Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~129

• 29 220
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Тио пак ли ще стреляме  #2gunfire Арсенал този месец трябва да работят за нас...колко патрони изстреляхме и ако ще продължаваме и във вторник  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Дано да ни пуснат 50-60 снимки, както когато рейтинга беше паднал, а не само 9-10 снимки....

Мисля, че това е от сета на 33 епизод....

Чакам във втори сезон да ги гледаме по-често така....

# 61
Добро утро! Днес е петък - ден последен от работната седмица и пълен с надежда за нещо по-добро да се случи - в живота ни, за любимия сериал.... Снощи и аз гласувах за това, че ще се срещнат в края на серията, но после се размислих... Ако се срещнат в края, нищо няма да разберем и ще се потим цяло лято в пряк и преносен смисъл, а ако се срещнат по-рано, ще има време да се "дърпат" и убеждават в чувствата си и ще стигнат до някъде до края на серията и сезона.
Четох интервюто на Кютюка и приемам това, че в Анадола не се приема развода, че жената е слугиня на мъжа си и не приема такива като Елиф - те рушат семействата и са мразени - точка! Затова симпатизират забрадките на Дафка, те виждат изоставената жена, която в техните очи е оправдана, каквото и лошо да направи. При рускините имаше такива симпатизантки, макар и рядко.
Хубав ден ви желая и дано да пуснат снимките и фрагмана по-рано...

# 62
  • Русе
Добро утро!  Hug

Деси  Hug

Разбира се, че е по-добре Кахраман и Елиф да се срещнат преди краят на епизода ( затова избрах 1 опция  Wink), нали ни е нужно нещо повече за цяло лято, та трябва да има нещо позитивно в серията за да ни държи влага след дългата суша  Laughing

Много се надявам да ни изненадат с финалният за сезона епизод, имаме нужда от това след претърпените мъки  Peace

# 63
Добро утро, Цвети! Дано да е така, макар, че нашите предположения почти не се покриваха със замислите на сценаристите....

# 64
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Цвети, Деси Hug
Ани и Тио снощи до късно са дискутирали...и добре са се забавлявали с колажа на Тио....малко остана да видим изненадата на сезона....обещаха ни да има такава....
Кахраман е човек , като всички нас.....нищо, че всички очакват от него да е герой....той умря там на брега заедно с Елиф.....когато човек обича всеотдайно, когато най после е намерил половинката си....когато интуитивно усеща, че въпреки всичко и всички тя/Елиф/ е жива, но не може да я намери това го срива и завлича на дъното...точно защото е отговорен и е свикнал да изпълнява обещанията си, затова и остави Топрак в ръцете на майка си, а Дефне се възползва....сигурна съм, че в момента в който разбере, че Елиф е жива Кахраман ще бъде безкомпромисен , за да си я върне.....съжалявам обаче, че за тези 2 години  Кахраман не получи подкрепа емоционално от никой...даже и от сестра си.....

относно забрадките и нрава на Анадола....аз даже се учудих, че допуснаха развода на Кахраман при условие, че Дефне беше забременяла....

# 65
Добро утро  sun Coffee Coffee

Хубав петък на всички  newsm10

Деси  Hug Цвети  Hug Гости  Hug

В анкетата са гласували 12 момичета  - и всички гласуват, че Елиф и Кахрамавн ще се срещнат   Peace - подробност е кога....И на мен ми се иска да бъде по-рано. Но не се знае, дали Елиф няма да посети имението, а Караман както винаги да не е там, когато трябва...И по-късно да се срещнат - приблизително както е на промото.....

Деси кадъните от Анадола подкрепят Дафа, защото не са видяли друго в живота, но доколкото разбирам и Кютюка я подкрепя, след като говори, че Дафа е невинна...тя само искала да има дете.....и ми говори за гордостта на Дафа, за нейната любов....А тя като съсипа живота на Елиф, като минава през трупове, за да постигне целта си....Тя е света вода ненапита......

Гости и аз много съжалявам, че Кахраман не получи подкрапа на някой от семейството си, дори и Джелал го предаде......

Днес в очакване на снимките и озета  Peace

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 09:28 от MAMA-AN

# 66
Добро утро!
Скрит текст:
Деси Hug
Цвети мерси за кафето  Hug Hug Hug
Дано новините днес са обнадеждаващи  Praynig Praynig Praynig Praynig И аз гласувах, че ще се срещнат в края на епизода, но ще е добре ако не съм познала и се видят още в началото.  Sunglasses
Лек  ден ви желая  Hug Hug Hug
Маме  Hug Гости   Hug Hug

# 67
Диди  Hug важното е да знае Кахраман, че Елиф е жива, а кога ще се срещнат - зависи от Бог сценарист....
Хубав ден и едно четиво за кафето...
Разговора на Шюкран и Дафа....

Скрит текст:
— Даже не старайся зря, Шюкран. Я всё слышала своими ушами. Оказывается, во всём виноваты вы: ты, Якуб, Джанан. Вы ответите за это перед Кахраманом и Зия беем.
— А ты вновь вернёшь очки, которые потеряла сегодня утром, так ведь? Они не поверят, милая.
— Не глупи. Вы играете с будущим семьи. Кахраман имеет право знать об этом и принять нужные меры. Якуб и Джанан должны уйти из этой компании!

— Послушай-ка меня. С каких это пор ты думаешь о семье? Думаешь, мы не знаем, кто ты такая и какие дела проворачиваешь?
— Разговаривай со мной подобающе. Я пойду и всё расскажу Кахраману!
— Иди же, иди! Иди и расскажи. Если хочешь, я тоже приду, милая. И покажу ему диск, который у меня есть. Это будет очень волнительно. И все твои грязные делишки станут известны. Что скажешь?
— О каком диске ты говоришь?
— О диске, который прятала мама Киймет. О диске, где можно увидеть ваше сотрудничество с Максудом. Как же хорошо, что я приберегла его для подходящего случая. Что такое, Дефне-ханым?
Ты так сильно удивлена. Иди же, беги к своему любимому. Покажи, как сильно ты к нему привязана. Расскажи ему, что мы подстроили большую ловушку. Не стой же, расскажи! Вот так, Дефне-ханым, так и замрёшь. Ты будешь молчать и забудешь всё, что знаешь. Иначе я покажу диск Кахраману и буду отрицать всё, что ты скажешь. Ты не сможешь ничего доказать. В этом особняке останемся мы, а ты уйдёшь отсюда самой первой. Решение за тобой, милая.

(Дефне и Шюкран из 33 серии)

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 09:36 от MAMA-AN

# 68
Добро утро!

Деси HugЦвети HugГости HugАни HugДиде Hug

Тио Hug както винаги колажа е забавен! Joy Joy

Днес очакваме и за двата сериала всичко на куп! Laughing Laughing

Хубав ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 69
Злати  Hug Hug
Днес очакваме много инфо - да видим ще ни зарадват ли или ще ни попарят.....
Хубав ден - слънчев и приятен  Hug

# 70
  • Керодиспансера
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug
Ани Hug мнооооого съдържателен разговот между змията и голямата бяла птица  ooooh! сега ще се надцакват коя е по- изобритателна  Laughing
Деси Hug Цвети  Hug Диди  Hug  Злати  Hug

Днес сме в очакване и с големи очаквания  Naughty пък да видим какво ще ни поднесат сценаристите  newsm78 Thinking Thinking Thinking

# 71
Ели Hug wavey

Шюкран и Дафа ще се надцакват за надмощие в имението! Laughing

От инстаграма на Еркан!Какво ли гледат с Дидем? Laughing

# 72
Ели  Hug

Дано очакването ни днес да бъде оправдано - да има нещо положително  Praynig
Относно разговора на двете снахи - отново надцакване. И Дафа ще си замълчи, защото толкова залуми направи, за да бъде в имението и то като съпруга на Кахраман, че сега не би обрекла на провал постигнатото.....
Тоест отново мисли за себе си, а не за Кахраман...А толкова много го обичаше  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Злати с тези тяхните козове вече са ми смешни  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Вчера и аз видях тази снимка на Еркан и Дидем и се зачудих какво ли гледат  Thinking

# 73
Май все още нищо не са пуснали! ooooh!

Снимки от инстаграма! Peace

# 74
Злати мерси за снимките... Hug

Може би за някой снимките вече приключват , а с тях и участието им в сериала и има много прегръдки....
Айсел нещо е пострадала.....Бързо оздравяване....

Още няма снимки и озети за двата сериала...
Само моля, ако има някой на линия, когато пуснат снимките, за да не следват моите постове един след друг, и след това да ги изтрият, да пише между моите постове  Praynig

тук

Заглавието на публикацията е
"Деня в който е написана съдбата ми" Сезон финал -  Кога?

По нататък пише, че финала на сезона ще бъде на 16 юни, а след това сериала ще продължи от там, където е спрял през септември....

За сега ще има втори сезон....но ще видим на есен със сигурност....

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 15:57 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт