Нашите кухни-60

• 114 571
  • 863
  •   2
Отговори
# 810
Това е MDF - фрезован и боядисан.
Оскъпява с около 30% средно кухнята - зависи, разбира се, от размерите на вратичките, корпусите са еднакви и при двата варианта.
може и да несе фрезова- в/у по тънак МДФ 16 мм се залепват тези надлепки който имитират фризове и се бойдисва
По същия начин може да се направат и от ПДЧ 2х8 мм и след залепване се кантират с един общ кантю

# 811
  • Стара Загора
Ами да, всъщност ме интересува дали може да се направи бюджетен вариант с този тип вратички. Сега чакаме да ни дадат от две фирми оферти и сме притеснени, че ще излезе висока цената, тъй като от друга фирма само за ПДЧ вратички - прави без МДФ ни казаха 3600лв.

# 812
Здравейте момичета! Най-после печката ми изгоря  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много спешно трябва да купим нова и ви моля за помоощщ. Направо се обърках от разнообразието и дори вече не помня кое къде съм гледала. Прочетох и в другите теми, но пак не можах да се спра на нищо.Всички модели имат различни функции и от там идва объркването ми.  Като цяло съм се спряла на Електролукс или Горение. Знам, че всичко е индивидуално, но ще съм ви благодарна за съветите ви.

Ето това което съм харесала за момента, но за съжаление не мога да открия информация за вентилаторното печене  http://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-ELECTROLUX-EOC-5651-BOX/p/707535

# 813
  • Раковски
Аз не харесвам електролукс заради сервиза, за да важи гаранцията трябва да идва техен човек да я включи в ел. инсталацията което значи още няколко пари, отделно от това гаранцията е 2 години, всичко друго дава поне 3 а понякога може да стане и 5 години гаранция. Предполагам фурната е качествена, но изброените неща от мен са минус а дали е малък или голям ще се види във времето.

# 814
Koketka, фурната е с много добра и с много добри опции. Вентилаторното печене не е нищо друго освен включване на вентилатор в добавка на нормалните реотани, което допринася до по-бързото и равномерно изпичане на гозбата, хубава коричка за питките, но има риск да ги загориш и малко поизсъхват. Всичко се пече по-бързо и на по-ниска температура, а изсушаването може да се превентира, като сложиш малка метална купичка с вода вътре на дъното на фурната. Другото име на вентилаторното печене е конвекция.
Шедоу е прав за условията на сервиза на Електролукс и АЕГ - калпави изнудвачи. 

# 815
  • София
Това е MDF - фрезован и боядисан.
Оскъпява с около 30% средно кухнята - зависи, разбира се, от размерите на вратичките, корпусите са еднакви и при двата варианта.
може и да несе фрезова- в/у по тънак МДФ 16 мм се залепват тези надлепки който имитират фризове и се бойдисва
По същия начин може да се направат и от ПДЧ 2х8 мм и след залепване се кантират с един общ кантю

Вратите са цели и не е лепен тоя МДФ. Фрезова се от цял детайл и се слага пълнеж от 6мм МДФ и се боядисва - мат или гланц. Няма вариант да се направи от ПДЧ и още по-малко да са "бюджетни" такива вратички. Ето това са последните дето правих, модела е друг но ще хванете идеята.

# 816
вярно че не всеки го може но стават вече повече от 15 кухи с този тип врати даже и с фурнирован мдф  
снимките не се виждат
https://www.youtube.com/watch?v=8xmkIeB2d8g

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 20:01 от 4efits

# 817
Има едни фурнири с рисунки.
Някой знае ли повече за тях.  Скъпи ли са?
Струва ли си?

# 818
  • София
вярно че не всеки го може но стават вече повече от 15 кухи с този тип врати даже и с фурнирован мдф  
снимките не се виждат
https://www.youtube.com/watch?v=8xmkIeB2d8g

Не напразно написах, че са от цял детайл тия врати - този профил AGT го ползвахме преди повече от 15 години и това е много евтин и НЕКАЧЕСТВЕН вариант за врати. Това е за "майстори" без машини с бюджетни кухни да приличат на истинските. Всичко е фолирано с най-евтиното пвц фолио и това НЕ СА ВРАТИ ОТ МДФ.

# 819
Явно че не си разбрал подтекста на това видео -че човек който има знание и умение с една проста машина може да направи чудеса а на сакатия и златен бастун да дадеш той си остава сакат
а каширани врати никога не препоръчвам на никого
задача - клиента иска този тип врати но с фурнир лек байц и безцветен лак п как ще ги направиш

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 05:59 от 4efits

# 820
Напълно подкрепям 4efits, макар че иамме поговорка за пръднята и боята, но пък познаваме и много случаи където и златен казан да изсипеш си оставят ръцете, а претенциите им са до небето.

# 821
  • Под Сините камъни
Здравейте момичета! Най-после печката ми изгоря  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много спешно трябва да купим нова и ви моля за помоощщ. Направо се обърках от разнообразието и дори вече не помня кое къде съм гледала. Прочетох и в другите теми, но пак не можах да се спра на нищо.Всички модели имат различни функции и от там идва объркването ми.  Като цяло съм се спряла на Електролукс или Горение. Знам, че всичко е индивидуално, но ще съм ви благодарна за съветите ви.

Ето това което съм харесала за момента, но за съжаление не мога да открия информация за вентилаторното печене  http://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-ELECTROLUX-EOC-5651-BOX/p/707535
аз съм с Горение  Peace За месец ползване съм супер доволна.Модела е ето този http://www.tehnomix.bg/gorenje-bo-7422-ab

# 822
  • Варна
Момичета,

Срещали ли сте тези плочки:

http://vanyaes.snimka.bg/children/on-line.534404.36041433

Blush Praynig Hug

# 823
  • София
Явно че не си разбрал подтекста на това видео -че човек който има знание и умение с една проста машина може да направи чудеса а на сакатия и златен бастун да дадеш той си остава сакат
а каширани врати никога не препоръчвам на никого
задача - клиента иска този тип врати но с фурнир лек байц и безцветен лак п как ще ги направиш

Има вакум за фурнироване, малко по-сложно става, но съм го правил. Фурнира се крои по специален начин  стига да знаеш как, лепило и вакум и най-вече търпение. Клиент да го плати. Това не са врати за всеки - ръчна изработка са.

# 824
  • ВАРНА
Къде мога да разгледам термоплотове 90см  newsm78 Казаха ми,че са по-ограничени като асортимент,незнам и като цена много ли са по-скъпи от 60см?

Общи условия

Активация на акаунт