ПАРИЖ 11

• 72 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Боже ... от тази тема научавам ... сега ... Седя си на компютъра и си рева ... Не мога да го асимилирам ... не мога ... не искам ...

# 541
  • Варна
Света се е побъркал Sad
 #Cussing out
Колкото до шатъла за Бове , той е напасван точно за летището , не е обикновен градски транспорт , всичко зависи от самолетите , разписанието е условно.Дори да се случи нещо със самолета  , кацнете с някъкво закъснение , дори среднощ , ще намерите достатъчно автобуси да ви извозят Simple Smile

# 542
  • София
Дъщеря ми от вчера е там. Стреляло се е на съседна пресечка, всичко е блокирано. Снощи не са мръднали от стаята, в района на Помпиду центъра са се настанили.
Притеснено ми е! Sad  

# 543
  • Варна
Дъщеря ми от вчера е там. Стреляло се е на съседна пресечка, всичко е блокирано. Снощи не са мръднали от стаята, в района на Помпиду центъра са се настанили.
Притеснено ми е! Sad  

стискаме палци  Peace
дано всичко вече се е разминало  Peace

# 544
  • София
И ние се колебаехме между пътуване от вчера, защото имахме повод и пътуване пролетта и се радвам,че решихме да е на пролет!

Стискам палци Ironic детето ти /децата/!

# 545
Ужасна работа. Peace

# 546
днес затварят Дисниленд

# 547
Притеснено ми е! Sad  
Не мисля, че ще има още тези дни. Така, че не се притеснявай , по- скоро им вдъхвай спокойствие, за да не се тревожат и за теб.

# 548
Ужасна трагедия, толкова невинни хора си отидоха... А можеше да се случи навсякъде в Европа... Просто няма вече спокойствие никъде.... Naughty

# 549
  • Луната
Затворени са всички музеи и забележителности... Sad

# 550
  • София
В момента Париж просто не е този, който познаваме - очарователен и шармантен.
Не ми харесва накъде отива света!  Sad

# 551
И ние се колебаехме между пътуване от вчера, защото имахме повод и пътуване пролетта и се радвам,че решихме да е на пролет!

Стискам палци Ironic детето ти /децата/!
И ние сме пролетта, но пак ми е притеснено, не се знае какво може да стане.... да ни пази Господ Praynig

# 552
Ние трябва да излетим на 4 декемви...така желаното ни пътуване няма да се осъществи за съжаление.Ужасна трагедия... Sad

# 553
  • Луната
Ние трябва да излетим на 4 декемви...така желаното ни пътуване няма да се осъществи за съжаление.Ужасна трагедия... Sad

Заради атентатите ли отлагате пътуването?
Аз мисля, че до тогава нещата ще се нормализират и Париж ще е най-безопасния град.

# 554
аз летя на 6-ти Декември живот и здраве, имам планирано и ходене на концерт
доста се шокирах днес, дано всичко е наред до тогава    Praynig

Общи условия

Активация на акаунт