"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 362
  • 751
  •   2
Отговори
# 315
А пък язе внимателно с лебедова стъпка се придвижвам до чаршафите, щото утре рано ще ме водят да си измия краката у морето Joy Joy Joy

# 316
Кити, Фмето или Мфето, не помня вече, трябваше директно с флексата да действа.  Mr. Green Друго си е диамантен диск.  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Мъж ми наряза веднъж един телешки джолан с флексата. Не искам да си спомням на какво смърдеше след това цял ден. ooooh!

# 317
  • софия
специално за Меги  Hug, че ми липсва  Heart Eyes това си е нейния момент, аз го бях изпуснала   Grinning Grinning

това ни е стара смешка

- вечеря със закуска, синьорина?
- Ко?? Не!!

лека  Hug Hug

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 01:40 от freespirit

# 318
Кити, Фмето или Мфето, не помня вече, трябваше директно с флексата да действа.  Mr. Green Дриго си е диамантен диск.  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Мъж ми наряза веднъж един телешки джолан с флексата. Не искам да си спомням на какво смърдеше след това цял ден. ooooh!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 319

това ни е стара смешка

- вечеря със закуска, синьорина?
- Ко?? Не!!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Лека

# 320
Добро утро, момичета Hug

Слънчев ден на всички Hug

# 321
  • Сливен
                      Доро утро, Девреми! Hug

Последните дни дни само ви четях, но нямах възможност да пиша. Благодаря за всичко споделено! Hug

Благодаря ва Ринка,  Hug и Варна,  Hug за трея! Кара, кара - докога? Twisted Evil #2gunfire!

Слагам Елиф, защото красотата ще спаси света. Крайно време е СЦ да ни покажат , че могат да пишат и хубави неща за ГГ. Peace Peace Peace

Хубава събота, синьорини! Hug

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 09:04 от boyana05

# 322
Добро утро и от мен!

Ринка  newsm51

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хубава събота!

# 323
  • Сливен

# 324
Добро утро! Hug Hug Hug

Още кафенце от морето! Laughing Laughing Laughing

И поздравче! Peace Peace Peace

Kara Para Aşk (ep. 48, 49) ☆ Elif & Omer ☆ I Am Cut..

https://youtu.be/fvgV2boR1BA

Приятна събота,девреми! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 325
# 326
Добрютро, девремс!
Разнищили сте всички герои, ама мене мира не ми дава мисълта за онова първото хакерче, дето стана зян заради флашката. Как пък никой не го потърси и Пельо най- вече. Ей, т'ва не мога да й го простя просто.  Mr. Green и на СЦ.

И понеже бях основоположникът на клуба на Лево бей, да се изкажа за него- много лесно се измъкна без да понесе последствия от действията си. Първо игра мръсна игра с Бахарчето, после с халата и нищо, никакво възмездие, даже едва ли не да му съчустваме накрая. Не съм съгласна хич.

И да си кажа, че от не ГГ, най си обичам Арда. Това момче досега не ме е разочаровало и се моля да не им скимне на СЦ и него да почернят с нещо, ей така за единия им имидж на майсторки на изненадите.

И последно- идват ми в повече тези отвличания от следващата серия. За кога бе, девремс, ще ни мъчат? 'Ми то не остана време, пък и аман от чернилка  Mr. Green Надявах се на чай и любов последните 5 серии. Аз не съм забравила трея на сезона (с оня кораб и пръстена), ама като гледам СЦ хич не им пука за него.

Хайде сега да ви пожелая хубав уикенд! Живейте пълноценно в реала и не забравяйте виртуалните дружки! До довечера, милички!

# 327
  • Сливен

# 328
  • Сливен
                      Колко му е нежно на човек - море и кафе. Peace

# 329
  • Сливен
              ...и една безусловна любов! Peace Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт