Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 596
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
Мария, честит празник!  bouquetБъди щастлива и имайте много късмет! Макар да не обичам торти и да не съм по сладкото си признавам, че в тази ягодова, цветна торта ми останаха очите!  hahaha
Вети, много си права си за роклите. Проблеми не ми създават по-малките, но тийнчето е със собствено мнение по всички въпроси  #Crazy
Подкрепям изцяло идеята ти за горите, струва ми се много благородна, само че не знам дали ще се осъществи на 100%. Аз също бих го направила, макар да обожавам цветята. Истината е, че букетите увяхват бързо, трупат се по колите, мъкнеш ги в къщи и след три ги няма вече.
Идеята с плюшените играчки е страхотна, много ме трогна.
Цвети ни ще бъдем в Рим и вече сме платили основните разноски.
И на моренце ми се ходи ама ще го пропуснем най-вероятно, че съм на сравнително нова работа и не мога да искам повече отпуски от тези 11 дни, които са ми дали за сватбата. Outta Joint
Шоколадче, успех с халките!
Отчета ми за днес:Аз днес пак ударих на камък с обувките. Случайно минах през Мегияз и викам си ще вляза и ще меря,сага е момента.
Премерех тези изчистените, които харесах преди, но поне се убедих, че няма да си ги купя, че острия връх много грозно ми стоеше.
Харесах и едни с малки камъчета, среден ток-е нямат моя номер естествено.
Намерих и тези сладки пантофки от дантела, които исках и бях гледала в каталога им-еми отново, само много големи номера, над 40.
Пратиха ме в другия им магазин, но не ми се обикаляше, че бях с токчета и се прибрах.
Ходих и до магазинчето за дрънкулки в подзлеза на Сердика-е няма такава необщителна жена, нещо никакво отношение не получих.
Ще продължавам да търся обувки и аксесоари.

# 661
Здравейте и от мен!
Първо празнуващите: Simple Smile Мария,честит празник!Пожелавам ти здраве,щастие,лични и професионални успехи! newsm59

Вети, познати на мои приятели като се женили са написали в поканите,че вместо букети искат да им подарят по една книга, всички гости са се съобразили с тяхното желание, така че не е невъзможно.Simple Smile

Относно, медения месец - това остава изцяло задчка за  ММ, за мен ще е изненада, той избира дестинацията или дестинациите- не знам  ще видим Simple Smile
Цитат
Ходих и до магазинчето за дрънкулки в подзлеза на Сердика-е няма такава необщителна жена, нещо никакво отношение не получих.
Често срещано "явление" в България, тука хората просто не знаят как се продава!

# 662
seangelova, не ми се искаше да казвам, ама щом питаш. Ще помоля и Алечка да не го изложи на първа страница.
Изникна един въпрос - които сте поръчвали халки от Сара Трейд и най-вече магазина в Пловдив, капаро ли се оставя, на каква стойност или се предплаща изцяло?

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 20:45 от *Шоколадче*

# 663
  • София
seangelova, не ми се искаше да казвам, ама щом питаш. Ще помоля и Алечка да не го изложи на първа страница. В Стара Загора ще е.
Изникна един въпрос - които сте поръчвали халки от Сара Трейд и най-вече магазина в Пловдив, капаро ли се оставя, на каква стойност или се предплаща изцяло?

Извинявам се  Embarassed Ние в Раковски бяхме за халките и мисля,че оставихме 50 % от сумата за капаро : )

# 664
Един работен ден и сума ти страници за четене  Laughing
Ние също се отказахме от букетите Simple Smile Помолих лично гостите бюджетът който са отделили за букет да го предвидят в натура Simple Smile Ще има кутия за тези пари и сме намислили и в кой дом за сирачета да ги дадем. Колкото - толкова! Намислили сме ги за там Simple Smile Яд ме е и съм сигурна, че ако даден човек би отделил 50лв за букет, защото той ще се види от всички... в кутията ще пъхне 10лв, ама какво да се прави Simple Smile
А без букети няма да остана, най-близките ни ще уважат и идеята ни и букети ще ми подарят със сигурност Simple Smile Което ми напомня, че и вази трябва да си купя  Joy

# 665
и аз да се включа,а утре ще чета всичко Wink Нашата сватба е на 29.08 не остана време,а съм толкова спокойна Grinning

# 666

Моля девойките от София да ме ориентират за клиника където да си направим изследванията. Да не ни мотаят излишно ако е възможно и изобщо да ми разясните какво се прави, ходи ли се при личния лекар, той ли ги назначава?
Сагата с шаферските рокли продължава с пълна сила! Mr. Green[/color]

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 21:39 от Miss_Bingley

# 667
  • София
seangelova, не ми се искаше да казвам, ама щом питаш. Ще помоля и Алечка да не го изложи на първа страница. В Стара Загора ще е.
Ние миналата седмица си поръчахме халките от магазина им в Пловдив, оставихме капаро 400 лв, не можеше да ги платим, защото не се знае точно колко грама ще са, защото размерите ще са различни от тези които мерихме. Нашите ще излязат около 670 лв двете, можеше и по-малко капаро да оставим ама ние  предпочетохме повече. А и ние ги поръчахме на 27.06 и казаха че ще са готови на 15.07

# 668
Вети, познати на мои приятели като се женили са написали в поканите,че вместо букети искат да им подарят по една книга, всички гости са се съобразили с тяхното желание, така че не е невъзможно.Simple Smile

Това е супер добро! И ми е идеално по темата!!! Ама ще е много трудно да улучат нещо, което още нямам, че съм малко маниак на тази тема... Последния път като извадих нова книга и милото вика "Пак хартия носиш вкъщи!", а тази беше на майка ми - дори не моя  Joy
Но ще го помисля сериозно как да го представя на гостите newsm78

Мис отива се при личната и тя оформя документите ако искате да платите по-малко - на нас ни взе по 20 на човек. Не сме правили изследвания специално за това - ние си имаме практика и на всеки няколко години си правим кръвни изследвания превантивно. Иначе знам, че почти по всички часни клиники правят пълните изследвания и вадят и документите, но ще излезе повече като пари. Просто влез в няколко сайта и се ориентирай кои са ти близо и те устройват като цени Simple Smile
Сега влизам да чета блога ти  интерес  Peace

# 669
Добре дошли на новите булки.
По отношение на дарението :
Моята колежка ми разправя, че ходила на сватба, където младоженците били казали на гостите да не им носят цветя, а по една плюшена играчка.Някои от гостите се съобразили с това тяхно искане.След тържеството двойката дарила събраните играчка на дом за деца лишени от родителска грижа.
Много добри идеи! Много ми харесаха  Peace

Момичета, тези от вас които ще приготвят мини шишенца и бурканчета с разни нещица вътре като подаръчета за гостите - от къде ще ги вземете? Аз намерих за по левче горе долу бройката. В този сайт гледам, че същите излизат наполовина, но се чудя как стои въпроса с доставката и освен това в сегашното икономическо положение в Гърция, дали изобщо ще ги получа newsm78

# 670
  • София
Нашите халки от Сара Трейд,станаха даже по-бързо,отколкото ни бяха казали първоначално  Peace

# 671
Аз влизам да ви се оплача 😢 В моята рода са едни семейни войни при леля ми и чичо ми и ефекта е , че първите ми братовчеди няма да присъстват под диктовката на чичо. Много болно ми стана като ми се обадиха дори си поплаках . В крайна сметка какво общо имам аз с техните семейни взаимоотношения?!?! Много исках да присъстват в крайна сметка целия си съзнателен живот съм се учила от тях и са ме гледали като най - малкото детенце...

# 672
  • София
Аз влизам да ви се оплача 😢 В моята рода са едни семейни войни при леля ми и чичо ми и ефекта е , че първите ми братовчеди няма да присъстват под диктовката на чичо. Много болно ми стана като ми се обадиха дори си поплаках . В крайна сметка какво общо имам аз с техните семейни взаимоотношения?!?! Много исках да присъстват в крайна сметка целия си съзнателен живот съм се учила от тях и са ме гледали като най - малкото детенце...

Hug много добре те разбирам,много е неприятно,хубаво е човек да си поплаче,за да му олекне и на мен ми се случи да плача,за това,че 1 конкретен човек реши,че няма да идва на моята сватба.

# 673
Аз съжалявам, че така се намесвам, но Silvushka - братовчедите колко са големи? Как така някой може да им диктува каква да правят ако вече не са деца. Вдигай телефона и си поговори с тях, ако ти значиш много за тях няма кой да ги спре.

# 674
Кисче ако щеш ми вьрвай възрастни със семейства и деца , но влиянието но чичо е голямо - всичко опира до пари и имоти нали се сещаш . Чичо ми има син от първи брак и цялата дандания е , че не съм поканила и другиьт син .... друг е въпросът , че аз него го виждам веднъж в годината .

Общи условия

Активация на акаунт