Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 585
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Да не би да е от боите? От 2 месеца само ги имаш, много малко време е това... На Бисерка писала ли си и?

# 181
  • тук и там
Добре са все още,не се забелязва и е само на едната.Не съм писала-така или иначе не съм във БГ.Има и нещо друго-като правих ретуша бяхме на почивка-и ги мокрих всеки ден в басейна,а и сауна ползвах-може и това да е оказало влияние.

# 182
  • В мечтите
Аз от тази година правени вежди  при Бисерка,ги правих сега отново но при друга жена от Бургас,утре съм на ретуш и ще постна снимка...лошото е ,че веждите от Бисерка са с червеникав оттенък и се вижда все още...но няма начин,дано поизбледнее с времето  Rolling Eyes

# 183
Belloslava, колко време ти издържаха след ретуша при Бисерка? Коя е жената в Бургас?

Аз много се колебая за перманентния грим. Почти бях събрала смелост за Бисерка и започнаха отзиви, че явно не е много добре. Confused

# 184
  • В мечтите
Едно момиче,което е козметичка,една приятелка си ги прави при нея зимата,но аз вече имах час записан при Бисерка и реших от форума,че не мога да се доверя на неизвестното момиче от Бургас,а трябва да е при Бисерка,четейки от тук и така сега се озовах при тази дама да ми пооправи веждите от Бисерка..прави ми ги в рамките на 3часа.,толкова много си игра докато прикрие това което имах от януари и пак отгоре се вижда червеното  Confused...мога да кача снимки преди и след ретуша при това момиче,нямат нищо общо с това което направих при Бисерка.На това момиче платих 150лв. за 3 посещения.След ретуша ще отида пак,ако има нещо да ги дооправи.

# 185
  • through the wormhole
Здравейте,

Имам перманентен грим на веждите от 4+ години насам. Не е косъм по косъм (за този метод научих наскоро и ме заинтригува), а е плътна линия. Когато си ги правих, бях на вълна тънки вежди. Сега съм ги пуснала да растат, понеже минах на друга вълна - по-дебели вежди. Дали ще стане този път да ги направя по метода косъм по косъм, при условие че вече имам плътна черта? Линията още си личи и се опасявам, че може и да не стане.

# 186
Belloslava, може ли нейни координати? Много по-добра е от Бисерка, така ли? Ако качиш и снимки ще е чудесно.

# 187
При мен пигмента пада, двете вежди са доста различни и просто самите вежди изглеждат някак си размити... Не са ясно очертани, виждащи се вежди, а все едно са избелели. На едната пигмента в края е хванал добре, на другата в края съвсем се губи. Вероятно е от кожата ми, не знам. Много болна тема ми е:(
Определено не смятам, че изглеждат така, както трябва да изглеждат вежди правени преди по-малко от месец.

# 188
При мен пигмента пада, двете вежди са доста различни и просто самите вежди изглеждат някак си размити... Не са ясно очертани, виждащи се вежди, а все едно са избелели. На едната пигмента в края е хванал добре, на другата в края съвсем се губи. Вероятно е от кожата ми, не знам. Много болна тема ми е:(
Определено не смятам, че изглеждат така, както трябва да изглеждат вежди правени преди по-малко от месец.
При мен е абсолютно по същия начин. И въобще не вярвам на "неправилна грижа" или "всичко е до кожа" Ако е така ще има равномерно избеляване, а не само на места....или поне на всички момичета със суха кожа ще става по същия начин. По скоро е от калпави бои.
Лошото в случая е, че никой не се ангажира с поправка и никой не иска да рискува на вече правени вежди.
Та вместо да си изпишем вежди, извадихме очи.

# 189
А какво казва Бисерка по въпроса? Не ми се вижда нормално вежди на месец или 5 да изглеждат зле. Идеята все пак е да не трябва да правим нищо по веждите си. ooooh!

# 190
  • В мечтите
На мен ми каза,че съм си потъмнила цвета на косата,наистина беше така,но все пак червеникавия оттенък си го имаше и преди това  Rolling Eyes.При мен бяха различни,момичето ми ги мери с линийка и едната е супер повече вдигната от другата.Когато звъннах на тел. на Бисерка и исках час,тъй като веждите ми не бяха ок,момичето на телефона ми каза,че Бисерка няма да се съгласи да ми ги работи понеже били правени януари  Rolling Eyes,но аз не можех да се гледам и ги правих отново.

# 191
Звучи кофти за Бисерка. Все пак са минали само няколко месеца. Все си мислих, че поне година трябва да издържи пигмента... Потъмняването на косата каква връзка има с пигмента на веждите? Rolling Eyes
А кое е момичето от Бургас? От нея доволна ли си? Ще имаш ли възможност да качиш снимки?

# 192
  • В мечтите
Утре ми е ретуша в 14ч. и после ще кача .Казва се Боби,не знам цялото и име ,утре мога да погледна как се казва.Много се стара,игра си страшно много,някъде към 3ч. ми ги прави ,не искам нищо да казвам всеки си има вкус,но определено на мен не ми допадна работата на първата дама,имайки предвид цената на перм.грим при нея. Peace

# 193
Belloslava, колко време ти издържаха след ретуша при Бисерка? Коя е жената в Бургас?

Аз много се колебая за перманентния грим. Почти бях събрала смелост за Бисерка и започнаха отзиви, че явно не е много добре. Confused

Бисерка има страхотна техника, но боите й не струват, според мен. Аз вече споделих, че след 4-6 месеца ми трябва ретуш. Правих си ги през март, още лятото на нищо не приличаха. И пак молив...

# 194
  • В мечтите
Правих ги януари 20 тази година и април-май почнаха супер много да избледняват,а лятото вече станаха керемидини  Sad и тогава им звъннах,а после разбрах че няма да има посещения в Бургас и започнах да търся варианти.

Общи условия

Активация на акаунт