„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 25

• 43 864
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Gunydin Kizlar

Едно кафе от сърце за вас Two Hearts 

# 286
Vania_e, ако това е "актуалния" Мехмет newsm78 него ща smile3513
Сезонче целия е твой 1stroller smile3521

е това, ако не е провидение Shocked Shocked Shocked бебешката количка, изобщо не бях я виждала!!! сложих само  smile3521  съвсем сериозно!

# 287
Добро утро!

Почерпете се за мое здраве!

bouquet

# 288
Добро утро!

Славенче, тортичката е супер, кажи сега с повод или без повод да се почерпим?

Някой искаше да види двамата заедно. Много нескопосано, защото не умея да обработвам такива неща, но ми стана интересно и ги сложих един до друг. Ако ми остане време, ще се уча да правя колажи.

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 09:40 от Дданни

# 289
Добро утро, сладурани! Нося и закуска Simple Smile
image hoster

# 290

Ваня, страхотен клип! Събрала си в него най-красивите и любими сцени  bouquet  bouquet

Искам да попитам запознатите, как да вкарвам различни цитати в един пост newsm78, за да не трупам изказвания едно след друго newsm78

# 291
Искам да попитам запознатите, как да вкарвам различни цитати в един пост newsm78, за да не трупам изказвания едно след друго newsm78
Моите обяснения, дано да разбереш!
Скрит текст:
Цвети, когато пиша отговор и вмъкна цитат, го обработвам на място. Изтривам тази част от цитата, която не ми е нужна. Само трябва да се внимава да не се изтрият служебните редове, които определят началото и края на цитата. Цитатите започват с [quote, след което е името на този, когото цитираш. Всеки цитат завършва със служебен ред с quote] накрая. Тези два служебни реда ограждат цитата на даден автор. Те не се трият, триеш само това между тях, което не ти е нужно. Ако цитираш отговор, в който има цитати от повече автори, следиш кой цитат на кого е между двата служебни реда.

Така изглеждат двата служебни реда, между които е определен цитат, но съм спестила само скобите [], за да не го разпознае системата като цитат. Служебните редове започват и завършват с такава скоба. Не бива да ги изтриваш.
quote author=cu4ito link=topic=851809.msg31009213#msg31009213 date=1433999759]
.............................тук е цитата на автора........триеш ненужното.....................................
[/quote

Дано се намери някой да обясни по-ясно, аз не съм добра в техническите обяснения.

И на мен ми направи впечатление как Боран свали Нарин от коня. Много странно ми се видя още тогава. Защо я взе, защо я свали? Като ми остане време, пак ще погледна сцената. Май на коня разбра коя е Съла и реши, че няма да разваля размяната на невести, ще се жени. Но това по спомен.

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 09:24 от Дданни

# 292
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро прекрасници  Hug Hug Hug

Докато ви изчета снощи какви сте ги мислили и бистрили до късни доби  Tired
и то кафето ми истина  smile3503
Затова хайде да ви почерпя кафе

закуската вече е поднесена  newsm53

Славенче благодаря страхотна почерпка си приготвила но сподели дали има повод  newsm78

Вие добре сте го одумали Агата  hahaha
аз снощи не можах да ви посетя, че докато   food002 1dishes wash hang 1ironing и вече  smile3535 в леглото пък то се оказа, че съм отишла направо при МАА  newsm78
така го сънувах  smile3534 че и в най-смелите си фантазии не съм си го представяла  newsm08 ......това което се случи ...... newsm78 а сякаш не беше насън  smile3506

# 293
Здравейте момичета    bouquet

Хайде да закусим  smile3525

# 294
wavey Hug Heart Eyes

Цвети Hug...
Скрит текст:
И...аз понякога правя като Диди,но може и по друг начин...копирам текста ,който искам да цитирам ,избирам иконката за цитат...3-тата на втория ред ,от дясно на ляво и м/у скобките слагам копирания текст Grinning

# 295
# 296
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

# 297
  • near Sofia, Bulgaria

Здравейте, бърБорани! Оставих ви един ден и то няма стигане!  #Crazy Големи страсти пак са се вихрили, туити, ретуити, заключени профили, страшна работа  ooooh! Колажите са много хубави, браво!  Hug Сега и аз да питам, ако някой знае - в момента профила заключен ли се води, защото до името му има някакво катинарче, но аз си виждам всичко?  newsm78

# 298
Момичетата казаха, че това е негов профил. Заключен е, не виждам нищо. Само приети последователи могат да разглеждат съдържанието. Има ли такива сред нашите момичета?
https://twitter.com/__alakurtmehmet?p=s

# 299
Galidan, щом виждаш всичко значи не е заключен. Когато е заключен - четеш само това - Tweets are protected.

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 10:44 от july_

Общи условия

Активация на акаунт