Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 610
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Честит Рожден Ден Мария ! Simple Smile Бъди много щастлива и обичана! Simple Smile И късмет и успех във всичко ! Simple Smile

# 631
  • София
Честит рожден ден и от мен, Мария! Пожелавам ти здраве, късмет и безкрайно щастие, много спокойствие и разбирателство, и прекрасни изживявания! Heart Eyes

# 632
Добро утро!

Наминавам на бързо само да ви почерпя, защото днес имам рожден ден!  newsm03

Днес имам доста неща за вършене. Ще ходя на проба на роклята вече с обувките, имам пробна прическа, ще обикалям за още някои неща. Дано да имам успех!  Simple Smile

Чести Рожден Ден Simple Smile Да си жива и здрава и безкрайно много обичана от ММ Simple Smile Успех днес Simple Smile

# 633
Добро утро!

Наминавам на бързо само да ви почерпя, защото днес имам рожден ден!  newsm03

Днес имам доста неща за вършене. Ще ходя на проба на роклята вече с обувките, имам пробна прическа, ще обикалям за още някои неща. Дано да имам успех!  Simple Smile

Честит рожден ден! Много обич, здраве, щастие и вълнуващи моменти ти пожелавам! Весел празник и успешен ден с важните задачки. Simple Smile
 newsm59  ura  bouquet

# 634
  • София
Честит рожден ден и от мен Мария  newsm67  Gift  party023 newsm59

# 635
Добро утро Simple Smile

Честит Рожден Ден, Мария!!! Да си здрава, щастлива и прекрасна булка!!!  bouquet
Много ми харесва деколтето и гърба на роклята ти! Чашите и бокала също са много красиви Simple Smile

Вяра прекрасна булка си била! Изглеждате много щастливи - пожелавам ви това никога да не се променя!!!
LuckyGirl чашите и обувките ти са страхотни! Аз съм почитател на нестандартни обувки и твоите много ми допадат!
Елина много красива рокля! За прическите сигурно вече не е на дневен ред, но аз много харесвам първата и втората - предпочитам вдигнаха коса, но ако ще е пусната втората е прекрасна!
Роклята дето си я делите няколко момичета е много красива! На мен пък така панделката повече ми харесва - закачливо ми е Simple Smile
Относно цвета на роклята - моята е бяла, но е дантела и тюл и не е заслепяващо бяла. Аз много съм я харесвам, а и съм малко по-тъмна и ми стои много добре!
За шаферките моите са три, по случайност са неомъжени и са две по-малки и една по-голяма с година. Имам си и малки шафер и шаферка Simple Smile
Бингли за роклите на шаферките при теб ще е много сложно защото са в пубертета и ще има много претенции. Силно се надявам да не ти се случи, но те предупреждавам Simple Smile

При мен има малко развитие: вчера дадохме подаръците за гостите и бокала за кумовете да се гравират. До две седмици някъде трябва да са готови.
Снощи капарирах и медения месец та съм малко по-спокойна.
Остана да ни излязат всички документи за подписването и всичко ще е 6 Simple Smile

# 636
ЧРД на Мария и шеметен празничен ден и от мен!   bouquet

Вети, какъв е проблема с документите ви, че явно съм пропуснала?
До колкото знам стават много бързо.

Къде ще ходите на меден месец?

# 637
Проблема с документите е, че един не излиза ама се надявам до края на седмица всичко да е наред Simple Smile

Ще ходим до Анталия Simple Smile

# 638
Привет! newsm51 Малко съм назад с материала, но поразгледах отгоре-отгоре.  Simple Smile

mariq91 - Честит Рожден Ден! Нека този ден бъде изпълнен с усмивки, слънце, любов и смях!  smile3510

# 639
 Мария Честит Рожден Ден ! Да си здрава , усмихната , щастлива и много обичана и уважавана newsm59  ura   bouquet ( Сега виждам , че ще си булка на моят рожден ден Simple Smile На мен ми е донесъл много късмет , така че ти пожелават тази дата и на теб да ти донесе много положителни емоции )
Честито и за роклята , както и другите неща които си качила всичко е много хубаво Simple Smile

Гледам че за цвят на роклята сте си говорили, аз съм тъмничка и като отида на плаж съм си направо негърче  Laughing в началото си мислех, че екрюто  ще ми седи добре , но като сложих такава рокля и се слях , никакъв контраст  и така ще съм с бяла , не искрящо бяло малко по тъмно .
Аз ще имам две малки шаферчета и две големи, роклите за малките ще търсим с майките им началото на Септември , че растът като гъби  Laughing А за роклите на  големите  претенции нямам  , за мен е важно тези две момичета да се отличават понеже сме  приятелки от детството, както и с кумата   и искам да са по - специални Simple Smile
Момичета споделяйте ще ходите ли на меден месец и къде ?
Ние сме си запазили места на Лефкада , Гърция много красиво изглежда , и сега едни приятели се върнаха от почивка там и чакам отзивите , но пък има малки проблеми  за отпуските ни , така че може и да отпадне  Confused

# 640
Сега забелязах, че не съм записана..  smile3506

# 641
Елина - на мен също първата прическа по-ми харесва.и аз мисля да съм с вдигната коса.по-удобно ще ми е мисля , а и по-добре ще се чувствам Simple Smile

Мария - Честит Рожден Ден.Бъди здрава и безкрайно щастлива Simple Smile Весел празник ....

Момичета нали ви бях споменала за етикетите на бутилките и бурканчетата че много се забавиха , но вчера се включиха и ми звъннаха и измислихме страхотни етикети . ще станат много хубави , а днес сме за халки дано имаме късмет и още днес да ги изберем и поръчаме че месец и половина имаме само.....

# 642
Сега забелязах, че не съм записана..  smile3506

Не си записана, защото началният пост може да се коригира до 24 часа, след като е направен.
Ще помоля новите момичета за търпение.

# 643
  • София
Мария, честит рожден ден   bouquet
За медения месец ние ще ходим в Кушадасъ с кумовете и още една приятелска двойка, приемаме го по скоро като почивка , че няма кога преди сватбата да отидем на море, иначе не държим на медения месец

# 644
Момичета вижте на какво попаднах:

Много ми харесва като идея ама не знам как да кажа на гостите си че искам да направят това вместо да ми носят цветя, които да умрат малко след това...

Общи условия

Активация на акаунт