За любовницата

• 14 817
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
Аниш права си. Не обичам да бягам, но в случая май това е решението.

Какво?  Иначе аз не съм се намесила сама за жалост. Когато се разделихме предполагах, че има друга, но той отрече. Разбрах за нея след като любовницата(аз така я наричам) ми изпрати нейна полугола снимка на дивана ни/му с негова блуза. Когато потърсих обяснение от него, защо не е бил честен и не ми е казал, той просто каза, че не искал да ме наранява...  #Crazy
Няма идея вече какво е мислил или просто не е...

Румяна88 май си права за резервата, щото като казах да ме оставят на мира за да си продължа живота, да се отърся по-бързо за да мога да срещна някой който наистина да държи на мен, той изревнува. Сега го разбрах защо. Много ти благодаря   bouquet

# 31
  • Перник
Радвам се, че си го разбрала.
Силно се надявам да разбереш и че този мъж не заслужава внимание. И колкото по рано го разбереш, толкова по бързо ще продължиш живота си напред.

# 32
Шут в гъза заслужава,ама няма да го направиш..За съжаление.

Дано като си го прибереш,повече не повтаря,дано..Ама надали

Виж другата тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=851057.0

# 33
Аз туй с пазенето не го разбрах.
Да.Ако не е с тая ще е с друга.И ако не е с авторката ще е с трета...Той като е решил да е с две има ли значение с кои?
По добре ,ако са лапнали по него,че по лесно се манипулират.
Въпроса е авторката какъв човек иска до нея.Тя каза ,че това е нейния човек и си го иска.Иска си дома.Как от 5 поста се убеди в обратното не знам.Тя искаше решение как да си го върне ,а не как да го забрави.

п.п. Напомня ми за Симона.

# 34

п.п. Напомня ми за Симона.

Тази не я знам.Какъв е случая? Grinning

# 35
Ох, искам да си го върна, защото страшно ми липсва, но чувствам че това никога няма да стане. Като сирак съм в момента.
Вашите думи значат много за мен момичета.
Просто е много объркващо когато сърцето казва едно, а разума друго...  

# 36
# 37
Ааа,дам.
Мерси  bouquet

Авторке,горе главата
Ще мине.Ама си трябва време,наистина.
Ако имаш пари и възможности,мятай се на автобус,самолет и отиди някъде за няколко дни.

# 38

Ако имаш пари и възможности,мятай се на автобус,самолет и отиди някъде за няколко дни.

За момента това е добро решение.
Щом не желаеш да споделяш подробности, явно бъркотията е голяма. Трябва да излезеш от нея.
А този дето ти пуска съобщения по телефона, не изпитва кой знае каква загриженост за теб. По-скоро те мисли за глупачка, която ще е на разположение.

# 39
Няма смисъл да го връщаш. Дори и да се върне някой ден при теб няма да е същото. След еуфорията да сте отново заедно ще започнеш да се пресещаш за болката и огорчението и тогава настъпва кофтия период, намеци, злъчни подмятания, иронични забележки .... Сега едва ли ще ми повярваш, но съм била свидетел на подобна картина. Грозно е.
Направи си извод какъв е, при положение че тази другата му е отнела правото да ти съобщи и да се раздели с теб човешки, намесила се е грубиански в неща, в които не е редно да се меси, поставила го е в позицията ( поне за мен ) на пухлю и той продължава да е с нея. Когато една сутрин се събутиш и установиш, че болката си е отишла, ще установиш също колко ниско е паднал този човек за който лееш сълзи в момента.
Време, трбва ти време обаче ... колкото и клиширано да звучи.

# 40
Здравейте момичета, проблема е следния. Една жена се намърда в живата на мъжа ми. Той се раздели с мен заради нея и на всичкото отгоре тя си позволи да направи някой неща срещу мен за да го накара да не иска да ме вижда. Тя не е добър човек.  #Cussing out
Имам следната молба към вас. Помогнете ми със съвет как да я разкарам от живота му.
Ако някоя е попадала в подобна ситуация ще ми е полезно да знам опита ви.

И ти ли не искаш да си добър човек?  Laughing
Ама защо, добротата е хубаво нещо пъъъък!  Rolling Eyes

# 41
  • София
Хързул-Пързул??

# 42
  • Перник
Добре де защо всяка втора тема за вас е пързул? И като не вярвате в истинноста на темата защо изобщо публикувате коментар?
ronaldd не е лично към теб, просто аз като не вярвам на някоя тема хич и не пиша съвети към автора.

# 43
Това мъжете все повече изпростяват и все по-прости любовници си намират. Снимка...полугола... диван... ЖДНБ!
Авторке, не трябва тоя.

# 44
Благодаря момичета.
За пътуването няма да мога поне за сега.
Иначе се моля просто времето да мине по-бързо.
Ако пък реши да се върне, се надявам да се върне като човека в който се влюбих и ще решавам на момента.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт