Перилни препарати и омекотители - 31

• 61 572
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Включвам се в темата с въпрос - Импресант дезинфектанта подходящ ли е за дезинфекция на бебешки дрешки? Имам една торба подарени + нови дрешки, чаршафи...всичко, което трябва да се изпере за новороденото, ок ли е да го пусна на 30 градуса с него, или трябва на 40? Или да сменя препарата?
Благодаря!  Hug

# 181
  • София
И аз със въпрос - как се пере нещо, което наполовина бяло, наполовина черно?

# 182
  • оттам, откъдето започва България
Нямам как да знам какво точно ще переш, но аз имам две блузи, които са черно и бяло. В едната преобладава бялото и я пера на 50 градуса с бяло пране и цветоулавяща кърпичка, а другата ми блуза е основно черна, но с бяло покрай деколтето - пера я с цветното пране и отново с цветоулавяща кърпичка. Засега нямам проблеми. Веднъж си прах плетена блуза в черно и бяло заедно с цветното пране и забравих да сложа цветоулавяща кърпичка - вече е за вкъщи.

# 183
  • София
Ами нещо като блуза-риза е. Ще се пробвам първо на ръка, да видя дали пуска.

# 184
Каквото и да правиш, задължително с качествен препарат за цветно!!! Ако переш в пералня слагаш и кърпичка!!! Peace

# 185
  • На брега на реката
Момичета, моля за съвет. Купих си много готини платнени обувки, тип гуменки - бели. Въпроса ми е с какъв препарат да ги пера, в пералня или на ръка и как да ги суша, на слънце или на сянка? Питам , защото преди време едни подобни гуменки, пожълтяха и не ставаха за носене, пък тези новите са скъпички и ще ми е много жал да не мога да ги нося заради пожълтяане.
Предварително благодаря.  bouquet

# 186
  • оттам, откъдето започва България
Това е задължително. Всичко новозакупено, което ме съмнява, че може да пусне боя, задължително първо на ръка.  Naughty

# 187
  • София
И аз със въпрос - как се пере нещо, което наполовина бяло, наполовина черно?

С цвутоулавящи кърпички Wink бих прала с препарат за цветно, на ниски градуси.

# 188
Извинявам се за лееекото повторение на въпроса ми( има общо с предните питания).
Така рокля в черно( то преобладава) и бяло от изкуствена материя. Пера я на ръка, това не ми е проблем, но е наследство от по-голямо дете. Там незнам как е прана, но бялото вече не е бяло, а леко сивеещо. Мога ли да възвърна белотата и с какво- кърпичи, вениш за цветно или...... дайте ваше предложение.
Предваритенло благодаря

# 189
На 30-40 градуса програма за синтетика или вълна / аз си пера на програмите за вълна и проблеми нямам/ . Прах в последно време ползвам само Бинго Стари найт - изключително доволна съм - даже и бяло пере добре. С него цветовете направо греят и то е странно за толкова евтин прах.
   Цветоулавящи кърпи не съм ползвала и няма проблеми досега. Само с един панталон веднъж оцветих , но него вече го пера отделно.

# 190
Майка ми от години пере с него и също е много доволна.
Пробвах нашия Тайд, разликата с американския е от земята до небето. Не ми хареса. Ясно е ,че е правен за нашия пазар, но имах други очаквания.  Peace

# 191
  • Бургас
Мацки, някой има ли проблем с тези капсули?

Бях доволна в началото, но не ги ползвам често и напоследък изобщо не ми харесват Rolling Eyes Зеленият гел е потъмнял леко и с кафеникав оттенък, което не ме притеснява много, тъй като на аромат и консистенция ми изглежда добре. НО, прахът не успява да се разтвори и като почна да вадя прането от пералнята целия под става в ситни бели топченца! Като се опитам да ги разтъркам между пръсти, не успявам да ги стрия Rolling Eyes Последните 4 пъти все е така и останалите най-вероятно ще ги изхвърля, че нямам нерви всеки път да тръскам дрехите като луда и после да чистя топчета отвсякъде Crossing Arms Пералнята си е същата, ползваната програма също, както и градусите (40 или 60), не е препълнен барабана и изобщо ми е загадка, защо започна да се получава така newsm78

# 192
  • сред маслини и портокалов цвят
И аз съм на вълна капсули. Много, много съм доволна от тези:
Скрит текст:
Изпират перфектно, изпраха ми петно с неизвестен произход от една платнена чанта, дето беше прано с какво ли не, с надеждата да излезе, щото чантата ми е много любима. И миришат страхотно.
Купих си от един магазин и 1 капсула от новото ОМО, продаваха ги на бройка по 0,60ст. Напоследък чета лоши отзиви за ОМО-то, та реших да не рискувам.

# 193
  • софия
Мацки, някой има ли проблем с тези капсули?

Бях доволна в началото, но не ги ползвам често и напоследък изобщо не ми харесват Rolling Eyes Зеленият гел е потъмнял леко и с кафеникав оттенък, което не ме притеснява много, тъй като на аромат и консистенция ми изглежда добре. НО, прахът не успява да се разтвори и като почна да вадя прането от пералнята целия под става в ситни бели топченца! Като се опитам да ги разтъркам между пръсти, не успявам да ги стрия Rolling Eyes Последните 4 пъти все е така и останалите най-вероятно ще ги изхвърля, че нямам нерви всеки път да тръскам дрехите като луда и после да чистя топчета отвсякъде Crossing Arms Пералнята си е същата, ползваната програма също, както и градусите (40 или 60), не е препълнен барабана и изобщо ми е загадка, защо започна да се получава така newsm78
Прала съм 2 пъти с тях. И двата пъти намирах из прането неразтворен прах. Реших, че проблемът е при мен. Сега разбирам, че не е. Всичко е точно, както описваш - същата пералня, същата програма и.. неразтворен прах.

# 194
  • София
bradata - ползвам, но варианта за цветно, никакъв проблем нямам, много ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт