаш и със своя и с чуждия..... Потресена съм !!! smile3516
Аз също не съм групов играч!!!
Затова смятам да оставя моя и да взема Чуждият.. newsm62
Но няма да редувам с теб. Категорично отхвърлям това Котешко безумие.

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 15:34 от This_season

# 176
Цвети сериозно ли го направи Алакурт?!
Да не е време вече да му пишем newsm78

# 177
Момичета пробихме крепостта, имам ретуит на тази снимка Joy Joy

gif hosting
Цвети  smile3501 а относно клип с музиката от Адаптация и аз не знам как би изглеждал  newsm78 

# 178

https://www.youtube.com/watch?v=QDY7romGyJo&list=LLjJkSIJ6M4i4v3hXuNFOgzw&index=39

# 179
Даа така казва публично. Чувствителен е също, гледа много детски филмчета, не пие алкохол, само вино.
Общо взето - да му се неначудиш.....

Вие попадали ли сте в такава ситуация и как реагирате ?!
Хайде да си помогнем взаимно. Това са нещата от живота....

Цитат
Е и аз ни пия алкохол от много рядко по малко вино и обичам детски филмчета  smile3521  smile3534 е то това е - НАПРАВО СМЕ РОДЕНИ ЕДИН ЗА ДРУГ  smile3533 smile3521
  +1 Котееее в тоя подкрепа съм  smile3521 нали сме дружки  smile3503   love001

Вилеее  Hug Hug Hug Hug
благодаря ти мила   love001 знам че си ми дружка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт