"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 219
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Спиритче, като прочетох няколкото преразказа, установих, че абсолютно сме гледали един и същи филм  Joy  Joy дори и аз.  Grinning

Само дето не знам Спирит какво ще ни разбере.  newsm78 Мойто си го прочетох и много не си разбрах.  Joy

# 61
Забравих.
Пело е като статистка последните няколко епизода.
Само вика Алах и Иншалах и Лека работа.... ooooh!
Много зле тоя персонаж, па и девствена Mr. Green
Е това вече ме разсмя на глас Joy Joy
Ринка ,
Мерсаж за новото дворче  smile3525 smile3525
Кески ,
Макар и късно Честит ти ти Рожден ден! newsm51 newsm51 newsm51
Лава да ти е живо и здраво детенце newsm59 nbirthdayто

# 62
  • софия
Кити,Селфи чок мерси сладурки Hug

Ченгето под прикритие ми е любимата теория, ама си я пазим за Метката.... Joy

Язък за драмата с бебето,но я очаквахме . Поне не са казали че няма да имаме други,нали?

# 63
Димони, абсолютно вярно е всичко, което си написала  Hug
Аз много сериален опит нямам, но любов както се играе тука не съм виждала, а Туба е прелестна в играенето на любов, истинска наслада за очите. Много харесвам гласа й, много емоция има в гласа й, а двамата ГА в дует са невероятни, спират ми дъха!

Хриси, това беше най-краткото резюме, което съм чела от теб  Hug , обаче Спиритчето те е разбрала на 1001%

# 64
Тази вечер беше серията на Енгин!Страхотен е тоя мъж,бе!Сърцето ме беше свило и не ме пускаше,докато го гледах.Всяка сцена бе изиграна майсторски.Просто ме остави без дъх.Толкова чувства  и емоции показа,че нямам какво да кажа.Срахотен!!!!

Прекрасна игра и на актрисата играеща Аслъ.Тази жена така прасъздаде образа,че не ме подразни нито веднъж.

# 65
  • В Града на липите
Спиритче, като прочетох няколкото преразказа, установих, че абсолютно сме гледали един и същи филм  Joy  Joy дори и аз.  Grinning

Само дето не знам Спирит какво ще ни разбере.  newsm78 Мойто си го прочетох и много не си разбрах.  Joy

Аз всичко ти разбрах  Joy

# 66
Девремииии.... Hug дайте кратко резюме плийз Praynig
Разбрах загубили сме бебето  Cry

Начи. Първо Йо притича с Ел в болницата, защото щяха да я уморят в затвора подкупните тъмничари.
Хюсо не уби Чичи, щото точно преди да го гръмне, Чичи стана на черта. Т.е. сърцето му спря.
И го спасиха естествено.
Цяла серия търчаха да търсят Хюсо, да спасяват Ел и така.
Ел загуби бебето, Всички реваха.
Серията свърши как Йо отиде посред нощ на гробищата да разравя гроба на Хю да си вземе
кокалче за проба, ама Мето-Фето го хлопна с едно дърво по главата и ще му отмъкне кокалчетата. В същото време Ел си прочете болничния лист и видя, че е загубила бебето.
Такива работи.
Ааа, Мелике я хванаха като последната патка Мюмтаз и Фето и тя за да спаси нея си и децата си, им даде Бурхан.

п.п. Имаше хубави сцени с Елмерите, кой буден кой спящ. Пу пу да не му е уроки, Йо хептен е окльощавял ама още по-разхубавен ми се видя. Обаче може да е било от виното.  Joy
Макар че всичко това е вярно,не разбирам защо се смея на глас  ,
май е от Пещерската мека топлина

# 67
  • софия

Хриси, това беше най-краткото резюме, което съм чела от теб  Hug , обаче Спиритчето те е разбрала на 1001%
абсолютно,деврем Hug до последната запетайка Grinning Hug Разбира ви се на всичките,ама що ме разсмивате и мен по нощите като серията пак е чок драма.. Hug

# 68
Значи не искам да се явявам защитница на Мелике, но си мисля, че тя не беше съвсем наясно какво прави и беше сериозно подведена от Фатма. В случая взимам под внимание, че тя не блести от много ум, жената е първична, искрена, доблестна, добродушна. Обаче не е застрахована от чуждо влияние. Има усет, но той не ѝ достига. В повечето случаи е на ръба и всичко зависи от това кой ще се появи , за да ѝ повлияе. Попадна в клопка, нямаше кой знае какъв избор. За нейният мозък - толкова.

Аслъ е пич. Поздравявам всички членки на нейния клуб.

https://www.youtube.com/watch?v=1zfzka5VwRc

# 69
  • В Града на липите
Тази вечер беше серията на Енгин!Страхотен е тоя мъж,бе!Сърцето ме беше свило и не ме пускаше,докато го гледах.Всяка сцена бе изиграна майсторски.Просто ме остави без дъх.Толкова чувства  и емоции показа,че нямам какво да кажа.Срахотен!!!!

Кески, не можах да го видя как играе, за мен винаги си е ок   Grinning
Обаче изглеждаше и говореше така, че и мъртъв да си ще възкръснеш  Joy
Е, поне при Ел се получи.

Нианта, ами тя Спиритчето поиска кратко, за това бях кратка.  Joy
Иначе можеше да вмъкна Фатма, Мюмтаз, Незиф, Линейкаджията, Прокурора, Доктора и един брадат нов субект, ама бързах  Joy

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 00:39 от hrissi_sz

# 70
Лека нощ, златни!

Благодаря ви за готината компания и настроението!

# 71
Цитат
Ох, това бебе....двуседмична бременност как се диагностицира освен, че се вижда околоплоден сак
ООО хъшче
,казаха ,че плодът е на два месеца

# 72
Ченгето под прикритие ми е любимата теория, ама си я пазим за Метката.... Joy

Хади да видим кой ще познае?  Wink Hug

Язък за драмата с бебето,но я очаквахме . Поне не са казали че няма да имаме други,нали?

Не казаха чак такъв кютю хабер.  Peace Но и това с бебето беше лека фантастика.  Confused Ще видим по-нататък как ще го използват за нуждите на сценария.  Peace

# 73
  • В Града на липите
Само едно недоволство имам тая вечер и то е, че не ни пуснаха трей.  Crossing Arms

Димони, хубаво е, че я защитаваш Меликето, но и аз като Нианта, все си представям, как дава, горкия Хензел на вещицата да го изяде.
Имаше и друг избор.
И не е толкова тъпа обикновено.

Иначе и на мен ми е по-мъчно за Елмерите, отколкото за бебето.
Сигурно защото имах време да се настроя и да го приема.

# 74
...казаха ,че плодът е на два месеца

Кога са го правили преди два месеца?  newsm78 Да не би в квартирата на Арда?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт