Перилни препарати и омекотители - 31

• 61 548
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
А, много по-добър е и от Максима Био на Сано. Още съжалявам за тази си покупка.Laughing
Какво за него?

# 391
А, много по-добър е и от Максима Био на Сано. Още съжалявам за тази си покупка.Laughing
Какво за него?
На 40 градуса, ако се спазва дозата, не пере добре - съдя по светли чорапи. Започнах да слагам количество като за силно замърсено пране и имаше подобрение, но не това е идеята все пак. Говоря за дрехи без петна, обличани по веднъж.
На 30 градуса го пробвах веднъж и повече не посмях. Преди време писах как не изпра шушляково яке на най-дългата програма, която имам на тази температура (за памук). За първи път реших да пера якето на тази програма, обикновено ползвам по-къса и други препарати, като винаги се е изпирало добре. Този път не стана, та го пусках наново с Персил.
На 60 градуса се справя добре с хавлиени кърпи, но отново с предозиране на препарата. Всъщност, не съм пробвала да ги пера с нормалното количество прах, заради изброеното по-горе. Общо взето, в момента май само за тях го ползвам.
Затова съвсем сериозно написах, че Тайд е по-добър. С него такива проблеми не съм имала.

# 392
в момента и аз имам Тайд, не съм особено впечатлена, не че е лош, но очаквах повече, на два пъти се случи да има неразтворен прах от него, върху дрехите. За максимата и аз имам впечатления че се справя добре с по- голяма доза и високи градуси,но ми харесва много самия прах, като консистенция, ако може тази дума да се ползва за прах  Blush сега се чудя дали да взема и за черно, защото ми е интересно какъв ще е резултата върху цветните. Гес, ти имаш ли впечатления за него?

# 393
И аз сега съм с Тайд за бяло, но не е нищо особено. Чакам да свърши и ще пробвам Савекс. Надали ще е по-лош. Има много доволни хора, евтин е.
Не съм намерила още хубав препарат за бяло, малко дрехи имам за него и не мога да трупам прахове.
Иначе само да ми попадне Ариел на промоция и ще си взема.  Peace

# 394
За бяло ползвам Бинго и съм много доволна.

# 395
И аз сега съм с Тайд за бяло, но не е нищо особено. Чакам да свърши и ще пробвам Савекс. Надали ще е по-лош. Има много доволни хора, евтин е.
Не съм намерила още хубав препарат за бяло, малко дрехи имам за него и не мога да трупам прахове.
Иначе само да ми попадне Ариел на промоция и ще си взема.  Peace
Ariel има на промоция в Т-маркет, но е само с карта "Благодаря" - 7,99 лв - 20 пранета. Бих ти препоръчала и течен Рекс (за бяло) , но Ариел е къде-къде по-хубав, този предполагам, прахообразния

# 396
А аз си търся свестен препарат за черно. За момента обикновено ползвам Первол , пробвала съм и Медикс, но не мога да преценя дали се справят. Вие от кой сте доволни?

# 397
  • Sredets/Burgas
Гледам, че коментирате Tide, та и аз да кажа,
че последния път, когато ходих до Метро,
пакет Ariel, за 20 пранета, беше по-евтин с левче от Tide- а...
Тоест беше намален...
Обаче, си взех Tide+ Lenor scent touch... Обичам аромата на този прах...
Ползвам го за не много замърсени дрехи, тъй че изпирането толкова не ме вълнува  Blush
Става въпрос за " цветния" вариант, за бяло нямам идея как е...
В моята пералня нямам проблем с разтварянето,
но в пералнята на майка ми, винаги остават неразворени остатъци
и се налага да долива топла вода в чекмеджето...

# 398
Благодаря на всички споделили мнението си от опит с прането за Tide.
Ще подмина промоцията.

# 399
  • София
И аз имам лоши спомени от Тайд. Не се разтваря добре в отделението праха и като изпиране е гола вода...

# 400
Любимото ми ОМО вече е в нова торба от 2 кила - "OMO ULTIMATE"

Има ли го някъде на промоция под 5 лв. ?

С доста от вас тука си купихме от предишното ОМО SUPREME за 4 лв. как искам да има пак такава промоцийка...

ТАЙД не си струва и често го пускат на промоция, пробвайте ОМО и забравяте за друга прах

# 401
  • София
В крайна сметка кой е по-добрия вариант за бяло новото ОМО или прахът на ДМ?

# 402
Който е по-евтин.

# 403

Да, и с двата няма да сбъркате, за тези обаче които държат на приятен аромат след изпиране да отбележа, че прахът на DM почти не мирише на нищо докато OMO-то ухаее яко на свежо.

Пере петна от трева, шоколод, грес, кал, пот, вино и сладко   Sick

И килим изпрах с него тип мокетен направо грейна.  bowuu

# 404
Пере петна от трева, шоколод, грес, кал, пот, вино и сладко   Sick
Дано не са всичките върху една дреха, защото ако са, не ми се мисли каква вакханалия се е вихрила.

Скрит текст:
SNUFFX, ти Валентин ли си? „Най-яката прах.“ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт