48 летен пъб на ЕЛП

• 22 936
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не стига другото, ами и цвят "магнолия" е много често употребяван нюанс латекс в интериорите по принцип. Сериозни усилия на волята са ми трябвали винаги, когато говоря с клиенти и трябва да се ощипя през джоба, за да не кажа латекс "гавнолия".

# 91
  • София
Добри, отидете до парка на Военна академия. Вървиш по Шипка, пресичате Евлоги Георгиев и сте там. Оградата е направена от части на пушки на българските вийници.

Във Видин е адска жега дасесветиимето на вятъра дето повява. Изгорях на нос!

# 92
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Интересно ми е какво се разбира под "цвят магнолия"  - аз лично имам розова и виненочервена, а съм виждала още бяла и кремава...

# 93
  • София
Не магнолия, а фуксия е цвета.

# 94
  • София
Цвят магнолия според номенклатурата на фирмата-производител, е едно меко топло кремаво-бежово, толкова светло, че ако не го гледаш на границата с белия таван, изглежда бяло.

# 95
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Магнолия:
Скрит текст:
В ботаническом саду совершенно пьяный мужик стоит перед цветущим кустом и бормочет:
- Могу ли я… Не-а… Хочу ли я… Не… Говно ли я… О! Вспомнил! Магнолия!

и ананаса е в кюпа  Laughing

Скрит текст:
не-чак толкова пияния мужик стои пред щанда за плодове и гадае:
я ее... нет! мьi ее... нет! она нас! точно! Ананас нужен!

Hug за съветите и за стиснатите палци за зеления  Hug

# 96
  • София
О, сетих се за цвят магнолия! Да, Атти, права си! Фуксията е противоположното!

# 97
  • n/a
Айде, и ананасът пое в непоправимата посока  hahaha

За тези, които знаят кой ден от седмицата е и
за тези, които не знаят, нещо харесвано от
ЛоДж (понякога ме учудва с музикалните си
предпочитания, но вярвам, че е за добро  Laughing)

# 98
Ммммъка!

Тъй и тъй говорите за пътувания, имате ли идеи за нещо, дето да е на максимум час път от София и да е красиво и отдихателно? На село решихме да ходим за седмица другия месец, та за сега остава да мърдаме наблизо, за по няколко часа или една нощувка, примерно.

# 99
  • Mars Hotel
Да, да! Ей това. Много е хубаво, но е и доста пренаселено, особено уикендите.

# 100
  • n/a
Това е единственото до София, за което
се сетих. Не съм ходила, но много силно
ми го рекламираха - обстоятелство, кое-
то по-скоро наклонява везните към "да
не отидем"  Laughing

# 101
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ммммъка!

Тъй и тъй говорите за пътувания, имате ли идеи за нещо, дето да е на максимум час път от София и да е красиво и отдихателно? На село решихме да ходим за седмица другия месец, та за сега остава да мърдаме наблизо, за по няколко часа или една нощувка, примерно.

точно вчера четтх за нещо до София, дето ставало за ден-два  Crazy сега ако се сетя и къде беше...

"къде на почивка с дете на..." нещо такова беше темата  Peace

# 102
  • Mars Hotel
За Дендрариума на Витоша също съм чувала хубави неща за еднодневна разходка, но ние не сме ходили там.
http://planiniihora.com/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B0%D1% … 0%B8%D1%83%D0%BC/

# 103
Пренаселения фактор и мен не ме кефи, ама пък факторът вода как ще примами Кицестото...

И дендрариума адски ми харесва, мерси!  Heart Eyes

# 104
  • София
Дендрариума е адски пренаселен събота и неделя. Рударци е добър избор, Крушунските водопади примерно и Самоков, мала църква, Говедарци.

Общи условия

Активация на акаунт