Перилни препарати и омекотители - 31

• 61 497
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Някой знае ли каква е разликата между тези прахове? Кой е по-добър?
Всичките гледам ги пишат Сано прах.

# 271
  • Sredets/Burgas
Да се разпиша и аз като доволен потребител от течния перилен препарат на DM за цветно, с алое и лотус...  Peace
Първо взех малко шишенце за проба - останах доволна и вчера си купих голямата туба...
Важно е да подчертая, че при мен има остатъчен аромат...
При това върху някои тъкани достатъчно интензивен ( по моите си стандарти, не обичам натрапчивите миризми).

Гес, от Карфур Плаза си взех Dash Ecodosi, които мисля не са съвсем скорошно производство,
но все пак ги купих, защото са от любимия ми вариант на аромат.
Досега такъв формат не съм ползвала и реших и да експериментирам...
Та, на опаковката има знак да не се реже с ножица...
Е, аз напук все пак си клъцнах крайчето, изсипах си го в чашка,
разредих го с вода и си го излях върху дрехите,
както процедирам с всички тeчни препарати...
Тези найлонови опаковки на мен не ми вдъхват доверие и това си е...
Проблем ли да се изсипват предвид, че е забранено със знак?

# 272
Да ти кажа честно, нямам представа. Laughing Ама щом е забранено със знак, сигурно има причина.

Онзи ден от един магазин завлякох ей този Ариел:
Скрит текст:
Прилича на нашия, който се продава навсякъде, но с малката разлика, че е от Полша или Чехия и е компактен, както може да се види от надписа долу вляво. Ако нашият (румънският де) е 2 кг за 20 пранета и доза от 142 мл/100 г, този е 1.4 кг за 20 пранета и доза от 110 мл/70 г.

В тази връзка, в Билла видях Персил за цветно с променена опаковка и дозировка: вече 108 мл/70 г. При него много удобно таблицата с дозировките е направена с дозата за 5-килограмова пералня и за перални с капацитет 6+ кг. Чудесно е, че Хенкел упорито си следват това, което започнаха, с концентрирането на праховете си за пране.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 13:36 от Guess Who

# 273
  • Пловдив
аз пък никога не меря...ни течен,ни прахообразен.

# 274
Да похваля течната Тема с божур. Изпра ми петна от череши и мирише много приятно, след изсъхване се запазва аромата.

# 275
аз пък никога не меря...ни течен,ни прахообразен.

Защо? Ако е предозирано-остава неизплакнат препарат, да не споменавам и финансовата страна. Ако е по-малко препаратът-не се изпира добре. Те хората са си сметнали оптималното количество за дадена твърдост вода.

# 276
  • София - Рим и обратно
Здравейте  bouquet. Искам да ви питам, дали прах My forest за бяло изпира добре? Имам предвид - да се справя с леки петна, замърсени чорапи и да освежава белотата. Доволна бях от Омо, но като че ли, ако не добавя Ваниш прах, не стават искрящо бели, както ако добавя. А с последните капсули Персил и Ариел направо си захабих белите дрехи, изобщо не съм доволна Rolling Eyes. Вчера си взех един омекотител My forest и много ми допадна ароматът след изсъхване, та реших да пробвам и праха, ако пере добре...

# 277
  • София
Аз лично май форест - никога повече, един път взех за цветно, с част от дрехите такава реакция направи, че трайно се размирисаха на гнило и бяха просто за кофата, пробвах след това да ги пера с друго, с омекотители какво ли не... не и не, и да не се усеща след изпиране, при малко носене и затопляне пак се появява тази гадна миризма...

# 278
Аз го пробвах този прах веднага след като го пуснаха на пазара и не съм имала проблеми от никакво естество. После в темите имаше много отрицателни мнения - че дрехите миришат на гранясало, че не се разтваря и дрехите стават целите в бели гранулки, че прави много пяна.
В такъв случай винаги бих препоръчала да се вземе една малка кутия за проба.

# 279
  • София - Рим и обратно
Така ще направя. Мерси много  bouquet
В тая връзка - от кой препарат сте доволни напоследък за бяло?

# 280
Аз - от този
Скрит текст:

# 281
  • София
На мен ми харесареса лавандуловия персил, като изпиране.

# 282
  • София
Аз пробвах Май Форест като излезе и взех малка кутийка. Не ми се разтваряше в чекмеджето и не повторих. Но наскоро си говорихме с 2 колежки за прахове и пране - и двете споменаха Май Форест като много сполучлив прах. Едната го ползва предимно за пране на ръка, харесвал й, че правел пяна и дрехите се изпирали много хубаво. Другата пък беше доволна от този за бяло и искаше да си купи пак...
Затова - трябва да се пробва.

# 283
И аз не съм зачеркнала напълно Май Форест. Харесвам течния, а омекотителят е чудесен!

# 284
Щом е на кантар работата с Май форест, ще заложа на друг за пране на бебешките дрешки.
Персил сензитив добър избор ли е? Доволни ли сте от изпирането? Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт