Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 612
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Мис Б, от каталога снимката да, но съседните снимки на рокли са оригиналните от магазина и си е бяла. Затова питах Пепи дали имам спомен за реалния цвят, пък тя днес качи дори и снимки с готовата и рокля. Какво да се правя, че в някои моменти както не ми пука за чуждо мнение, в други - съм много подвластна дали ще се хареса. Коя булка не иска да бъде запомнена с хубави неща....

# 616
Мария,роклята която си качила е страхотна,гърбът е жесток Simple Smile
Бетиии,завиждам ти благородно,че ще сте в моя роден град Simple Smile и аз много исках там,но мъжо е от Бургас и повечето гости ще са от тук Simple Smile
И по въпроса със шаферките,да питам и аз-има ли значение колко ще е броят им,дали може да са разведени и дали трябва да са по-малки от мен?
Аз все още се чудя дали да имам,ако имам то ще ги помоля да се облекат в еднакъв цвят,няма значение от тоалетите?

# 617
Sallywf , една от приятелките ми като се жени каза, че нямало да може да е шаферка на някоя от нас. И тогава разбрах, че по принцип шаферка трябвало да е неженена жена. Ама дали има някаква традиция - дете или голяма....По принцип такива стават близки приятелки, сестри. Ако има сладки мъничета. За броя съм чела много и че нямало значение или лимит. Ама си е малко трудно с еднаквото облекло. Моите сами инициираха да са еднакви и още не могат да си харесат нещо, а са само 2. И знаят от 4 месеца. Аз половината сватба организирах вече  Laughing

# 618
Привет и от мен.  Simple Smile На мен шаферките ми ще са племенничките ми ( 5 и 7 год. ) , понеже те са единствените малки момичета в целия род.   Grinning Избрала съм им тоалетите аз - много си ги харесаха.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 19:48 от Eлинa

# 619
  • София
Аз имах 3 шаферки и трите бяха неженени,по-малки са от мен,но сме родени в една година  Laughing Но не е било умишлено,просто така се получи,при нас всички дечица в родата са момченца  Laughing Според мен си избери за шаферки момичета,на които държиш и можеш да разчиташ,другото е без значение Peace

# 620
Да, Шоколадче, видях на манекена си е бяла.Така е, всички искаме да се харесаме и да сме хубави.
На мен пък като две приятелки разбраха без да трябва, че е възможно роклята ми да не е чисто бяла и се опулиха като крави. #CrazyМного тъпо ми стана и дни наред го мислих и си викам дали не сгреших?!Филмирах се яко с тая рокля.
Шаферките са неомъжени по принцип, но защо пък да не са и омъжени дами?Няма писани правили.цЕ, кажете де отдкъде да ги издирвам тия рокли за деца на по 12 и 15 години?!

# 621
Зая, креативна фотосесията ви пожелавам и да споделите някой кадър после! Party
Мария, роклята има очарователен гръб и като цяло е много хубава!
Елина, аз предпочитам втората прическа, влюбена съм във вълнисти коси, на себе си лично не харесвам кок и затова обмислям пусната коса за сватбата.

Ей с едни глупави покани не можем да се оправим. Нали последно предадох щафетата по направата им на декораторката ми. Написа сумата и всичко ок. Харесах си типа пръстен и цветенца за свитъка. И днес ми звъни, не можела да намери бордо картон какъвто ми показа и обеща. Щяла на бял  с бордо панделка, пак щяло да е хубаво.. Да ама не съм виждала такъв, само подобен вариант и беше много обикновено! Казах утре ще дойда да говорим, но почвам пак да мисля как да коригирам моята си идея... Това да искаш да дадеш пари пак не е гаранция да получиш исканото  #Cussing out

Съгласна съм Simple Smile На една мацка да и поръчам поканите за семейството и кумовете и тя  неможело толкова малко. Аз и казах просто кажи цена и ще ти  я дам ми незнам и т.н. Човек иска да и даде пари, колкото каже и тя си бяга от късмета не го разбирам и аз това. Качих благодарственото  писмо. Разбира се текста ще бъде коригиран Simple Smile

# 622
Miss_Bingley Няма невъзможни неща!  Laughing Аз трябваше да намирам за 5 и за 7!  Simple Smile

# 623
  • София
Леле Лъки как ще ходиш на този ток  Crazy Халките и чашите много ми харесаха  Peace
Елина, аз май съм за втората прическа, въпреки че май гласуването приключи  Joy

# 624
pepi_mdi Мне, все още мисля, макар че за сега съм си за 2. Иначе - мерси за мнението!  Simple Smile

# 625
Елина, нашата сватба е от 140 души за сега.От прическите първата най- много ми харесва,аз по принцип обичам небрежни кокове.
Относно шаферките- моите ще са четири(неомъжени), аз им поръчах роклите при шивачка, иначе ще има много дечица на нашата сватба,някъде към 20,може и малко повече,та малки шаферки ще има в изобилие!:)
 Miss_Bingley, аз също не харесвам чисто бялата рокля и предпочитам да е в някакъв нюанс.

# 626
Bibba-BB може да се засечем в събота в асеновградските магазини  Simple Smile на мен най-интересни са ми ателие Александра и магазина на Стоян Радичев, но да видим цените как ще са им.
Елина на мен втората най-много ми допада, но всички са много хубави  Simple Smile
За шаферките виждам че си говорите, аз не мисля да ги обличам еднакво. Бях споменала и преди, че нашата сватба ще е малка в тесен кръг, та всичките ми приятелки трябва да са еднакво облечени Simple Smile Упътила съм коя с какво да помага и така.

# 627
Хахахха Зая се забавлява страхотно на снимките, момичета! От плажа отидохме на вечеря, а когато се прибрахме фотографа ми беше изпратил на мейла три колажа с всички снимки, за да избираме бройката за обработка и печат! Вече са избрани и й върнахме отговор! Ех, че хубав ден беше! Heart Eyes

# 628
Леле Лъки как ще ходиш на този ток  Crazy Халките и чашите много ми харесаха  Peace
Елина, аз май съм за втората прическа, въпреки че май гласуването приключи  Joy

Хаха въпреки високия ток са много удобни, те имат и голяма платформа в предната част, което е в огромен плюс... Само трябва малко да ги разширя на пръстите 😞

За шаферките моите са три ( мои братовчедки) неомъжени и по-малки от мен.
За белия цвят, аз също не се харесах в чисто бяла рокля тъй като наистина се изгубвам в нея ( руса съм и много беличка) , затова и избрах да е айвъри. При мен също имаше коментари ама как няма да е бяла роклята, но на мен такава ми харесва и най-важното в нея се чувствам като истинска булка и така се харесвам 😊😊😊 Всеки си има право на мнение , но най-важно е вие какво мислите и как се чувствате 😊😊😊

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 08:22 от Lucky girl90

# 629
Добро утро!

Наминавам на бързо само да ви почерпя, защото днес имам рожден ден!  newsm03

Днес имам доста неща за вършене. Ще ходя на проба на роклята вече с обувките, имам пробна прическа, ще обикалям за още някои неща. Дано да имам успех!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт