Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 594
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
Добре дошли на новите булки.
По отношение на дарението :
Моята колежка ми разправя, че ходила на сватба, където младоженците били казали на гостите да не им носят цветя, а по една плюшена играчка.Някои от гостите се съобразили с това тяхно искане.След тържеството двойката дарила събраните играчка на дом за деца лишени от родителска грижа.
Вети, познати на мои приятели като се женили са написали в поканите,че вместо букети искат да им подарят по една книга, всички гости са се съобразили с тяхното желание, така че не е невъзможно.Simple Smile

Добре дошли на новите булки.
По отношение на дарението :
Моята колежка ми разправя, че ходила на сватба, където младоженците били казали на гостите да не им носят цветя, а по една плюшена играчка.Някои от гостите се съобразили с това тяхно искане.След тържеството двойката дарила събраните играчка на дом за деца лишени от родителска грижа.
Вети, познати на мои приятели като се женили са написали в поканите,че вместо букети искат да им подарят по една книга, всички гости са се съобразили с тяхното желание, така че не е невъзможно.Simple Smile
Много добри идеи! Много ми харесаха  Peace

Момичета, тези от вас които ще приготвят мини шишенца и бурканчета с разни нещица вътре като подаръчета за гостите - от къде ще ги вземете? Аз намерих за по левче горе долу бройката. В този сайт гледам, че същите излизат наполовина, но се чудя как стои въпроса с доставката и освен това в сегашното икономическо положение в Гърция, дали изобщо ще ги получа newsm78
)
Много добри идеи! Много ми харесаха  Peace

Момичета, тези от вас които ще приготвят мини шишенца и бурканчета с разни нещица вътре като подаръчета за гостите - от къде ще ги вземете? Аз намерих за по левче горе долу бройката. В този сайт гледам, че същите излизат наполовина, но се чудя как стои въпроса с доставката и освен това в сегашното икономическо положение в Гърция, дали изобщо ще ги получа newsm78

Пиши ми налични понеже аз съвсем скоро приключих този комар Simple Smile Незнаеш колко нерви строших поне да теб да помогна : Simple Smile

# 676
Я покажете снимки на тези неща. Видях в магазин шишенца пълни с цветни камъчета и пожелание навито на тел отстрани. Беше сладко.

# 677
Я покажете снимки на тези неща. Видях в магазин шишенца пълни с цветни камъчета и пожелание навито на тел отстрани. Беше сладко.

Довечера ще ти снимам тези , който са за нас не украсени  Simple Smile, а когато ги финализирам ще ги кача Simple Smile

# 678
*Шоколадче* : Мойте ще са със сладко и снимка и отгоре на капачката картия и панделка за жените и по същия начин , но бутилка с ракийка Simple Smile

# 679
Намерих нещо, което може да ви е от полза. http://www.titanui.com/4128-vintage-vector-banner-with-watercolor-flowers/ Това е сайт с безплатни шаблони. Теглите, въвеждате текст и си ги принтирате после.  Peace

# 680
Силвушке мисля, че ако братовчедите ти държат истински на теб и те обичат ще дойдат, въпреки всички сплетни, караници или други глупави оправдания.
Пак казвам, аз каня само хора, на които изключително държа и уважавам.
 Ако някой не дойде на сватбата ми, този човек от тук нататък няма да съществува за мен.

# 681
Благодаря на всички за хубавите пожелания и милите думи!  Heart Eyes HugСъщо така се радвам, че ви харесва роклята ми и останалите неща, които качих.  Simple Smile
Вчера бях на пробна прическа. Разбрахме се с фризьорката първо да ми остави косата пусната само от едната страна, а от другата да я вдигне. След това да ми я вдигне цялата и аз да преценя кое ми харесва повече. Е, не очаквах, но с небрежния кок се харесах и това ще е прическата ми.
Все пак ще ви покажа и двете да си кажете мнението.
Качвам ги в албума. Simple Smile

Днес ходихме да си оправяме документите. Минахме много бързо, за около 30 мин. Остана само утре да ни станат кръвните резултати и да отидем до личната. Simple Smile

tsvetyyy, благодаря ти и дано наистина тази дата ни носи много късмет.  Hug

Eлинa, добре дошла и приятна подготовка. Много е хубава роклята ти.
От прическите на мен ми харесват първата и втората.  Simple Smile

Лъки гърл, много са красиви халките ви. Simple Smile

# 682
Мария, и на мен с небрежния кок ми харесваш повече, много си красива!

# 683
а аз да попитам от вече по-напредналите в подготовките... как поканихте кумовете.. носехте ли им нещо при поканата или?
защото в някои краища разбирам че като отидеш да ги каниш им носиш по нещо... Simple Smile

# 684
Да се включа и аз по темата за халките Simple Smile И нашите са на Сара Трейд, само че са от магазин в Стара Загора, оставихме само 50 лв. капаро. Аз днес трябваше да си получа роклята, но се оказа, че не е изпратена още. Обадих се на дизайнерката и тя ме успокои, че роклята ми е готова, просто искала да я огледа пак преди да я прати, дали всичко е наред. Сега ще си я чакам в събота  smile3508
Видях, че назад сте коментирали и разположението на гостите. На мен това ми е направо болна тема, но мисля да изчакам още малко да се разбере кой ще дойде и кой няма. Поради броя на гостите и размера на заведението се налага (естествено ако дойдат всички) да има една голяма маса, и една малка...леко отделена. Сега дилемата е кой да сложим на малката  Laughing Дали майка ми и нейните хора, или баща ми и неговите. И двете страни го приемат, че все едно ще са като изгонени...то даже и на мен малко така ми изглежда, но просто няма как иначе да стане... newsm78 Та за това ще изчакаме още преди да започваме да си блъскаме главите как да стане

# 685
Ние и двата пъти пъти носихме носихме питка , пиле , червено вино и торта. Така е при нас в северозападниь край , но всеки си преценява. Аз поне исках да ги спазя де в знак на уважение.
По темата с подредбата вкъщи е война с ММ аз искам до нашата маса от двете страни да са ни приятелите а роднините в дме отделни като сепарета той не зо нас да са , та ще видим какво ще измъдрим накрая . Предполагам че накрая все пак ще е моето 😈

# 686
Ние ги поканихме на вечеря и им казахме, не подозираха, че ще е баш тогава. Но имаха съмнения, че ще ги каним за кумаве.
Кумците ни пък ни каниха нас на ресторант.

# 687
Благодаря за отговорите...
Чувам различни версии и затова събирам още мнения... Едни наши роднини наскоро кумуваха,  бяха дошли с подаръци за всеки от тях символични и ракия също.. и ги поканили..
Ето някой пък кани на ресторант... ще го измислим и ние  Wink Wink Wink Wink Wink

# 688
Мария, много си красива! С две ръце съм за кока, в пъти е по-елегантен от пусната коса! Много ми харесваш! bouquet

Silvushka, много неприятна ситуация. Мисля си, че трябва да поговориш с братовчедите си лично. Без родителското тяло...Все си мисля, че имат лично мнение. Има много страшни неща, които се случват в живота на човек и понякога хората не могат да присъстват. Тепърва ще получавам окончателни отговори и се надявам, ако има отрицателни отговори да има логична причина. Има ситуации, за които си залужава да се направи компромис и от младоженците и от гостите.

В този ред на мисли с нашите гости....не мога да се обиждам или да отхвърлям моя ужасно близка приятелка, която отказа (въпреки, че не се знае до след два месеца- казах й че са добре дошли каквото и да решат), защото детенцето й макар и на две се роди недоносено, много болнаво и не го оставят дори на бабите....  Все пак са 450км, а не просто няколко часа извън къщи  Peace

Поканихме кумовете още на следващия ден след годежа, тъй като им бяхме на гости в чужбина и изядохме голяма шоколадова торта🎂  Joy После нямаше как да ги видим на живо преди Коледа.

Иначе както каза Silvuska, в северозапада се кани като се ходи на гости с пиле, питка, торта и вино...така ни поканиха нас  Laughing

# 689
I miss you, ние също си поканихме кумовете вкъщи. Свърших работа в 8 и мъжа отиде да ги вземе с колата, че единия няма, а другия, за да може да пие. Аз през това време салатки, мезета и прочие. По средата на вечерта си зададохме въпроса, без да сме поднасяли специални "подаръци" за "умилостивяване" на кумовете Laughing Така се получи неочаквана изненада за тях.
Мария, все са ти хубави прическите, ама аз нали харесвам повече стил с коса на една страна, та първата повече ми допада. Но която и да избереш, все ти отива.
От към гости, много ме е яд на една приятелка. Отказа да дойде, защото нямало да има познати. Въпреки че я поканих с гаджето и, именно заради тази причина. Не стига, че я увещавах, ще седи до млади наши приятели, с кумата(близка е на нас двете) постоянно ще сме на дансинга. Не и не! И съм в един тих яд! Бяхме на кафе с въпросната и още хора, но просто не и обърнах внимание. Беше грубо знам Embarassed, но не можех да се преструвам.

Общи условия

Активация на акаунт