"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 258
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Значи Елиф ще бъде освободена и веднага след това отиват в розовото къще. Със същата рокля е.

Йо вече два пъти му се налага да коленичи пред Метин. Не знам как се преживява такова нещо.  newsm78 Особено този път.

# 511
   Масал Демир изпревари Кара пара ашк.

# 512
Благодаря за снимките и коментарите!  Hug
Може би след съда и преди розовата къща ще имат разговор с леля,
която не виждам в съдебната зала. Елиф е със същата рокля. Аслъ също.
И ако последователността е тази Йомер е успял да стигне преди съдията да каже решението си. 
Или Елиф ще си носи роклята повече дни.  Peace

# 513
  Моля любезните девремитИ да ми преведат, какво казва тук Омер:https://vine.co/v/eeJBgAnDjje

# 514
Аз искам да попитам, някой знае ли, дали снимките са приключили, окончателно.
Дали сериала вече е заснет newsm78
 Сабинка Hug
от няколко дена ,на мен не ми се отварят тези клипчета.
Не знам ,каква е причината.
Не ,че разбирам турски, де.

# 515
И на мен не ми се отварят вече. Само в туитъра мога да ги виждам.
Звезди, утре щяло да им бъде прощалното парти. Да предположим, че са свършили днес със снимките. Пък знам ли, може да си довършват след партито.  newsm47

# 516
  Моля любезните девремитИ да ми преведат, какво казва тук Омер:https://vine.co/v/eeJBgAnDjje

Привет в темата на  Девремките !
Азе докато се обучавам днес Вие сте обогатили темичката със снимки ,резюме ,бебета /много сладки/...
Благодарности  Hug
Сабина
 Йо казав"Бенден куртулуш йок""От мен отърване няма "
 Прочетох резюмето / с моя турски език стигнах до извода ,
че най-интересната част е,какво ще се случи на церемонията за  дипломирането на Мерт, което ще промени живота на Елиф от началото до края

# 517
Резюмето в превод на Варна:  newsm51 newsm51

Метин ще трябва да попречи на Тайяр да разбере, че Хюсеин е жив.  Иначе всичките му планове ще се объркат. Затова иска за определено време  да извади Йомер от строя и го взема в плен. Предава Бурхан на Хюсеин и му поставя като  условия да убие Таяр. Планът му върви по вода. Хюсеин ще убие Таяр и ще отиде в друга страна. Той самият ще започне нов живот с Нил. Планът изглежда идеално, но има неща, които Метин не е отчел. Таяр е започнал да се съмнява в него и е по следите му. Кой ще излезе победител от борбата между баща и син?
Йомер е изчезнал. Елиф е силно притеснена за него. Арда и Пелин се опитват да го открият. Йомер е вързан за вериги в един склад.  Единствената му цел е да се освободи и да докаже по време на решителното за Елиф заседание, че Хюсеин е жив. Няма друг път освен да извоюва свободата на Елиф. Ще успее ли Йомер да се измъкне от ръцете на Метин и да присъства на делото?
Мерт започва нов живот с подкрепата на Елиф и е много щастлив. Настъпва денят на дипломирането. Церемонията по връчването на дипломите ще е съпътствана с изненади, за които никой не подозира. Нещата, които преживява Елиф на нея, ще окажат въздействие върху целия й живот. Каква е изненадата в деня на дипломирането на Мерт?

# 518
Цитат
#‎AyYapım‬’ın, Eylül 2015’te yayınlanacak dizisi ‪#‎KaraSevda‬’nın ilk tanıtımı bu akşam Star TV ve Resmi YouTube Kanalında!: https://goo.gl/KUmPaJ

От септември месец Ay Yapim пуска ново дизи-кара севда Joy Joy JoyЧудя се още какво с кара могат да измислят. hahaha hahaha

# 519
от няколко дена ,на мен не ми се отварят тези клипчета.
Не знам ,каква е причината.

Звезди, пак ли ще се окажа късметлийка Mr. Green. Аз съм си завършен технически инвалид, но клипчетата, за които питаш, ми се отварят без проблем newsm78 Joy Joy Joy

# 520
Ринка, Варна, благодаря за подсказката и резюмето. Hug Hug Hug

Тъкмо почнах по списък да разсъждавам за кой най не ми е жал, ако го отстрелят и хоп- сега пък дипломирането ма Мерт. К'во ли ще е това важно нещо дето ще промени живота на Елиф. Хич пък нищо не ми идва на ума, сядам пак да мисля  newsm78 newsm78 newsm78

Хубавото е, че Йо явно бързо се измъква от Мето ( ама че унизително с тези вериги и леко пресилено ми изглежда, ама СЦ си знаят). Само се чудя как пък става това без чужда помощ- да не би девремите да помогнат и там да утрепят Пельо или Ипек, например. Няма да ми е много жал. Само Арда да не бутат.
И за Нилю няма да ми е мъчно, хич, и за Елван, и Фатма, и Демет, и .... Оказа се, че и аз съм кръвожадна  Mr. Green Mr. Green

# 521

Привет в темата на  Девремките !
Азе докато се обучавам днес Вие сте обогатили темичката със снимки ,резюме ,бебета /много сладки/...
Благодарности  Hug
Сабина
 Йо казав"Бенден куртулуш йок""От мен отърване няма "
 Прочетох резюмето / с моя турски език стигнах до извода ,
че най-интересната част е,какво ще се случи на церемонията за  дипломирането на Мерт, което ще промени живота на Елиф от началото до края

Благодаря, Вяра! Hug
Като знам тези церемонии, какво отбиване на номер са, как от нея ще изкочи зайче? Thinking

# 522
  • Once there was a Hushpuppy...
Резюмето в превод на Варна:  newsm51 newsm51

Метин ще трябва да попречи на Тайяр да разбере, че Хюсеин е жив.  Иначе всичките му планове ще се объркат. Затова иска за определено време  да извади Йомер от строя и го взема в плен. Предава Бурхан на Хюсеин и му поставя като  условия да убие Таяр. Планът му върви по вода. Хюсеин ще убие Таяр и ще отиде в друга страна. Той самият ще започне нов живот с Нил. Планът изглежда идеално, но има неща, които Метин не е отчел. Таяр е започнал да се съмнява в него и е по следите му. Кой ще излезе победител от борбата между баща и син?
Йомер е изчезнал. Елиф е силно притеснена за него. Арда и Пелин се опитват да го открият. Йомер е вързан за вериги в един склад.  Единствената му цел е да се освободи и да докаже по време на решителното за Елиф заседание, че Хюсеин е жив. Няма друг път освен да извоюва свободата на Елиф. Ще успее ли Йомер да се измъкне от ръцете на Метин и да присъства на делото?
Мерт започва нов живот с подкрепата на Елиф и е много щастлив. Настъпва денят на дипломирането. Церемонията по връчването на дипломите ще е съпътствана с изненади, за които никой не подозира. Нещата, които преживява Елиф на нея, ще окажат въздействие върху целия й живот. Каква е изненадата в деня на дипломирането на Мерт?

Благодаря ви и на двете Ринка и Варна  bouquet Hug Heart Eyes

Много интересно, всичко до тук е само загатнато.....
Борбата Татю - Фатих трябва да бъде спечелена от Фатих. Да видим как мислят СЦ Rolling Eyes
Елиф ще бъде свободна вероятно още следващата серия Peace Със комсаря заедно...

А, това ,което ще се случи на дипломирането на Мерт според мен няма да е хубаво.
Тук идва място за един от подсказаните ни два края на някой от героите Confused
Нещо такова newsm78

# 523
Пъпи,аз пък си мисля,че това,което ще научи Елиф няма да е толкова лошо Sick-в резюмето се казва,че това ще промени живота й,а не че нещо лошо ще се случи newsm78Явно ще се разкрият неща от миналото-най-много Елифче да излезе сестра я на Мерт,я дъщеря на Тайар newsm78

# 524
Kara Para Aşk 50.Bölüm Fragman 2

Общи условия

Активация на акаунт