"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 306
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Кити,много по-големи недоразумения съм гледала,повярвай ми Hug

# 406

Лека нощ smile3524

# 407
Винаги като се гледа един сериал онлайн , на зрителя му се струва, че манджата е прекалено солена. Истина е. Но в края на краищата човек преглъща солта заради другото. И на мен са ми ту мач много гадории в сериала, но сценаристките все пак са намерили такъв баланс в представянето и на двете неща, че да поддържат интереса. Лично мен тяхната история, колкото и да е тежка, не успя да ме подразни в такава степен както в други дизита, че да си разваля първоначалните впечатления. Да имаше моменти, които определено трудно преглъщах, но за моя изненада и радост те преминаваха толкова бързо, колкото са дошли и нещата се изчистваха. На тяхно место идваха други и така продължава. В този сериал няма струпване на 10-15 и повече последователни серии, в които зрителят непрекъснато да трябва да си гризе ноктите и да се нерви. Тук е постигнат някакъв баланс. И най-важното, двамата ГГ са почти непрекъснато заедно. Любовта е споделена. Все неща, които в другите дизита почти не се срещат. ГГ не са идеални, те са хора от плът и кръв. Имат си своите положителни страни и своите недостатъци. Всички хора ги имат. Е да, не всички преминават през такива тежки изпитания, но има и такива, които преминават и не всички успяват да издържат изпита на живота. Мен лично много ме кефят Елиф и Йомер, защото в моите представи силата на любовта трябва да е способна да прескочи всички тези препятствия. Ако човек не е способен така да обича, той не знае как се обича, а всички си въобразяват, че могат да обичат, че обичат и т.под. Не е така. Има хора, които не са способни на това. И те никога няма да разберат това дизи.
От друга страна не всеки има късмета да срещне своята сродна душа. Често си мислим, че сме срещнали точно нея, но само при едни такива тежки изпитания се разбира дали това е така или не. Слава богу животът не предлага на всички такива изпитания и много хора могат да си живеят с илюзията, че до себе си имат точно сродна душа.

# 408
Здравейте момичета!

Благодаря ви за снимките, клиповете, колажите и коментарите! Hug newsm51

Изгледах серията с превод. Благодаря на Мериам  Алекс   Лили  Ринка за превода!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Метин направо е опериран от чувства, ето погледа му към Нилюфер, когато тя реве за сестра си.

Нилюфер -  #Crazy  хем не иска да вижда Метин, уж не иска да има нищо общо с него,
а предаде сестра си, заради него. ooooh! ooooh!
Мълчи за Хюсеин и в същото време реве и се тръшка за Елиф. ooooh!

Аслъ много ми хареса, и героинята, и играта на актрисата.
Обаче тези думи на Аслъ дали не са подсказка newsm78

Може да убият Нилюфер, след като роди, а Елиф и Йомер да отгледат детето,
което ще е внуче на Тайяр. #Crazy

Мюмтаз, ясно е вече че няма да си види внуците #2gunfire Joy Joy Joy
като си мисли, че ще баламосва чиче.
Ама той май и Метин иска да преметне. Поне така ми се стори, не знам.

Много ме учуди Елиф с тези думи

Първо как се зарадва на Левент  ooooh! как го гледаше с възхищение newsm78
Не я разбирам - този човек влезе в живота и с лъжа и манипулация / тя вече знае за това/
И ако беше само това , а после да се е влюбил и да се разкайва за това - може да му прости човек.
Но той отново продължи с манипулирането - участва във фалшифициране на ДНК теста,
с ясната цел да я раздели с Йомер.
Елиф, вместо да го изгони, тя му се радва и го нарича много добър приятел. ooooh!
Добре че заминава, та да не го гледаме повече Joy Joy Joy

За Фатма и Мелике - и двете ме разочароваха. Мелике, дори да се откаже в последния момент,
вече ще е късно да си вземе Бурхан. Най-много да отнесе боя от Мюмтаз.

Мама Елван - и на мен не ми хареса реакцията и в болницата, не усетих да я заболи от мъката
на сина и.

А най-силни ми бяха сцените със страданието на Йомер, на тях и плаках.

Малко критика и към Йомер Grinning  Защо отиде да разравя гроба, като при есхумацията са
взели парчета и от костите. Има материал, така каза и Арда.
Само дето патологът е взел за теста от крака. Но това е за да излезе, че трупът е на Хюсеин,
а не защото няма материал.
Нещо ни омотаха тука и няма никакъв смисъл Йомер да ходи по гробищата нощно време hahaha Joy Joy Joy
Ама нали трябва Метин да му удари една лопата по главата Joy Joy Joy Joy

Като гледах трейлъра ми минА мисълта сега и Йомер да си е загубил паметта от удара по главата
та и него да го мислим кога ще си спомни кой е и за какво се бори hahaha Joy Joy Joy Joy

Щях да забравя ooooh!

Ринка Hug  Варна Hug за трейлъра и превода! newsm51 newsm51

# 409
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте дружки-веселушки! Hug

Появявам се переодично, но няма как при мен. Все пак успях да си изгледам серийката с превод. Поднасям своите огромни благодарности на Мириам, Лили, Ринка и Алекс за неуморният им труд по превода на всяка серия! Страхотни сте момичета! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Серията пак си ми хареса, въпреки че, както повечето от вас отбелязаха, многото драма с ГГ ни идва вече в повече. Защото останаха няколко серии до финала, а ние няма да можем сякаш да се насладим на тази тяхна обич и безусловна любов. Спомням си в Перла как същите каки баш на края на сериала измислиха онази болест на Перла, дето до живот трябваше да взима някакви хапчета (това по спомен), че чак вече не ми се гледаше финала. ooooh!

Според мен един филм, или сериал, трябва да носи в себе си някакво послание, да възпитава някакви добродетели Naughty. Ние действителността си я знаем. Новините по телевизията са ни достатъчни. Че корупцията е завзела всички етажи на властта, че по улиците вилнеят и се разхождат необезпокоявани "силните на деня", в лъскави лимузини и златни ланци. A обикновеният човек трябва да им се кланя доземи, че иначе лошо му се пише. И няма полиция, която да го защити. Защото всеки един от тези с лъскавите лимузини и златните ланци си е купил по един или няколко полицая от висок ранг. Няма да се впускам в подробности защо ни е такава действителността, че да не ми заприлича поста на спам. Явно и при комшиите "за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони"... Sick

Та исках да кажа: нека да показват лошотията, но да показват и полицията в действие! Naughty Да има надлъгване, надцакване, криеница. Защото хора като Тайяр са умни и то много. Но и хората работещи в полицията трябва да бъдат представени като такива. За да имам доверие в тях и да знам, че ще бъда защитена, а лошите ще бъдат наказани.
Тук можеше поне една акция на девремите да бъде успешна. Вярно е, че са с вързани ръце понякога, че има доста условности и процедури, и много изтичане на инфо, но все пак...Да вземем последната им акция например. Да стигнеш ти до основен свидетел с триста мъки, да го откриеш и той да ти избяга, че и да го блъсне кола смъртоносно... И тук вече без Тайяр да има нещо общо. Чудих се как да реагирам. Само едно нещо ми дойде на ум: ами девремете сигурно са урочасани. hahaha Joy Само ходжа не сме видели в този сериал, та е време да ги пратим... Joy Деврем Пельо пък в последно време я наблюдавам много Фнимателно. Така представена ни героинята, имам чувството от доста време, че е на страната на Хю. Никога не вярваше и постоянно упрекваше Арда, че се съмнява в батю. Думите и "алла, алла..." сякаш трябваше да го убедят в това. Второ, направи всичко възможно Елиф да се предаде на полицията, като постоянно сочеше как уликите били срещу нея, без да потърси грам логика в ситуацията. Трето, това нейно изречение как да го разбирам: "Арда, ако батко Хюсеин е жив, представяш ли си как ще се зарадва леля Елван..." Да не говорим колко рИва за него, като разбра, че е убит. И четвърто, защо почна разследване на телефона на Демирови сама? Сигурна съм, че Шукрю и даде инфото, че е звъняно от един и същи номер. Защо тя не го сподели с девремите? Досега не се усъмнявах в нея, мислех си я за такава, някаква емоционална, стриктна, държаща на Хю, защото я е учил много в професията. Като човек - добре, но като полицай, емоциите ли трябва да са водещи? Naughty  Йомер в този епизод ми отвори очите, така да се каже, когато на въпроса на Арда "Йомер, ами ако батко Хюсеин е жив...? той отговори: "По-добре да беше умрял." Нищо, че ако Хю се окаже жив, за Елиф ще е по-лесно да излезе от затвора.
Сега да кажа нещо и за живия Хю. Учудвам се как постоянно предизвиква Бог с фразата: "Бог да те накаже Хюсо..!" и все още е жив. Кога ли ще го накаже и защо постоянно го забравя? newsm78 Laughing Joy То е ясно, че ще го докарат до края на сериала и накрая ще гръмне бомбата (каквато и да е тя). Но дори и да има смекчаващи вината обстоятелства, наказанието му трябва да е справедливо. Иначе нищо човешко не му е чуждо. Колкото повече време минава така в изолация, толкова повече започват да му липсват любимите хора. Та затова са и тези телефонни обаждания. Да  им чуе гласовете поне. Да усети, че е жив. Знае какво рискува, но и знае, че няма големи изходи за него.
Метката май ще го подмина днес. И аз много искам да стане "герой" накрая, както се закани. Но ще ми е чудно кой и с какво може да изтрие убийствата му, отвличанията му и машинациите му, които едва не костваха живота на Елиф. Дали, когато казваше, че Елиф е желязна и ще се справи в затвора, е имал предвид и че ще бъде намушкана смъртоносно?  Sick
За Нилюто пък е поговорката "Каквото повикало, такова се обадило!" Да му мислят хората, които са около нея..!
Аслъ и на мен ми хареса. Както подобава на голямата сестра. Само дето не мога да забравя думите на чиче: "Аслъ ми е нужна навън..!" И това, че с много лека ръка и без да се замисли много продаде акциите на леля, когато Елиф я нямаше. Дето се вика, предстои да видим -  кой лош, кой добър.., ама накрая.
Лево според мен се оттегли достойно. Аз него май никога не съм го критикувала. Защото не беше лош, той беше подведен, защото беше влюбен в Бахар. Като не очакваше такъв развой на събитията. Дори си мисля, че и да не беше се влюбил в Елиф, рано или късно пак щеше да се откаже от уговорката с Бахар. Той е професионалист и имаше нужда по-скоро някой да го оцени като такъв. И пак защото беше влюбен и имаше надежди се съгласи с машинациите на леля, но излезе от играта, без да оставя след себе си белези и пострадали. На сбогуване Елиф прие думите му безрезервно и го нарече приятел. Това е достатъчно.
Мерт ми е любимец, казвала съм го и се надявам до края да не ми изневери. Даже съм сигурна, че няма да го направи.
Мелике ме разочарова.
Бурхан ме просълзи.
А ГГ направо ме разплакаха. Друго за тях каквото и да кажа ще се повторя с всички вас. Знам, че след края ще ми липсват страшно много, но искам да дойде вече този щастлив край за тях!  love001

А на вас леки и розови сънища!  bouquet

# 410

За приятни сънища - малко усмивки! Simple Smile Heart Eyes

Мамсити Hug  bouquet

# 411
Здравейте елмерчета!  Hug
Приятна нова седмица!  Peace
Да е богата на приятни новини!
Като за начало днес да имаме много снимки, резюме и подсказка и нов трейлър!   Peace

P.S. Илкин много издокарана.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 08:56 от rina-rina

# 412
# 413
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро Hug

благодаря на екипа ни за труда, с който ни радват седмица след седмица Hug  bouquet

Скрит текст:

Не съм чела подробно, мернах така от горе от горе много кара мисли са обзели някои от пишещите потребителки и спрях Stop Не са ми по вкуса тези кара сценарии.
С цялата си позитивно настроена личност знам, че добрите няма да пострадат Peace С тази разлика, че кръга на добрите при мен традиционно обхваща повече персонажи, нормално все пак съм оптимист Wink

Мамси
- ама вярно, до кога ще го бави Алах наш комсар от запаса Хю newsm62
Егати и тъпанара Tired, сега изведнъж го избило на съвест и какво - да се прокълне два-три-пет пъти и всичките му убийства ще ги забравим, като лош сън Sick Затвора ще му се отрази идеално, щом е толкова разкаян за делата си smile3508

Не знам кога ще гледам, или днес или утре Peace

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 10:14 от Hushpuppy

# 414
Здравейте,
Хубав ден на всички.Минавам на бързичко.Изскочи ми много работа .Мерси за мислите ви,които прочетох. Hug
Само на бързичко ще отбележа нещичко.
Според мен Елиф не е знаела,че е бременна.Поне погледът й от прочетеното ме води към тази мисъл.Изненада имаше за Йомер на сватбата-нали имаше някакви картички от негови колеги,но не знам точно това ли имаше предвид при разговора с Ипек тогава или е било друго.

Песента- тази песен наистина не е много за нашите герои в последните стихове,но началото мисля,че беше насочено към Йомер.Той по свое му пак се обвини и поиска прошка,че не е успял да опази Елиф и бебето им….(затова са думите за раздялата,но не раздяла заради скарване,а раздяла заради смъртта)

Метин-не мога да го преценя наистина.Струва ми се ,че в него са събрани по малко от мненията на всички.Но ми се струва,че той наистина искаше като дойде моментът да помогне на Елиф и Йомер,не само заради Нилюфер,а и заради самите Елмери.Просто в този неговия план станаха доста лоши ,непредвидени неща и това утежнява вината му.Още в началото си мислих,че той няма да каже нищо,защото иска да убие Тайяр,но сега както знаем явно няма да успее.Ще видим дали ще съдейства от ареста.

Нилюфер-въобще не е мръднала от първите серии,когато беше отвлечена.Ако приема,че тогава не знаеше нито защо е отвлечена,нито на какво е подложена Елиф и каза на Метин за акцията,то сега всичко й е ясно и доста угризения и вина ще й тежат за мълчанието.

# 415
Здравейте, девремс,

Още не съм изгледала превода ( благодаря на Великолепната четворка   bouquet), пък и мно'о ме мързи да пиша, затова слагам една закуска за обяд Simple Smile

Скрит текст:

Хубав ден и успешна седмица!
Скрит текст:
Болничните ми свършват- в петък вече съм на работа  Mr. Green

# 416
Здравейте, девремс,

Още не съм изгледала превода ( благодаря на Великолепната четворка   bouquet), пък и мно'о ме мързи да пиша, затова слагам една закуска за обяд Simple Smile

Скрит текст:

Хубав ден и успешна седмица!
Скрит текст:
Болничните ми свършват- в петък вече съм на работа  Mr. Green
Пепелче, благодаря за обекуската!  Wink Аз така и така едва удържам контурите Joy, но пък ако станат като на Мечо Пух - симпатична ще съм tooth
Скрит текст:
Хайде, оздравявай вече Hug, защото болничните са вредни за здравето, да знаеш Peace Hug

И едно поздравче от мен!

# 417
подсказката на Бисена   Peace

# 418
ПОДСКАЗКА

„ Иска ми се да беше оцеляло бебето ми. Да беше се появила светлина в този кошмар.“

Мелике се отказва в последната минута, но въпреки това е принудена да даде Бурхан.

Таяр научава всичко, което крият от него. Планът му е готов.

Таяр: Ще открием тази вечер Хюсеин и ще приключим с него. След това ще очистим и любимия ми син Фатих. Кредитът му  изтече.

Никой не може да се свърже с Йомер и Елиф е притеснена
Елиф: Ще премина през всякакви изпитания, стига да е за моя сметка.  Готова съм. Но те моля...Не ми отнемай Йомер. Ако съдбата на всички е определена от раждането им, нека моята бъде Йомер.

Таяр и Метин са по следите на Нил. Пръв я открива Метин.
Метен: След тази вечер заедно с Таяр ще умре и Метин, любима. Защото нямам нужда повече от него. Отсега нататък ще ме наричаш само Фатих. Както преди. Тази вечер хем ще си отмъстя, хем  ще започна живот, достоен за сина ми.

Метин не може да задържи лесно в ръцете си Йомер.  В един момент нещата се обръщат.

Елиф и Йомер тъгуват по изгубеното дете , но започват да правят планове за бъдещето.

Елиф: Щастливата приказка на Елиф и Йомер, какво ще кажеш?
Йомер: Превъзходно име. Нека дъщеря ни се казва Масал.

/тук има игра на думи. Масал означава приказка. Буквалните думи  на Елиф са : „Щастливата Масал на Елиф и Йомер“, където Масал е използвано като  име. /

Аслъ следи Таяр и Недрет.

Два души умират в тази серия. Смъртта на единия няма много да ви впечатли, но на другия може би ще ви разстрои.

Серията завършва с изненада. Шоуто на Йомер Демир започва.

# 419
Варна, newsm51 newsm51 newsm51,благодаря.
"Само" двама души ли ще уморят нашите СЦ в този епизод-тия жени направо се повредиха-къде отиде тяхната кръвожадност! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт