Как тренирам - 18 тема

• 48 298
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • In transit

Иначе нали мускули се правят с подходяща тренирова и храна? Да, така е, права си!

greendream предполагам ме съветва така, защото не ми се яде месо. Не съм вегетарианка, но от много време насам (заради мъжа ми. той тренира от повече от две години вече май) се спукваме да ядем пилешко на скара и броколи. Моя мъж така преживява по-голямата част от времето си, откакто тренира и ми се е отвратило. Риба на пара също! Само като пиша за тези две неща и получавам спазми. Пържена риба примерно е супер и бих яла всеки ден, но пък пържено и чистене на мазнини? Не става. Другите меса- червените по-стават, но принципно не обичам да ям разни чисти меса и пържоли. А пък, като станат твърди като подметки, както аз все ги правя.... ooooh! Каймени продукти да- харесвам, но те пак не са подходящи за подобен на моя режим и цел.

искам да кажа, че мъжа ми също тренира активно, аз също и двамата ядем основно яйца (цели - поне по 2-3 на ден изяждаме), месо мазно, основно свинско, кюфтета печени, риба печена, рядко пържена в кокосово масло, въглехидрати почти не ядем и се изчистваме много добре като маса + много енергия за тренировка.  Peace
Не знам защо сте решили, че с много ядене на плодове ще поддържате форма, заради захарта в тях ли или?

# 76
Микки, заговорихме за плодовете, защото според мен Фиона има твърде висок преразход на калории, което й пречи да поддържа мускулната си маса. В същото време Фиона не харесва месо и яйца.

Аз лично ям основно пресни плодове и зеленчуци. Те съдържат всичко необходимо (с изкл. на В12) за човешкото тяло, при това в оптимални количества и лесно достъпно за организма.

В този смисъл, 80% от калориите ми са от въглехидрати, 10% от мазнини и 10% - от белтъчини.

Единствените витамини, които пия допълнително са В12 (веднъж на 3-4 дни) и D (само през зимните месеци).

Целта ми е не просто да изглеждам и да се чувствам добре, но да съм здрава в дългосрочен план. Защото, предполагам ще се съгласиш, човек може да се чувства и да изглежда добре и без да е здрав.

Та за себе си съм избрала този начин на хранене. Стига твоят да ти дава желаните от теб резултати, не виждам защо да не се придържаш към него.

П. П. Тренировка: Джо Дилън + коремна от Фитнес Блендър.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 03:29 от Фея Кръстница

# 77
  • Варна
След тежката тренировка в сряда, четвъртък
почивка с жестока мускулна треска от новите
упражнения... Още се подмотквам със закупуването
на глутамин, ама и това ще стане скоро.
Вчера - тренировка в Морската - свежо,
дори успях да си пробягам разстоянието на връщане
без да спирам, въпреки остатъчната МТ.
Днес, 10 минутен стречинг и 10 минутна
тренировка за корем и основно почистване на къщата  Laughing

# 78
Пък аз да ви се похваля - вече се виждат наченки на плочки на корема при мен. Simple Smile При положение, че цял живот, това ми е била най,най- проблемната област, да видя очертани мускули при стягане за мен си е огроооомна радост и постижение. Мотивирам се още повече. Simple Smile
Приятно и ползотворно трениране на всички! Simple Smile

# 79
Здравейте ,мили сладурки ,днес наблегнах на горна част и корем , и както evil - почистване на къщата.
Сега утре почивка,понеделник пак  Hug

Хубав и спорен ден на всички  Hug

Иначе и аз май трябва да си взема някакви витамини ,че нещо сънят не ми достига като ставам за фитнес в 5:30  Blush

# 80
  • в 1001-та нощ
desinkata_85  Hug честито  Blush Много е стимулиращо така  Blush

Аз трябваше да се подложа на операция вчера и съм пас с тренировките - поне още десетина дни, но после   всичко ще си влезе в релси  Blush

# 81
Какво ти е Алена?....ако искаш да споделяш разбира се.

# 82
Десинката, поздравления!

Лисе, защо не лягаш по-рано? Заводски произедените витамини никога няма да заместят нужния ти сън.

Алена, бързо възстановяване!

За съботата отчитам 7 км бягане. Към края започна са ръми. Разкош!

Ето и съботно смути: банани, малини, червено цвекло, портокалов сок

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 23:42 от Фея Кръстница

# 83
  • Varna
Здравейте от мен Simple Smile
Тренирам с програмите на Руми за сега начинаеща,скоро ще мина на 90 дневната.Проблем от менюто гледам да ям макс 500 кал за деня,дори и на всеки 4 ден ми е воден от 85 свалих на 79 ,след тренировките се качвам на кроса колкото издържа до 30 мин,но има дни в който ми е лошо и не успявам да тренирам ,имам момиченце на 10 месеца и тя се буди по цяла нощ,не съм достатъчно енергична за жалост,но искам бързо да сваля килограмите до август месец .

# 84
  • София
Здравейте от мен Simple Smile
Тренирам с програмите на Руми за сега начинаеща,скоро ще мина на 90 дневната.Проблем от менюто гледам да ям макс 500 кал за деня,дори и на всеки 4 ден ми е воден от 85 свалих на 79 ,след тренировките се качвам на кроса колкото издържа до 30 мин,но има дни в който ми е лошо и не успявам да тренирам ,имам момиченце на 10 месеца и тя се буди по цяла нощ,не съм достатъчно енергична за жалост,но искам бързо да сваля килограмите до август месец .
Martin Vali,
Ще си позволя да коментирам, защото не можах да премълча след това ,което прочетох!
Това са адски малко калории и това е много нездравословно! Според мен трябва да поемаш минимум 1200-1300кал., най-здравословно около 1500кал. Ако кърмиш, трябва да прибавиш още 500кал. дори, защото с кърменето се изразходват допълнително калории. Това знам аз. Иначе, не знам колко време ще успееш да издържиш така.
Успех!

# 85
  • в 1001-та нощ
Martin Vali  добре дошла  Hug

Разбирам желанието ти бързо да влезеш във форма до морето, но не си струва за едно море да си прецакваш здравето  Peace  Все пак  Hug освен жена си и майка, а малкото съкровище заслужава здрава мама Simple Smile Да не говорим, че от бързото сваляне - може и да виснеш  Thinking

Колко килограма искаш да свалиш?

Ако имаш правилна стратегия (за хранене и спорт) със сигурност ще изглеждаш по-добре, от колкото е сега, времето не е малко до тогава, но не си поставяй нереалистични цели  Peace

С това изтощение - най-много и в депресия да се вкараш  Blush А точно за морето е хубаво да си Слънчева, здрава и пълна с енергия  Peace

# 86
Подкрепям последните два поста! Леле 500 калории са си едното нищо направо!

А аз тези дни се олях:( Поради битови причини не съм ходила три дена на фитнес и ям като шантава от два. Днес обаче бих рекорда. Ядох пица на корем и едно парче торта даже. Чувствам се много виновна и предателка на себе си. Утре дано смогна да поправя поне малко щетите, но програмата ми отново е "накъдрена", та ще видим.

# 87
 ooooh! 500 калории дневно?! Ужас...

Love is ... yoga in Times Square

Честит първи международен ден на йогата!

# 88
Здравейте, момичета и хубава седмица!

По въпроса за 500-те калории дневено, се присъединявам към мнението на останалите. Звучи ми страшно чак.
Добре...море, почивка, ама трябва ли да се регира в последния момент и да се правят безумия.
Тяло се прави целогодишно, а не за 10 дена.
Друго няма да добавя, че рискувам да прозвуча грубо, а все пак не е нужно.

Хубави тренировки, хубава храна и отдаденост...Това е ключът.

# 89
Добро утро!   bouquet

И аз подкрепям мнението на останалите за 500-те калории  Peace

Вчера - плуване .
Днес обичайното във фитнеса.

Хубав ден на всички !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт