хем не иска да вижда Метин, уж не иска да има нищо общо с него,

как го гледаше с възхищение 

Защо отиде да разравя гроба, като при есхумацията са

Варна
за трейлъра и превода!

. Ние действителността си я знаем. Новините по телевизията са ни достатъчни. Че корупцията е завзела всички етажи на властта, че по улиците вилнеят и се разхождат необезпокоявани "силните на деня", в лъскави лимузини и златни ланци. A обикновеният човек трябва да им се кланя доземи, че иначе лошо му се пише. И няма полиция, която да го защити. Защото всеки един от тези с лъскавите лимузини и златните ланци си е купил по един или няколко полицая от висок ранг. Няма да се впускам в подробности защо ни е такава действителността, че да не ми заприлича поста на спам. Явно и при комшиите "за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони"... 
Да има надлъгване, надцакване, криеница. Защото хора като Тайяр са умни и то много. Но и хората работещи в полицията трябва да бъдат представени като такива. За да имам доверие в тях и да знам, че ще бъда защитена, а лошите ще бъдат наказани.
Само ходжа не сме видели в този сериал, та е време да ги пратим...
Деврем Пельо пък в последно време я наблюдавам много Фнимателно. Така представена ни героинята, имам чувството от доста време, че е на страната на Хю. Никога не вярваше и постоянно упрекваше Арда, че се съмнява в батю. Думите и "алла, алла..." сякаш трябваше да го убедят в това. Второ, направи всичко възможно Елиф да се предаде на полицията, като постоянно сочеше как уликите били срещу нея, без да потърси грам логика в ситуацията. Трето, това нейно изречение как да го разбирам: "Арда, ако батко Хюсеин е жив, представяш ли си как ще се зарадва леля Елван..." Да не говорим колко рИва за него, като разбра, че е убит. И четвърто, защо почна разследване на телефона на Демирови сама? Сигурна съм, че Шукрю и даде инфото, че е звъняно от един и същи номер. Защо тя не го сподели с девремите? Досега не се усъмнявах в нея, мислех си я за такава, някаква емоционална, стриктна, държаща на Хю, защото я е учил много в професията. Като човек - добре, но като полицай, емоциите ли трябва да са водещи?
Йомер в този епизод ми отвори очите, така да се каже, когато на въпроса на Арда "Йомер, ами ако батко Хюсеин е жив...? той отговори: "По-добре да беше умрял." Нищо, че ако Хю се окаже жив, за Елиф ще е по-лесно да излезе от затвора.
То е ясно, че ще го докарат до края на сериала и накрая ще гръмне бомбата (каквато и да е тя). Но дори и да има смекчаващи вината обстоятелства, наказанието му трябва да е справедливо. Иначе нищо човешко не му е чуждо. Колкото повече време минава така в изолация, толкова повече започват да му липсват любимите хора. Та затова са и тези телефонни обаждания. Да им чуе гласовете поне. Да усети, че е жив. Знае какво рискува, но и знае, че няма големи изходи за него. 

Не са ми по вкуса тези кара сценарии.
С тази разлика, че кръга на добрите при мен традиционно обхваща повече персонажи, нормално все пак съм оптимист 

, сега изведнъж го избило на съвест и какво - да се прокълне два-три-пет пъти и всичките му убийства ще ги забравим, като лош сън
Затвора ще му се отрази идеално, щом е толкова разкаян за делата си 

), пък и мно'о ме мързи да пиша, затова слагам една закуска за обяд 
Аз така и така едва удържам контурите
, но пък ако станат като на Мечо Пух - симпатична ще съм 
, защото болничните са вредни за здравето, да знаеш