Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 279
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Здравейте,
Да се включа и аз с пресни отзиви и въпросителни относно микроблейдинга. Така, четох, преюрочетох темата няколко пъти, и стигнах до извода че избирам микроблейдинга. Започнах да търся за Варна подходящ човек. Бях се спряла на Маруся Григорова, още мился беше началото на Май месец, писах й на лични каза че трябва да й звънна. Не знам защо не бях убедена, може би защото като гледах снимките първо не бяха много ( което означава че от скоро го работи) и второ на някой не ми харесваха на 100%. Продължих търсенето, като започнах да търся и други градове. Спрях се на Анжел Димитрова от София. Писах й и на нея и на Маруся отново да питам за цена. Маруся пак каза да й звънна, като не каза никаква орентировъчна цена, а Анжел ми написа 250лв с ретуша. И провеждаха обучения по микроблейдинг в Сл Бряг и реши да отида да ме направи там. Такаааа супер стана на самата процедура, много добре се покучиха, много мила и внимателна беше. Даде инструкции как да ги поддържам следващите 7 дни. До тук добре, но пигмента започна да пада, като за 4 дни почти нишо не остана. Днес е 7ми ден и все едно никога нищо не съм правила. Писах й, пратих снимки и ми отговори че било нормална реакция на кожата, да не се тревожа на ретуша всичко щяло да си дойде на мястото. Което направо не виждам как ще си дойде, като то безвъзвратно си замина Simple Smile
Интересно ми е някой с подобен случай на моя дали има. Четох че рижата коса, не хващали пигмента. Но дали е така незнам. Няма как да е от некачествена боя, защото то въобще не хвана, по скоро се протеснявам че моята кожа изхвърля пигмента. Не обвинявам козметичкта, просто искам да намеря логично обяснение за случилото се. Жената е направила стотици жени, имаше ученички оня ден на курс, въобще не обсъждам качеството на работата и отношението й, а защо при мен така се получи и има ли шанс на ретуша нещо да се поправи?
Извинявам се за дългия пост, искаше ми се да разкажа и да чуя вашите гледни точки.

# 691
Галето, аз писах преди 4 месеца в темата, че на мен ми изчезна микроблейдинга за седмица. После направих перманентен, който също изчезна и при ретуша ги направихме много дебели и плътни. С времето се посвиха и поизбледняха и в момента са доста добре. Отгоре си имам косми, а отдолу е попълнено като сянка. И формата е уникална.

# 692
  • Варна
Неви, къде ги прави ти и при кого?  Аз честно казано не съм убедена за перманентен грим, малко се притеснявам като започне да избледнява какво ще се почучи при мен предвид ме косата ми е рижаво русо, и не знам кожата ми как ще реагира. Изпрати ми моля те снимка на лично, да погледна как си сега.
Върнах се назад и прочетох твоя случай, и сега се сещам че съм го чела, и си казах "о моята кожа е много суха, така че няма да имам този проблем".
Даже на самата процедура, Анжел беше доста обнадеждена че при мен ще издържи окло година, защото кожата ми била суха. Но за съжаление нищо подобно. Вярно е че хубаво направените вежди много променят човека. Така че се замислям как да процедирам и ако ретуша не хване. Но щом при теб също не е хванал, нямам голяма надежда Simple Smile поне не съм единичен случай.
Благодаря ти!

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 06:57 от Galeto..

# 693
Неви, дай снимки!
И след микроблейдинга, след перманентния, и след ретуша!
Ще бъде интересно за обсъждане и събиране на инфо и мнения!

# 694
Нямам много добри снимки, от които да се вижда добре, но все пак мога да кача няколко.
Но как става качването на снимки, от иконата добави изображение нищо не става.

# 695
  • Sofia
Но как става качването на снимки, от иконата добави изображение нищо не става.

Първо трябва да качиш изображенията в сайт за съхранение на снимки – който си избереш, може и Facebook дори. После може да дадеш направо линкове към снимките, не е нужно да ползваш иконката за вмъкване на изображение. Peace

# 696
  • Варна
http://prikachi.com/images.php?images/267/8839267k.jpg

Не знам дали се получи нещо с този сайт прикачи, не ще опитам да ви покажа моя резултат след микроблейдинга. Това е няколко часа след процедурата. Няма болка, зачервяване и т.н.

# 697
  • Sofia
   Снимката не е с добро качество, но веждите ти, по мое мнение, са страхотно направени. Peace Имаш и много интересен цвят на очите. Simple Smile

# 698
Galeto и при мен цветът на половината вежди отпред където имах косъмчета беше паднал с коричките, притеснявах се че и след ретуша пак така ще стане но не. Даже като отидох при Деси и тя каза че мн добре е хванал на други целия падал, явно остава някъде под кожата ли незнам да не говоря и аз глупости, но след като се повтори си остана.

# 699
  • Варна
Да за съжаление снимката е с лошо качество, но е правена през ноща със светквица на селфи Simple Smile. А и кой ти очаква след 5дни да няма какво да снимаш, при мен всичко изчезна, въпреки че стриктно спазвах указанията. Дори косата си я миех само на фризьор, за да не мокря продължително веждите под душа. Въпреки това при мен не хвана. Не е приятно на 7я ден, веждите да изглеждат по зле и от преди ( защото тя ги пострига, оскуба тук там, и придаде нова форма). Сега не мога и да ги боядисам защото кожата ще е чувствителна и въобще само молива помага на този етап.
Благодаря за коментара за цвета но очите ( зелено с оранжево са принципно, на снимката не знам как са излезли Simple Smile )
Наде ти си ми надеждата да се оправи на ретуша, но като чета Неви не мисля че имам голям шанс. След месец ще ви дам отчет Simple Smile

# 700
Здравейте, върнах се малко назад в темата, но не открих препоръки за микроблейдинг в Пловдив, а няма как да я прочета цялата. Преди Нова Година ходих като модел на един курс, който провеждаше една рускиня и останах много доволна. Естествено за ретуш така и не се престраших да отида някъде другаде. Сега на есен искам пак да си направя, но незнам при кой и къде. Бихте ли ми препоръчали някой в Пловдив от който сте доволни?

# 701
# 702
Неви86, на мен ми харесват повече сега отколкото след микроблейдинга. Много ви отварят очите  Flutter

# 703
  • тук и там
На мен ми харесват най-много на втората снимка със микроблейдинг-там са си идеални,според мен:peace:
Изразявам лично мнение -но веждите от последните страници са почти еднакви като форма.На Бисерка ми харесват повече -поне ги прави според лицето,а не на всички еднакви,но на мен София ми идва далече,преди  това си ги направих  във Пловдив.Другата седмица имам час във друго студио,надявам се че няма да изляза със същата форма,като на всички.Не че не ми харесват,но на моето лице не биха стояли добре,защото аз искам като моите си вежди-просто да се запълнят местата на липсващите косми,съвършена форма не търся.За мен най-важното е да не си личи че са правени,или поне да си личи само от близо при вглеждане.Peace

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 18:52 от Kaisia

# 704
На мен ми харесват най-много на втората снимка със микроблейдинг-там са си идеални,според мен:peace:
Изразявам лично мнение -но веждите от последните страници са почти еднакви като форма.На Бисерка ми харесват повече -поне ги прави според лицето,а не на всички еднакви,но на мен София ми идва далече,преди  това си ги направих  във Пловдив.Другата седмица имам час във друго студио,надявам се че няма да изляза със същата форма,като на всички.Не че не ми харесват,но на моето лице не биха стояли добре. Peace

И на мен с микроблейдинга.

Къде в Пловдив ще ходиш? Микроблейдинг ли ще бъде?
Впрочем и на микроблейдинга ми прави впечатление, че само след няколко месеца повтаряте. Нима и той избледнява?

Общи условия

Активация на акаунт