Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 223 993
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • където мечтите се сбъдват
Момичета след като ги повтаряте на 6-7 месеца ми е интересно всеки път ли давате по 200-300 лв
Питам защото и моите поизбеляха, newsm78 но мисля да изкарам още няколко месеца
Аз също се присъединявам към този въпрос.Защото,ако на всеки 6 месеца трябва да давам по 300-400 лв за вежди,аз лично се отказвам.

# 406
  • гр.София
След 6-7м се прави само опресняване и цената е наполовина  Peace

# 407
  • Варна
А мен ме интересува...в какво състояние са веждите след 6-7 месеца, т.е. може ли да се ходи така, докато избледнеят и си станат нормални, естествени вежди или начина, по който изглеждат не позволява това...чудя се дали няма да се получи един омагьосан кръг, в който си принуден да си подновяваш грима, защото просто не става иначе  Thinking
При мен всичко се получи чудесно, но въпреки това не знам дали бих го поддържала... Crazy

# 408
  • гр.София
Ако си имаш твои вежди,спокойно можеш да си ходиш "така" докато избледнеят!
Аз мои нямам най-отпред,т.е моите са доста раздалечени и ако не направя ретуш,трябва да си ги подчертавам с молив!

# 409
  • Варна
mariq13, благодаря bouquet

# 410
  • Бургас
Много интересна темичка,момичета. bouquetАз имам голямо желание за такъв грим ,но съм в чуденка още,вие какво ще ме посъветвате.Честно да си призная малко ме е страх. Simple Smile

# 411
  • UK
Ох, много се вълнувам вече, утре имам час за веждички и макар че не съм в България ще кача снимки тук да си кажете мнението   Hug

# 412
  • Бургас
Много ще се радвам да качиш,и успехче ти желая. bouquet

# 413
  • Бургас
И аз се включвам да следя темата.
Бих се радвала, ако има дами от Бургас да споделят къде са си правили веждите и съответно къде ги правят най - добре в Бургас. Защото предполагам има много салони, но не навсякъде се справят добре.

# 414
Аз съм от Бургас и не съм видяла досега хубави вежди, които да са правени тук. Всичко е като на травестити. Tired

# 415
  • Бургас
Подкрепям,аз съм също от Бургас и гледката не е никък приятна,точно като травестити са. Peace

# 416
Потърси Рени Узунова, прави вежди, от март ще идва в Бургас. Микроблейдинг-250лв

# 417
Здравейте и от мен😊Преди една седмица си направих микроблейдинг в София,няма да пиша къде да не е като реклама.Веждите са ма хубави като форма,но на места не е хванал пигмента и сега като падат коричките е доста грозно.Надявам се на ретуша да се оправи това.

# 418
  • Бургас
Потърси Рени Узунова, прави вежди, от март ще идва в Бургас. Микроблейдинг-250лв
Може ли да ми дадете някакви нейни координати?

# 419

Общи условия

Активация на акаунт