"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 272
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте Прекрасни Д..!
Благодаря на Ринка и Варна!1 newsm51 newsm51
Благодаря на всичките момичета за снимки ,коментари ит.н
Навиците на щастливите хора в спойлера
Скрит текст:

След като прочетох резюмето  ,това което измислих за изненадата на церемонията е,
-Елиф научава ,че леля й е отнела фирмата й
-Мерт е спечелил делото за наследство и става акционер в холдинга на Елиф, с цел помощ
-Хюсо го излавят при опит за убийството на Таяр

# 541
  • Once there was a Hushpuppy...
Няма да е Хюсо.  Confused Така ми се дава.

Върни си ми кристалното кълбо tooth, не е честно пък Crossing Arms Whistling

# 542
Няма да е Хюсо,защото в частта от сценария Се подразбираше ,че е в кауша.
Там Тайчо ще го ликвидира  и ще дойде неговия ред

# 543
  • софия
Няма да е Хюсо.  Confused Така ми се дава.
няма  Peace  Grinning  Хю ще лежи  Peace

пак ли харизвате Нил?? не я давам  и аз  Stop
ако на вас няма да ви е жал, на Ел ще и се скъса сърцето , ако се случаи нещо с малката. Трите сестрички ще са си заедно.  Peace

на мен пък ми харесва Йо във вериги  Laughing Laughing Laughing това е  привилегия, само за титаните и най- великите древни герои  Grinning Grinning Grinning по-друг начин няма как да бъде спрян нашио... Laughing Laughing Laughing Wink

как ще освободят Ел  newsm78 newsm78 newsm78 значи ще са намерили възкръсналия, така ли излиза newsm78

# 544
  • В Града на липите
Варна  Hug   bouquet мерси за превода на резюмето.
Ринка  Hug за трея.
Не ми се вярва Хюсо да се спомине толкова леко. Има сметки да плаща.

Оковаването на Йомер с вериги е някаква супер извратеняшка приумица SickОтвратително е просто-ако го е направил Метин заслужава баджанакът първо да му закриви носа у лево,после у десно.

Ти пък  Grinning Нищо му няма на Йо, ще се измъкне за нула време, и после Мфето да му мисли от кой да бяга по-бързо, от него или от тати си  Joy Добре че са му дълги краката.
Пък и това нищо не е, Джеймс Бонд какви по-големи болки и унижения е търпял  ooooh!  Crazy
Йо поне е с дрехи.
https://www.youtube.com/watch?v=i_y7YEIphts

п.п. Спиритче, сега те прочетох  Grinning

Цитат
...на мен пък ми харесва Йо във вериги  Laughing Laughing Laughing това е  привилегия, само за титаните и най- великите древни герои  Very Happy Very Happy Very Happy по-друг начин няма как да бъде спрян нашио... Laughing Laughing Laughing Wink

newsm10

# 545
Здравейте Прекрасни Д..!
Благодаря на Ринка и Варна!1 newsm51 newsm51
Благодаря на всичките момичета за снимки ,коментари ит.н
Навиците на щастливите хора в спойлера
Скрит текст:

След като прочетох резюмето  ,това което измислих за изненадата на церемонията е,
-Елиф научава ,че леля й е отнела фирмата й
-Мерт е спечелил делото за наследство и става акционер в холдинга на Елиф, с цел помощ
-Хюсо го излавят при опит за убийството на Таяр
Майче, това в спойлера ми показа, че не съм баш от най-щастливите хора. Уж ги знам тези неща, ама...Ще трябва да го науча наизуст и да си го повтарям ежеминутно.

За изненадата- нека да е хубава, харесва ми второто ти предложение и ми звучи логично. Ще се надявам да си познала  Hug
А Хосю, пак да си кажа, че искам да го гръмнат, няма к'во повече да се занимаваме с него и да трови живота на близките си от затвора.

# 546
Хриси, HugРазбирам,че Мето иска да възпре Йомер,но това с веригите определено не ми се нрави. Гадно е,пък уж ще са баджанаци.Peace Peace
Спиритче,на теб ти харесва Йомер да е окован,ама Елифче се тръшка и страда без него в болницата.Хайде нема нужда да се прави на Прометей. hahaha hahaha

# 547

Тюх!  Confused Язък!  Sad Можеше Мфето да съблече баджанака и щеше да се получи хубав кадър с веригите.

# 548
# 549

Чудесен колаж

# 550

Лили, Рина, мерси за трейчето!  newsm51

# 551
Варна,  newsm51

Те пък как решиха, че ще ни разстрои може би смъртта на Хюсеин? И на мен ми се струва, че Бисена не може да е толкова заблудена. Но от друга страна часовникът отчита, че остава една секунда. Няма как да избяга за една секунда. Да не би неговата смърт да не ни впечатли?  newsm78 Чак пък толкова.  Rolling Eyes Ще ме впечатли, че с нищо не беше полезен, поне да имаше смисъл от проклятията му. Той и мъртъв си е вреден.

Имаше нещо, че в 51 епизод Метин ще е в затвора, а Таяр навън. Тъй че войната между син и баща ще завърши с победа на бащата, макар и не кой знае каква, но ще си е победа по отношение на Метин. И без друго Таяр е класи над Метин. На мен ми се иска Метин да го вкарат в затвора и там да му назначат психиатър, защото той си е болен. Обаче след като Таяр ще е на свобода, нищо чудно да убие сина си в затвора. Хора има той там.

Мерт с какво ли пък може да промени живота на Елиф. И да е спечелил дело за наследство, това са си мръсни пари, пък и са си негови. И да ги използва във фирмата, какво пък толкова ще промени живота на Елиф? Фирмата не е живота за нея. В случая Йомер е живота.

Лили, Ринка, благодаря за трея.  newsm51 newsm51

# 552
Хриси ,
 Много ми харесва тоз мъж на стола да знеш

Цитат
Мерт с какво ли пък може да промени живота на Елиф. И да е спечелил дело за наследство, това са си мръсни пари, пък и са си негови. И да ги използва във фирмата, какво пък толкова ще промени живота на Елиф? Фирмата не е живота за нея. В случая Йомер е живота

Димони,
В резюмето не пише ,че от Мерт идва изненадата , а стават такива неща ,че ще засегнат живота на Елиф,
а нещата които писах са само мои измисляски...

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 19:05 от Maya@

# 553
Мерт ще се дипломира и ще заема мястото на Лево във фирмата на Ел.  newsm78

Мфето щял да спаси всички от Чичо?!  newsm78 На този 40-те лисици са му повредили главата.  Laughing Каквото и да направи трябва да изяде един възпитателен бой от баджанака.  box

# 554
 newsm51 за всичката информация
Вторият умрял трябва да не е Хю.Нали по сценарий следващата серия беше писан да е в участъка и той.Освен,ако не е там като труп,но тогава трябва да е в морга. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт