Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 534
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
И във Варна няма да идва, за това питах за Нина.

Къде го има обявено? Защото търсих и не намирам. На Цвети Бита, че няма повече във Варна, да, тук http://permanentengrim.com/ - да, но за Бисерка не пише нищо такова. Питам, защото ми е време за ретуш, на всеки 6-8 месеца ми се налага...

# 151
  • тук и там
И във Варна няма да идва, за това питах за Нина.

Къде го има обявено? Защото търсих и не намирам. На Цвети Бита, че няма повече във Варна, да, тук http://permanentengrim.com/ - да, но за Бисерка не пише нищо такова. Питам, защото ми е време за ретуш, на всеки 6-8 месеца ми се налага...
Фрау Зазин ,защо ти се налага да правиш ретуш през толкова кратък период?Аз съм със мазна кожа,но си мислех че веждите ми ще изкарат поне година  newsm78.Поне Бисерка така каза,че ретуш се прави след около година.Аз живея в чужбина и се прибирам само лятото,та се надявах да могат да изкарат до следващото лято.Не че не мога да се пробвам и там-но не знам на каква ще попадна..Много ли си променят цвета?

# 152
Говорих с нея Peace. Каза , че за сега няма да идва във Варна и че от септември вече ще има изготвен и постоянен график само за София и ако имам път натам да си запиша час.
Аз нямам скоро път към София , а и от думите й ми прозвуча, че няма да стане работата за Варна, за това търся вариант тук и съм се насочила към Нина от Дивайн студио. Бях на консултация вече и записах час.

От юни комуникирах с Бисерка и като каза, че няма да идва много ми стана тъпо, защото ми е голям мерак да си оправя веждите, аман  ooooh! от постоянното рисуване. Отивам при Нина и това е. Просто няма как сега специално до София да ходя за веждите само. Tired

Поне това имам като инфо. За други може да е друга ситуацията. Най-добре си говори с нея Peace

# 153
Фрау Зазин ,защо ти се налага да правиш ретуш през толкова кратък период?Аз съм със мазна кожа,но си мислех че веждите ми ще изкарат поне година  newsm78.Поне Бисерка така каза,че ретуш се прави след около година.Аз живея в чужбина и се прибирам само лятото,та се надявах да могат да изкарат до следващото лято.Не че не мога да се пробвам и там-но не знам на каква ще попадна..Много ли си променят цвета?

Толкова ми изкарват... направих ги през март и през юли вече бяха значително по-бледи, през август хората започнаха да ме питат какво ми има на лицето и от тогава съм пак на молив. С мазна кожа съм, много мазна, но и аз очаквах поне година да се задържат.  Confused

От юни комуникирах с Бисерка и като каза, че няма да идва много ми стана тъпо, защото ми е голям мерак да си оправя веждите, аман  ooooh! от постоянното рисуване. Отивам при Нина и това е. Просто няма как сега специално до София да ходя за веждите само. Tired

Поне това имам като инфо. За други може да е друга ситуацията. Най-добре си говори с нея Peace

О, това наистина е много неприятно - не сме единствените, които са си правили веждите във Варна. Аз до София няма да пътувам на всеки 6 месеца, благодаря.

Моля, пиши как е минало при Нина, ако може със снимки, би било перфектно. При нея светлосенки и имитация на растеж на една цена ли са? 200лв ми се върти в главата.

# 154
  • и тук и там :)
Моята кожа също е много мазна, но първия път издържаха две години /а можеше и още да изчакам/   bouquet

P.S. Не съм ги правила при Бисерка.

# 155
Фрау Зазин имам час при Нина следващата седмица. Ще правя вежди "косъм по косъм", казаха ми 200лв. Обаче мисля, че ще трябва да направя нещо между двата варианта- имам предвид, че в началото на веждите  искам да е "косъм по косъм", а към края запълване. Поне така искам , а как ще стане- ще видим.

Проблема при мен е , че 1во- веждите са ми много светли, 2ро- много са редки. И от време на време пада по някой косъм и се получава като дупчица, отделно още от юни месец си "пускам" веждите като вярвах, че ще мога да ги направя при Бисерка и въобще не бях ги пипала. Като ми каза обаче, че няма да идва се разочаровах и направих голямата грешка да отида при козметичка уж да ги изчистя , боядисам и оформя( все пак близо 3 месеца бяха ужасни) и познай какво стана- направи ми ги ТОТАЛНО РАЗЛИЧНИ , едната е о-къса от другата, да не говоря за чупката ooooh!.

С молив и сенки сега ги оформям добре. С Нина ще си нарисуваме и действаме. Нямам избор Tired Ще се опитам да направя снимки и ще пусна.

Като бях на консултация имаше едно момиче, което Нина щеше да работи и й беше нарисувала веждите- ами много добре бяха нарисувани  Peace. Дано и при мен всичко е ок. Ще пиша пак и ще постна снимки за повече инфо.

# 156
Дано и при мен всичко е ок. Ще пиша пак и ще постна снимки за повече инфо.
Semora,
Благодаря за подробната информация.
Моите вежди до средата са си мои, а от чупката до края са само перманентен грим, тъй като ги "вдигнахме" с 1см. Като избледнее тази "плешива" опашка и става интересно.
Нямам търпение за отзивите ти. Късмет, успех... или какво да пожелая...  bouquet

# 157
Благодаря за пожеланията! Снимки ще постна др седмица по това време. Сега само се чудя какъв цвят пигмент ще е най - добре за мен. Надявам се , че ще го измислим някак си.

# 158
Фрау Зазин имам час при Нина следващата седмица. Ще правя вежди "косъм по косъм", казаха ми 200лв. Обаче мисля, че ще трябва да направя нещо между двата варианта- имам предвид, че в началото на веждите  искам да е "косъм по косъм", а към края запълване. Поне така искам , а как ще стане- ще видим.

Проблема при мен е , че 1во- веждите са ми много светли, 2ро- много са редки. И от време на време пада по някой косъм и се получава като дупчица, отделно още от юни месец си "пускам" веждите като вярвах, че ще мога да ги направя при Бисерка и въобще не бях ги пипала. Като ми каза обаче, че няма да идва се разочаровах и направих голямата грешка да отида при козметичка уж да ги изчистя , боядисам и оформя( все пак близо 3 месеца бяха ужасни) и познай какво стана- направи ми ги ТОТАЛНО РАЗЛИЧНИ , едната е о-къса от другата, да не говоря за чупката ooooh!.

С молив и сенки сега ги оформям добре. С Нина ще си нарисуваме и действаме. Нямам избор Tired Ще се опитам да направя снимки и ще пусна.

Като бях на консултация имаше едно момиче, което Нина щеше да работи и й беше нарисувала веждите- ами много добре бяха нарисувани  Peace. Дано и при мен всичко е ок. Ще пиша пак и ще постна снимки за повече инфо.

Здравей,

Ако си била на консултация при Нина на 29.08 между 11:00 и 12:00 часа, значи си видяла моите вежди  Wink
Почти две седмици по-късно, обаче, ми се струва, че се случва нещо нередно с тях...
Работата е там, че лявата ми я направи много хубава и стана по-бързо от дясната. С дясната си поигра доста, но стана една идея по-дебела (поне аз така ги виждам). Освен това лявата (хубавата) ми се обели, а дясната само на някои места и стана много грозно  Sad
Честно да си призная не мога да кача снимката от телефона си, иначе щях да ви покажа преди и след процедурата. Снимка на моментното състояние на веждите ми не искам да показвам, а и съм на ретуш на 29.09, така че се надявам всичко да се оправи   Peace

# 159
Здравей petruciq, да ти кажа честно не си спомням кога бях на консултация Thinking.

Не знам абсолютно нищо за това как протичат нещата след процедурата, не знам защо така се е получило с обелването Thinking. Ти мажеш ли ги с нещо? Надявам се обаче на ретуша всичко да се оправи, то нали за това всъщност има и ретуш-ако има проблем да се оправи Wink. Ти сега рисуваш ли ги пак с нещо? Какъв цвят пигмент слагахте? А ретуша допълнително ли се доплаща, че забравих да питам.

# 160
Здравей petruciq, да ти кажа честно не си спомням кога бях на консултация Thinking.

Не знам абсолютно нищо за това как протичат нещата след процедурата, не знам защо така се е получило с обелването Thinking. Ти мажеш ли ги с нещо? Надявам се обаче на ретуша всичко да се оправи, то нали за това всъщност има и ретуш-ако има проблем да се оправи Wink. Ти сега рисуваш ли ги пак с нещо? Какъв цвят пигмент слагахте? А ретуша допълнително ли се доплаща, че забравих да питам.

Привет, първата седмица ги мажех с вазелин - Нина така ми каза. Най- интересното при мен беше, че изобщо не се зачервиха. И аз се надявам при ретуша всичко да се оправи. В момента не им слагам нищо отгоре, нищо, че изглеждат така. Ретуша влиза в цената, не се заплаща допълнително.

# 161
Така.. здравейте на всички, "пльосвам " снимки преди и след:

преди: http://prikachi.com/images.php?images/609/8358609w.jpg
след: http://prikachi.com/images.php?images/612/8358612Q.jpg

На първа снимка ще видите мъката  ooooh! , с която трябваше да се боря всеки ден.

На втора- вече резултатът. Така, сега на втората снимка изглеждат веждите червени, но това е все пак непосредствено след процедурата. А и от светлината на снимката самият пигмент изглежда червен, на живо веждите са ми по скоро кафеникави.

Като цяло съм доволна. 2 дни не трябва да ги мокря и трябва да се мажа с вазелин или витамерфен. Болеше, ама се трае Rolling Eyes.  За сега съм доволна, ще видим по нататък как ще са. Ще ми се да падне пигмента и да видя цялостния резултат какъв ще е. Сега ми се струват една идея по-изкуствени, но знам  че ще се оправят. Това е от мен за сега. Ако има нещо- питайте Peace  bouquet

# 162
Здравйте и от мен, днес си направих вежди при Цвети, ще се опитам да кача снимки утре Simple Smile Ако някоя от вас може да сподели снимки след самата процедура и след като паднат коричките ще съм много благодарна  Heart Eyes Simple Smile

# 163
  • UK
*Semora* Прекрасни са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Точно такива искам и аз! Къде ги прави?
Освен това да попитам след колко време се прави ретуша? Не живея в България, но ще се прибирам в отпуска за Коледните празници за около 3-4 седмици и искам да си запазя час при Еми, но се надявам че ще може да се направи ретуш за толкова кратко време  newsm78

# 164
Здравей  fantasyy@@, благодаря.  bouquet

Правих ги във Варна, студио/салон "Дивайн" при Нина. Не знам къде ще почиваш, но ако си в София или близо до София бих те посъветвала да идеш при Бисерка или другите , които са там май и Цвети и Еми ( ако се не лъжа). Като имай предвид, че може би ще е по-добре още преди да дойдеш тук в БГ да се свържеш, с когото си избрала и веднага да си направиш процедурата , за да може да имаш време за ретуш.

Моят ретуш ще е 4 седмици след процедурата, така ми казаха и ми записаха час. Бих отишла и по-рано поне на 3тата седмица, защото на мен на 2рия ден ми се обелиха поне на 90% веждите. Като цяло добре са като форма, но едната е по-светла от другата Whistling  Mr. Green. Единствената причина поради, която няма мога да ида на 3тата седмица на ретуш ( а искам ) , е че седмица преди това ще си правя пилинг и искам да ми заздравее лицето малко ( не че веждите имат "работа" в пилинга , но все пак).

Малко се притесних от това, че едната е по-тъмна от другата, но съм сигурна, че на ретуша всичко ще е ок.

Сега четейки мнението на petruciq си мисля, че май и при мен се получи нещо подобно с обелването на веждите- едната стана светла, другата си е по-тъмна. И мисля, че това е от машинката или иглите, с които работи Нина. Според мен по-скоро  иглите се изтъпяват при правенето на едната вежда и после при другата пигмента не навлиза толкова добре. При мен дясната е по-тъмната и нея почнахме да работим първо. А лявата е по-светлата ( нея правихме после). Двете ги прави за едно и също време. След процедурата лявата ми вежда ми се стори по-скоро зачервена леко като от одраскване, което ме навежда на мисълта , че иглите може би са "сдали багажа" newsm78. Едно е сигурно- като ида на ретуш, ще почнем от лявата, този път тя ще е първа и така нещата ще се оправят. Peace

Ако има нещо друго, питай  bouquet Peace

Общи условия

Активация на акаунт