Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 631
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
Elina много ми допада твоя модел на роклята... дълга ли е?

На всички омъжили се Честито... дълъг семеен живот и много щастие... Simple Smile  newsm76 txtloves txtloves  bouquet  bouquet

# 586
I miss you - Да, дълга е.  Simple Smile

# 587
Sallywf да във Видин е сватбата.
Mariq91 роклята е много много хубава  Hug

# 588
Здравейте момичета  Hug

Минавам за малко, за да ви разкажа как мина сватбата
Всичко мина чудесно. Честно казано такава лудница ми беше, че дори не обърнах внимание на скелето пред ритуалната. По време на церемонията дъщеря ни не спря да тича и да пее из залата, а за капак накрая застана по средата и започна да вика "Имам пииииш" Беше голямо шоу  Joy. Минахме после през военния клуб и си направихме фотосесия, но още не е готова. Фотографа каза, че ще  е готова след около 10 дена. След това в ресторанта ни направиха посрещане нашите приятели. Вечерята мина много добре и въпреки, че нямаше DJ танци си имаше. Беше страхотно. Стояхме до 4.00 ч. сутринта.
Всичко по организацията стана перфектно - и украсата, и ритуала, и моите прическа и грим. Много съм доволна.
Качила съм малко от любителските снимки в албума, като станат готови и професионалните пак ще кача. Качила съм снимка и на тейбъл картичките, които сама направих и на украсата за колата, която беше много нежна. И за наше учудване издържа на предния капак при скорост 80 - 100 км. в ч.

п.п. Успях да отпусна обувките с един специален спрей и въпреки очакванията ми, не ме боляха краката изобщо. Въпреки, че почти цяла вечер изкарах на крак, танцувах хора и т.н.  Peace

Благодаря на всички за прекрасните пожелания
 Hug Hug Hug Hug Hug

Вяра кажи какъв е този спрей и от къде си го взе, че и на мен ми е нужен Wink и колко горе долу струва
Била си прекрасна булка Simple Smile много семейно щастие ви желая и нестихваща любов Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 15:23 от Lucky girl90

# 589
Елина,роклята ти е страхотна,аз искам моята да е нещо подобно, ще споделиш ли от къде си я взема,моля те! Simple Smile

# 590
ilein87 - Моделът е за бременни.  Simple Smile

# 591
Елина,роклята ти е страхотна,аз искам моята да е нещо подобно, ще споделиш ли от къде си я взема,моля те! Simple Smile

и аз ще чакам да видим от къде е.. нищо че е за бременни.. тя може да се ушие и за не бременни хихи

Peace Peace newsm32

# 592
Ателие Ивоар.  Simple Smile
Скрит текст:
Ако искате още модели за бременни, прочетете тази статия: http://atelierivoire.bg/pregnant-brides-tips/

# 593
Момичета качих снимки в албума на чашите и магнитчетата за подарък, и на обувките ми с оранжев ток, който не се връзва с нищо в украсата и цвета, но от обикаляне и търсене нямах сили и накрая взех тях Grinning

# 594
Колко гости ще е сватбата ви? ( изключвам диджея, оператора и фотографа )  Simple Smile

# 595
  • София
pepi много си хубава в роклята   bouquet

мария91 прекрасна си и нещата,които си качила също   bouquet

Luckygirl много са хубави магнитчетата и чашите

Елина Ние в крайна сметка бяхме общо 102  Laughing

# 596
Здравейте!

Мария, качила си прекрасни неща!

Пепи, много си красива в роклята!

Лъки, твоят ток много ще ми отива като цвят, но не и на роклята  Laughing Чашите са много интересни също. А за спрея за обувки, навсякъде продават в магазините за обувки.

Гостите ни ще са около 95. Но още е рано да се каже точната бройка.

Елина, много красив модел, без значение дали жената е бременна или не Peace

Отивам да се стягам за фотосесията, много се вълнувам  Blush Laughing newsm44

# 597
Здравейте!

Мария, качила си прекрасни неща!

Пепи, много си красива в роклята!

Лъки, твоят ток много ще ми отива като цвят, но не и на роклята  Laughing Чашите са много интересни също. А за спрея за обувки, навсякъде продават в магазините за обувки.

Гостите ни ще са около 95. Но още е рано да се каже точната бройка.

Елина, много красив модел, без значение дали жената е бременна или не Peace

Отивам да се стягам за фотосесията, много се вълнувам  Blush Laughing newsm44

Приятна фотосесия Simple Smile и чакаме после снимки Simple Smile И много да се забавляваш

# 598
Дами, може ли да ви поискам съвет за прическа? Много се колебая между три..  Simple Smile Разбира се - да отиват на тоалета! Не се чудете защо прическите са единствено и само на руса коса, търсех прически за същият цвят коса, като моята. Търсих прически за дълга коса, макар че си мислех малко преди сватбата да си я скъся, но така и не се осмелявам.  Simple Smile

# 599
Понеже все още не мога да виждам албума.. и не мога да коментирам качените неща...
З_А_Я  - приятна фотосесия... макар че тук вали и гърми цял след обяд.. дано при вас не е така.. Simple Smile

Елина  - на мен лично първата ми харесва.. някак си по-официална ми се струва.... въпрос на предпочитание  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт