"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 314
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Само дето не разбрах що и Лево намесихте newsm78 Дайте малко помощ от приятел, че аз и без това бавничко стоплям Mr. Green

Да взема и аз да си демонстрирам предпочитанията Wink Joy

или

# 482
Само дето не разбрах що и Лево намесихте newsm78 Дайте малко помощ от приятел, че аз и без това бавничко стоплям Mr. Green

На кварталната клюкарка ролята й е да измисля. smile3502

# 483
На кварталната клюкарка ролята й е да измисля. smile3502

newsm47

# 484
  Хайде, че тагът е на 50 място.

Специално за велижана:

# 485

Да взема и аз да си демонстрирам предпочитанията Wink Joy

или

Това, последното детенце, определено е мъж!  Peace Така дерибейски се е излегнал...  Joy Joy Joy

# 486
Сабинка, HugКрушката не пада по-далеч от дървото.Две сладурки-мама и детенце.

Линка,така си е-още от малък трябва да покаже кой е господарят в къщи. hahaha hahaha

# 487

Това, последното детенце, определено е мъж!  Peace Така дерибейски се е излегнал...  Joy Joy Joy

Лина, дадох си предпочитанията и за двата пола tooth. Обаче при второто детенце не само в позата намирам прилика Mr. Green Да уточня - приликата не е и в очилата Joy Joy Joy

# 488
# 489
Оковаването на Йомер с вериги е някаква супер извратеняшка приумица SickОтвратително е просто-ако го е направил Метин заслужава баджанакът първо да му закриви носа у лево,после у десно.
Кити,това е от памперса,деврем. hahaha hahaha
Интересно ми е как ще реагира Елиф като разбере,че Нилюто скри за Хюсеин и заради това тя загуби детенцето си и преживяха с Йомер толкова мъки.Дали се прощава толкова лесно,пък било то и на любимата сестра?

# 490
# 491
Оковаването на Йомер с вериги е някаква супер извратеняшка приумица SickОтвратително е просто-ако го е направил Метин заслужава баджанакът първо да му закриви носа у лево,после у десно.
Кити,това е от памперса,деврем. hahaha hahaha
Интересно ми е как ще реагира Елиф като разбере,че Нилюто скри за Хюсеин и заради това тя загуби детенцето си и преживяха с Йомер толкова мъки.Дали се прощава толкова лесно,пък било то и на любимата сестра?

Добре, че аз не съм й сестра на Нилю Naughty. Тогава щеше да види тя кон боб яде ли, как се вика на ходжата.... и как се .... в джамия #Cussing out

# 492
Е ако Нилюто беше моя сестра, щях отдавна да съм я заличила в списъка с роднини. Просто не съществува вариант, в който да продължавам да я чувствам като сестра. Ще я изтръгна от сърцето си завинаги и ще я предупредя, че няма да е здравословно за нея да ми се появява пред очите по какъвто и да е повод.
Слава богу, че не ми е сестра.

# 493
  • В Града на липите
Аз пък, като се знам каква съм Blush сигурно ще й простя, както ще направи и Ел.

На супер Йо, хич не му отиват тия вериги  Grinning
Смятам, че ще се отърве от тях за нула време. Освен това е мотивиран.
Елифче го чака в болницата.
И ако се помотка още малко, може да я върнат в затвора без него.

# 494
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy За теб , Хриси, съм сигурна, че ще ѝ простиш. Но един ден тази същата ще ти докара инфаркт, в това също съм сигурна.  newsm47  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт