Нашите second hand находки - тема 30

• 113 607
  • 737
  •   1
Отговори
# 480

Пусто обаче, може и да не съм ги облякла и  веднъж, но всички находки си ги харесвам много и не мога нищо да изхвърля Embarassed

аз имам един принцип- едно ново купено, едно старо изхвърлено от гардероба, така де, да освобождаам място, хич не ми се свиди да хвърлям, особено ако не са била супер скъпи и маркови

# 481
Аз имам доста дрехи, които не съм обичала никога и постоянно си казвам "Като отслабна сега ще ги нося", но така и не им идва ред и ги подарявам. Но имам и такива, които не ми стават, но ми е супер жал да хвърля и си ги пазя Laughing

# 482
  • Sofia
И аз съм така,имам дрехи за слаб и по-дебел период...харесвам си ги,някои още не съм носила.

# 483
хахах само една жена може да има в гардероба отделение "Когато отслабна" Joy

# 484
  • Пловдив
Отделението за "когато отслабна" и аз го имам.И всеки сезон вадя и прибирам едни и същи роклички и парцалки.И не съм ги обличала от 3-4 години.Но важно е, че имам надежда, че ще отслабна. Confused

# 485
  • Sofia
Но важно е, че имам надежда, че ще отслабна. Confused
и аз на това се надявам от....20год. Embarassed...но добре,че са тези ВУ да си намирам дрехи и за мен,з-то в редовните магазини големите номера са с ужасни кройки и десени Crossing Arms

# 486
Не веднъж съм го казвала и аз, че е така. Големите размери в магазините, ако изобщо имат такива, са или ужасно бабешко старомодни или в едни такива торбести кройки, да се чуди човек покривка ли купува блуза ли. Една пълна жена, а да не говорим за момиче не може да се облича така модерно както някоя в стандартните китайски размери.

# 487
  • Sofia
А и цените им са ужасно надути,то вярно,че се ползва повече материал,но все пак... Money
Сега си купувам за без пари на Улла Попкен,Бианка,Лаура Бианджоти,Етам и т.н. ,не че ме вълнува на кой е дрехата и дали е маркова,но качеството им е високо

# 488
  • Пловдив
Аз преди 1-2 дена избродих всички магазини / не ВУ / из Пловдив, защото датата за прословутата сватба съвсем наближи, а нищо из ВУ така и не намерих.По принцип по европейската номерация съм 40-42 или L.Сори, ама по магазини като Луси, Юнона или Андрюс Лейдис как пък една кройка не ми застана.Роклите им са от порядъка на 80-100 лв.Чак се комплексирах.На края айде в H&M - там пък как ми заспаха направо кройките.Даже си купих рокля М размер.И имам поне 5 чифта дънки и 2 рокли от тях, само, че ВУ, всичките ми пасват като кройка.

# 489
  • Sofia
в момента НМ правят страхотни намаления Money

# 490
Аз преди 1-2 дена избродих всички магазини / не ВУ / из Пловдив, защото датата за прословутата сватба съвсем наближи, а нищо из ВУ така и не намерих.По принцип по европейската номерация съм 40-42 или L.Сори, ама по магазини като Луси, Юнона или Андрюс Лейдис как пък една кройка не ми застана.Роклите им са от порядъка на 80-100 лв.Чак се комплексирах.На края айде в H&M - там пък как ми заспаха направо кройките.Даже си купих рокля М размер.И имам поне 5 чифта дънки и 2 рокли от тях, само, че ВУ, всичките ми пасват като кройка.

Ако можеш да отделиш 100 лв за рокля, другия път виж в Алесса.бг
Нещата са им прекрасни, обаче наистина са скъпи. Даже са пуснали и някой модели в по-големи размери. Могат също да ти ушият дрехата и в по-голям размер, защото имат собствено производство. Обаче имат само онлайн бутик, но можеш да върнеш дрехата, ако не ти харесва. Та друг път, ако ти се дават повече пари - там поне си заслужава Simple Smile

# 491
По принцип по европейската номерация съм 40-42 или L.

Европейското L е номер 44-46.
40-42 е S.

Днес бях в HM, по принцип на всяко лятно намаление отмъквам по няколко парцала, сега е пълна скръб, чак на мъжа ми му направи впечатление- грозни десени, евтинии материи. Само една рокля ми хвана окото, но си беше супер официална- бяла, на цена 85 лв.

# 492
  • Бургас
По принцип по европейската номерация съм 40-42 или L. - това е по френската номерация, и се използва като, че ли по-често в Европа

Европейското L е номер 44-46.
40-42 е S. а това е по  италианската, която обаче ползваме и ние в конфекцията  Peace

# 493
Вече съм много досадна Mr. Green

Пола (трябва по-хубаво да я изгладя)

Скрит текст:

Рециклирах едни дънки ВУ още веднъж и ги отрязах на шорти, чудя се дали да ги нарежа малко отпред.

Скрит текст:

# 494
Полата е разкошна. Панталонките, ако са ти плътно по бедрата ги нарежи малко. Иначе не е нужно, ако са широки.

Общи условия

Активация на акаунт