Нашите кухни-60

• 115 059
  • 863
  •   1
Отговори
# 180
Въобще цветовете на Санитек са голямо мазало Mr. Green На място ги гледай. Нашата също е на Санитек и поне 2 пъти омотах кой цвят сме си избрали Mr. Green

# 181
  • Някъде на път....
SoFarSoGood, значи да не се оплаквам, винаги има и по-зле
Не винаги.  Peace
Има и коректни фирми, които спазват договорените срокове!

# 182
  • София
SoFarSoGood, значи да не се оплаквам, винаги има и по-зле
Не винаги.  Peace
Има и коректни фирми, които спазват договорените срокове!
На мен ми върви само да се жалвам тука. Днес дойде водопроводчика да разгледа каква работа му предстои по свързването на мивката и смесителя. Оказа се, че не може да се монтира преливника на мивката, Бланко, защото каменарите при монтажа на плота не са изрязали камъка, както е по схемата за монтаж на този модел мивка. #2gunfire Аз им казах няколко пъти, дадох им и схемата за монтаж, но не са направили отвора за преливника. По телефона днес, след рекламацията ми казват че преценили че ще стане, да, ама не ( щото те от Бланко дават схемата ей така, да има някакъв пълнеж в кашончето #Crazy). Ще идват в сряда да "ми монтират преливника" те, щото видиш ли ние двамата с водопроводчика нищо не разбираме. А моята професия е свързана с изплозване на точни мерки и измервания, аз затова понякога съм досадно взискателна.

# 183
  • Добрич
Ще идват , ами. Не защото вие не разбирате, а защото ТЕ не са си свършили работата. Само гледай да не ти искат допълнителни суми ..

# 184
За съжаление качеството на изпълнение на проектите в България не е много на ниво.
На мен също ми омръзна да се разправям с майстори. Дори и да си платиш солидно: резултатите са същите- чакане и пак чакане.
При мен почти всичко е готово, кухнята е боядисана, имам и нова врата, очаквам самата кухня.
Решихме сами да я монтираме....ще ви кажа дали се е получило.
Решението е провокирано от това, че и за монтаж се чака, не само за доставка.

# 185
  • Бургас
И ние най-накрая се сдобихме със собствен дом и сме на вълна ремонти.
Все още не сме направили проект на кухня, но съм харесала няколко идеи. Общо взето клоня към кухня бежов гланц (взех идеи от сайта на Ачерно).

# 186
Малко реклама
 един проект на кухня се прави за 4- 5 часа
1 ден за закопуване на материалите
4 дена за разкрой , кантиране, почистване и събиране на шкафовете
2 дена монтаж на място
за две седмици спокойно се прави една кухня защо се съгласявате с тези срокове има и коректни фирми и майстори които си вършат съвестно задълженията/ Т.Илиева също ви го каза/
така че не е луд този който яде баницата а този който му я дава

# 187
  • Sofia
Малко реклама
2 дена монтаж на място
за две седмици спокойно се прави една кухня защо се съгласявате с тези срокове има и коректни фирми и майстори които си вършат съвестно задълженията/ Т.Илиева също ви го каза/
Това е ако се прави само твойта кухня? А ако има още 4-5 ? Или материалите не са от БГ? Не виждам смисъл в тази сметка.. Rolling Eyes

# 188
  • София
Здравейте с риск да нахълтам в темата ще питам  Blush Искам да сменя досегашната си печка /която е самостоятелна/ с вградена фурна с котлон- двойка. И започнах аз да чета в нета от което тотално се обърках. Моля препоръчайте марка и какво да гледам най-вече за фурната. Цената за двете ми се ще да е до 1000-1200лв, може ли да се купи нещо добро за тези пари или ще трябва да сменя бюджета newsm78. Ще  съм благодарна да споделите опит, аз се връщам да ви чета- поне една тема назад.

# 189
  • Sofia
Здравейте с риск да нахълтам в темата ще питам  Blush Искам да сменя досегашната си печка /която е самостоятелна/ с вградена фурна с котлон- двойка. И започнах аз да чета в нета от което тотално се обърках. Моля препоръчайте марка и какво да гледам най-вече за фурната. Цената за двете ми се ще да е до 1000-1200лв, може ли да се купи нещо добро за тези пари или ще трябва да сменя бюджета newsm78. Ще  съм благодарна да споделите опит, аз се връщам да ви чета- поне една тема назад.
Аз съм с горение и съм много доволна - и от котлони и от фурна.

# 190
Малко реклама
2 дена монтаж на място
Продължителността на проекта на кухнята зависи от самите клиенти и това колко бързо могат да вземат решение. С мъжът ми изкарахме над 4 дни при дизайнера, да не говорим, че се наложиха и някои промени.
А материалите, които искахме се предлагаха само в Германия и това удължи още самата изработка.
Повечето големи и изпитани фирми правят кухните в срок от 40 работни дни.
Питала съм дали може да си платиш за експресна поръчка и реално няма такава опция.

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 15:18 от SoFarSoGood

# 191
  • софия
Какво трябва да гледаш не знам. Има толкова нови екстри, които не мога да преценя дали и колко са полезни. Аз имам проста, та проста фурна (Faber) и прост котлон (Eurolux). И абсорбаторът ми е Eurolux. И трите не са ми създали каквато и да било грижа за 10 г. интензивна употреба. Много са ми удобни и лесни за ползване и поддръжка. На котлона пека чушки и филийки въпреки непрепоръчването Mr. Green Предстои ми обзавеждане на нов апартамент. Мисля, че пак там ще ходя да гледам и купувам. Помня имаха промоция - ако купиш определен модел от 2 или 3 неща, получаваш добра цена.
Скрит текст:
Ползвала съм сервиза за смяна на предницата на фурната. Беше се надрала. Бяха отзивчиви и не съм имала проблем.

# 192
  • София
Нашата мебелна фирма по договор трябваше да изработи кухнята за 30 работни дни, те се вместиха точно в срока, но не и по-рано. Фирмата с камъка обаче закъсняха доста, след като монтираха камъка взеха мярка да поръчат закаленото боядисано стъко, и там има някакво технологично време за изработка, та ей го станаха почти три месеца. Кухнята е по мой проект, но имаше и обсъждания, и някои промени, които забавиха още. Разбрах и че успоредно с моята поръчка се правят мебелите на цял апартамент. Явно на мен ми се е искало да е по-бързо, ама не съм само аз на опашката.

# 193
  • Бургас
Аз мисля да си купя уреди Миеле за вграждане втора употреба. Вече ми писна с тая чисто нова, скъпа и некачествена техника. Поне като се развалят, да не ме е яд, че съм дала толкова пари.

# 194
Това е ако се прави само твойта кухня? А ако има още 4-5 ? Или материалите не са от БГ? Не виждам смисъл в тази сметка..
Мой те мебели не влизат в тази аритметика не знам при другите как е но при мен
1 ден е 24 часа
1 седмица е 7 дни
а 1месец е 30 дена
спокойно се правят тези 5 кухни и ще имам 2 - 3 дена и на риба да отида
когато човек има желание оправдание няма
за материалите който не са от Бг - клиента се предупреждава по времето на договаряне и тези клиенти проблем не правят ми
 за сметките - ми то имали човек който да не си прави сметки имаш разходи и трябва да се покриват така че и 6 кухни ще направиш

Общи условия

Активация на акаунт