"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 308
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Е добре де, няма ли някой от лошите да си остане в затвора, трябва ли всички да убиват?  newsm78

Я да видим всички, които са затвора.

Хюсеин
Таяр
Метин
Недрет
Фатма
Мюмтаз
Докторът
Психологът
Другият доктор
Прокурорът
Директорът на затвора
Една дузина полицаи
Всички работещи около Таяр и Метин
Мелике  newsm47  newsm78
Бих казала, че и Нилюфер е за затвор за укриване на важни доказателства

Значи има сума ти народ. Може да взимат автомат Калашников и да ги почват. Но нека поне някои от тези най-гадните да си останат в затвора, защото смъртта е по-леко наказание. Така както ги изредих, излиза, че по трима на серия ще са малко.  newsm47

Леле, ама вие и добрите сте включили в бройката.  #Crazy Сакън оставете ги. Фентъзи, наистина си ужасна. Съгласна съм с Нианта.

Линка, мен смъртта на Ипек би ме разстроила малкинко не за друго, а заради Яъз. Иначе ми е напълно безразлична.

# 436
Лево бой ми е като един Кевин Костнър в "Непобедимите". Heart Eyes

На мен ми докарва Ерик Бана в Блек хоук.  Sunglasses

# 437
Фентъзи, аз поисках аритметиката, ама тя много зловеща се оказва ooooh! ooooh! ooooh! Те направо ще намалят населението на съседите Mr. Green

# 438
Освен Елван ако разбере какви ги е сътворил големият й син да вземе да се гътне,ама на мен няма да ми е жал за нея. Peace
На БУРХАНЧО-сакън да не посягат-такова мило ангелче е това детенце-жалко,че май с глупостите на родителите му и на новата му майка май ще му увредят психиката за цял живот.
Метин и Тайар явно за сега няма да ги пипат-тях Йомер ще си ги остави за десерт.
За Пельо-срам не срам си признавам,че тоже няма да ми е мъчно-Арда определено заслужава нещо по-така.
За Нилюфер и Хюсеин-съвсем пък не ми е жал.Хюсеин е ясен,ама туй едноклетъчното ,което предаде сестра си и й причини толкова болка-тц,да си носи последствията.
Ле,ле-да спирам,че станах бетер СЦ по кръвожадност.

# 439
Ай ся претенции!  Crossing Arms Whistling Wink Права е БТЕ F!  Hug До сега рИвахме стига с тези страничните искаме само ГГ.  Wink Шимди зловещо било като ще ги няма.  newsm78 Laughing

# 440
Лево бой ми е като един Кевин Костнър в "Непобедимите". Heart Eyes

На мен ми докарва Ерик Бана в Блек хоук.  Sunglasses

Е, аз не мога да гледам две дизита, филм и три теми едновременно. Embarassed Сложи го в спойлер този Ерик да оплакна окото. Flutter

П.П. Виждам залагания за Бурхан. От това по-черно не могат да измислят. ooooh! Ипек ми е следващата против зануляване. Прежалвам с лека ръка Мюмтаз и Неджо. Peace

# 441
Значи, Сабина, Селфи, Лево бой ако ви прочете сравненията, направо ще си ви вземе за ПР-ки tooth tooth

Специално за Сабинката Hug
Скрит текст:

# 442
Мен ако питате Лево гей си е направо за римейк на Планината Броубек Peace

# 443
Няма не искам. Сценаристките казаха, че Елиф и Йомер ще останат сами. С на Димони допълнението стават по около 8 човека на епизод. Ако някой държи да направя точна сметка да мъцне.   tooth

Скрит текст:
Свърши ми газта на запалката и сега си паля цигарите с една сладкарска горелка.  Mr. Green Чудя се дали мога да се подпаля.  newsm78  Joy Joy Joy

# 444
Само за Сабина.

Скрит текст:

Тук е в Блек хоук.  Peace
Ето ти го извън филм да видят и другите, че си приличат с Лево.

# 445
Значи, Сабина, Селфи, Лево бой ако ви прочете сравненията, направо ще си ви вземе за ПР-ки tooth tooth

Специално за Сабинката Hug
Скрит текст:

Скрит текст:
#Crazy Ау, какъв релеф. Heart Eyes Защо не са ме родили на смет и хвърлили в Холивуд? #Cussing out

# 446
Няма не искам. Сценаристките казаха, че Елиф и Йомер ще останат сами. С на Димони допълнението стават по около 8 човека на епизод. Ако някой държи да направя точна сметка да мъцне.   tooth

Ами ако не ти се получат цели числа Mr. Green Mr. Green

# 447
Кити, Joy Joyимаше навремето  задачки-недоразумения по математика ,в които като отговор се получаваха по човек и нещо или без нещо. hahaha hahaha

# 448

Няма проблем. Ще ливнем повечко червена боя в някой от епизодите.  Mr. Green

# 449

Минаваме на зануляване на органи.  Mr. Green Крак, ръка, жлъчка...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт