48 летен пъб на ЕЛП

• 22 939
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • гр. София
Така.

1. Видял Ването и пили кафе Heart Eyes
2. Видял Атти  Heart Eyes
3. Сдобил се с чудни бижута от Атти  Heart Eyes
4. Не видял Ангелиновата.  Crossing Arms Анги, дължиш ми едно кафе. Така се бях настроила най-сетне и аз да се запозная с теб, а теб те отнемА. А исках и по важни въпроси да говоря с теб. Две кафета, значи  Crossing Arms

Хубаво Ване с хубави бижута  Heart Eyes

# 211
  • София
5. Изпуснали Свечи (аз - виновен, трябваше да пусна едно ЛС и наистина много са извинявам)

# 212
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не, не, Ване , не си виновна ти. Аз щях да си дойда и без специални покани - мислех да открия Атти по външни принаци и бижутата, а чрез нея да се свържа с вас. Добре го бях намислила, но децата осуетиха тоз прекрасен план. Нейсе, ще има и други възможности

# 213
  • Казанлък of all places
Аз много виновен!  Embarassed Обаче превеждал до 4 и се събудил в 10.30, точно когато трябваше да съм при вас.... Може ли друг път, моля???

Атти, честит празник и от мен!

# 214
  • гр. София
5. Изпуснали Свечи (аз - виновен, трябваше да пусна едно ЛС и наистина много са извинявам)

6. Забравил да честити наживо РД на Атти!  ooooh!
7. Оц нацелувал сичкуту калинки при Атти  Laughing

Анги, много строго те гледам с едното око, за днаеш.  Crossing Arms

# 215
  • София
Отчет и от мен:

1. 12 часа изложение. Оживях, макар и опечена на слънцето. Неусетно.
2. Прекрасна Роза и прекрасна Ваня посетиха прочутото ми местонахождение, придружени от млад, галантен и очарователен калинкоцелуващ джентълмен. Двете прекрасници си тръгнаха триж по-прекрасни, понеже освен от калинкоцелуващия джентълмен, бяха придружени и от новите си придобивки. Следващия път Оц ще го изям, давам честна дума!
3. Цял следобед гледах за огнена прическа, но такава не се появи на хоризонта и в околностите. Анге, имаш черна точка и неизвинено отсъствие. Имам трима свидетели, че хората оцеляват след среща с мен. Дати за поправка - 25 и 26 юли.
4. Точка 3. се отнася и за останалите, да не посочвам поименно, знаете си.

Сега пия бира и дишам дълбоко Simple Smile

# 216
  • гр. София
Аттинко, отмаряй, полага ти се  Hug

Ването пита Оц дали другия път може да го изяде, или поне едната кълчица, но той твърдо отсече НЕ  Laughing

# 217
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мале, какви сте кръвожаднииии! Ама нали съм ви казвала да не плашите децата с това изяждане, че те възприемат всичко казано буквално. Милият ми Оцетикс-Сладкишикс-Пандишпаникс. Най-  ме е яд,  че не го видях на живо и не го чух да говори.

# 218
  • София
Аттинко, отмаряй, полага ти се  Hug

Ването пита Оц дали другия път може да го изяде, или поне едната кълчица, но той твърдо отсече НЕ  Laughing

И правилно, да се пази за мен - следващия път  Heart Eyes

Аз не питам  Mr. Green

# 219
  • Mars Hotel
Честит рожден ден на Атти на патерица - да си все така вдъхновена и прекрасна!   bouquet Много хубава Ваня с красиви бижута, видях я във фейса.

Изкарах разкошен уикенд в Търново, искам пак.

# 220
  • София
Със закъснение благодаря на всички ви за поздравленията за рождения ми ден  Hug Да ви се връщат стократно хубавите пожелания   bouquet

За следващото изложение ще я наема Ването за манекен - да се кипри отпред наукрасена и да й се радват хората  Heart Eyes

# 221
Честит рожден ден, Атти! Жива, здрава, много щастлива и откриваща нов шипър в почивката между проект (с или без много на брой кръгли градинки  Laughing) и концерт на Дреболинда!   bouquet Hug

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 16:57 от Nickkie

# 222
  • София
И шипър! И шипър! Благодаря, Ники!  Heart Eyes

# 223
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
жива, здрава и много щастлива да си Атти  Hug

Mr. Green два дена скубах трева със стиснати палци за хубаво време в София. види се имало е ефект  Crazy

... Дати за поправка - 25 и 26 юли.
4. Точка 3. се отнася и за останалите, да не посочвам поименно, знаете си.
...

познах се  Crazy

# 224
  • София
Аз само да кажа, че вчера получих много поздравления за бижутата (бях с колието и гривната сините и едни много малки златисти обички) от една дама, която е страшен фен на нещата правени с ръце и има невероятно интересни бижута винаги върху себе си. Та пак ще дойда!

Общи условия

Активация на акаунт