Мнения за Ebag?

• 9 227
  • 9
  •   1
Отговори
  • София, България
Здравейте,

вчера ми попадна новина за въпросния онлайн супермаркет, започнали са да работят с фантастико и ме заинтригуваха. Сега мисля да пробвам да поръчам. Някой поръчвал ли е от там вече? Не намерих тема и мнения из нета освен тези на страницата им във фейсбук...  newsm78

Ето я въпросната статия в капитал http://www.capital.bg/biznes/stoki_i_prodajbi/2015/06/08/2549198 … hrez_ekskluziven/

# 1
Здравейте,
Аз съм поръчвала два пъти от тях и съм много доволна. Плодовете и зеленчуците бяха свежи и отлично подбрани Simple Smile Ще се възползвам от услугата пак.

# 2
  • София, България
Поръчах днес, утре ще видя резултата и ще пиша Simple Smile

# 3
Поръчвала съм няколко пъти от ebag.bg и съм много доволна. Хранителните и нехранителните продукти винаги са разделени в отделни торби, качеството на храните (дори пресните) винаги е било отлично, доставката е коректна в уречения час, а куриерите им са супер свежи и усмихнати. Услугата е много удобна, на мен лично ми е ужасно досадно да ходя до магазина. Пестя време и пари. Препоръчвам! Peace

# 4
  • София
И аз съм много доволна, всичко беше свежо, добро качество, нямах никакви забележки. Бяхме от първите 100 клиента и имаше подарък Simple Smile Единствено не ми харесва, че в сайта не са въведени още всички продукти, които по принцип си ги има във Фантастико и затова не мога да мина изцяло на онлайн поръчки, а би било удобно.

# 5
Снощи поръчах за първи път и с нетърпение очаквам да видя какво ще донесат.  Laughing

# 6
Ползвала съм ги, точни и коректни са. Плодове също бях поръчала - перфектни бяха като качество. Понеже за първи път пазарувах храна онлайн си мислех, че някакви наранени ще бъдат конкретно плодовете, но не - бяха екстра Peace Всичко разпределено в пликове както си трябва, не нахвърляно на куп, докато се запълни плика. Готини и усмихнати. Който си пазарува от Фантастико без притеснения може да ги ползва Peace

# 7
Много доволна останах от поръчката.
Бяха забравили да ми сложат един артикул, но след като говорих с тях ми дадоха ваучер за намаление на същата цена.
Със сигурно ще поръчвам отново.

# 8
привет, преди малко направих за пръв път поръчка и избрах начин на плащане с карта, бях прехвърлена към системата за плащане на Борика, въведох си данните, и потвърдих, и на следващия екран получих потвърждение, че поръчката е приета и беше изписан номера й, едновременно с това дойде и имейл със същото потвърждение

обаче самото плащане май не е станало, защото нито получих смс, нито виждам транзакцията в онлайн-банкирането, а в сайта на ebag поръчката седи в статус "очаква плащане" и сега се чудя - дали не взимат парите чак като подготвят поръчката - тоест утре, или просто нещо се е скапало и не съм успяла да платя? някой има ли опит с картово плащане да ме ориентира как седят нещата?

# 9
  • Sofia
Как е най-добре да се плаща в сайта?

Общи условия

Активация на акаунт