Перилни препарати и омекотители - 31

• 61 661
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Бингото омекотител редовно го пускат на промоции по 1.99лв/1 л в различните магазини.
То на левчето до нас дори е 1,75 лв., но пак идва скъпо, щото е за 10 пранета. Коколино за 28 пранета на промо беше 2,70 лв.

Аз слагам количество колкото от другите омекотители. Даже си го преместих в друга бутилка, с по-малка капачка. И пак си мирише супер.

# 16
  • Русе
Бингото омекотител редовно го пускат на промоции по 1.99лв/1 л в различните магазини.
То на левчето до нас дори е 1,75 лв., но пак идва скъпо, щото е за 10 пранета. Коколино за 28 пранета на промо беше 2,70 лв.
Аз слагам количество колкото от другите омекотители. Даже си го преместих в друга бутилка, с по-малка капачка. И пак си мирише супер.
А омекотява ли като е по-малко количеството?

# 17
  • Бургас
Аз преди 5-6 години бях очарована от Persil Gold.   Изпра едни петна от пюре на малкия без предварително третиране, а по принцип ги търках с какво.ли не и не излизаха. Сега обаче май го няма на пазара  Rolling Eyes

# 18
  • ...на безопасно
Момичета, да използвам темата за да питам.
Рокля от 100% чиста коприна / по етикет, немска/, черна. Взех , че я изпрах...на ръка /има символ/, с препарат за коприна.
Е...колко боя пусна....не е истина. Може ли да стане на петна от това?
Да, ама и се сви на дължина с около 4 см.
Има ли начин да се възвърне дължината? Четох, че при мокрене коприната губи 11-14 %, въпреки че за първи път ми се случва...

# 19
: а Kеа?

накисни я в много студена вода и  изсипи много лед вътре и след 24 часа ще е  почти като преди

# 20
  я да се цопна и аз в новата тема, че ми стана и на мен любопитно за новото омо, та да следя

# 21
  • София
Благодаря за новата тема  bouquet
За ОМО в кафявата опаковка - видях го снощи във Фантастико - произведено в Румъния, ароматът като на Сюприйм 12 /поне за мен/.

# 22
  • Добрич
Ами още не мога да ви дам отзиви за новото Омо, защото не съм пускала бяло. Но като пусна веднага ще докладвам.
Относно аромата-мен ми се струва по-слаб  от предишното, така само през опаковката. Но то и на предното последната торба сякаш не ми миришеше толкова силно. Може би съм привикнала към аромата newsm78

# 23
Момичета, да използвам темата за да питам.
Рокля от 100% чиста коприна / по етикет, немска/, черна. Взех , че я изпрах...на ръка /има символ/, с препарат за коприна.
Е...колко боя пусна....не е истина. Може ли да стане на петна от това?
Да, ама и се сви на дължина с около 4 см.
Има ли начин да се възвърне дължината? Четох, че при мокрене коприната губи 11-14 %, въпреки че за първи път ми се случва...

мисля че дължината при коприна трудно ще се възвърне Peace

# 24
Има ли някъде на промоция Семана Бижу, че моята е към края си, а много ни допада аромата?

И аз чакам да споделите впечатленията от новото Омо  Peace

# 25
  • София
Мегаперлите на Персил, по-добри ли са от Ариел официален внос? Като цена са по-скапи, но дали е оправдана разликата?

# 26
Ти шегуваш ли се? Разлика от Земята до Луната.

# 27
chak puk...

# 28

Защо да се шегува. Не е ползвала вероятно и няма лошо да попита. И аз не съм ползвала " Мега перли" и ще е хубава, ако някой сподели.

# 29
Да съм казала, че има лошо да попита? Ама много сте докачливи.
А някои и страхливи. Вече пишат анонимно като че ли става въпрос за световен проблем, ако са на различно мнение.

Мегаперлите са ми от любимите прахове. Разликата между тях и официалния Ариел е от Земята до Луната като начин на производство и концентрация, но ако са много по-скъпи, не мисля, че си заслужава да се купуват. Ако може да се вземат от Германия - супер, ако не - всеки си знае колко е готов да даде за прах за пране.

Общи условия

Активация на акаунт