Блендери

• 2 492
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да си взема блендер. Търся си нещо мощно и качествено, само че не знам какъв, каква марка и.....
Мнения  newsm78 newsm78   newsm03

# 1
  • Бургас
Мога да те посъветвам да не вземаш блендер на Горение.
http://www.technopolis.bg/bg/Mixers-%26-Blenders/Mixer%26-Blende … JE-B600B/p/822935
Аз го купих от Технополис за 120лв.Започна нещо да се стапя по него.В гаранция е но сервиза на Горение ми искат 40лв за да ми го оправят,а от Технополис не поемат отговорност никаква.Така че,ще пие една студена вода с моя блендер на Горение. Cry

# 2
  • Italia
Попрочетох преди да си взема блендер (сигурно и ти си стигнала до тези критерии при избор):
Над 400 W, функция Лед ( или Pulse) и стъклена кана. Повече от половин година ползвам подобен на този - моя е с 5 скорости, но не го намирам в Бг

# 3
Изборът на такъв ел. уред вече ми изглежда невъзможен  no ....много се отчаях

# 4
  • София
Чак пък толкова - какво има да му избираш - какво точно искаш да правиш с него? Принципно - гледаш да става за лед и ядки и купуваш.

# 5
Здравей,като пресен собственик на блендер мога да ти препоръчам този от Лидл.Купих си го преди 1 седмица и е страхотен.Стъклена кана с вместимост 1.750, 5 скорости ,доста добра пластмаса/не като тази от технополисите и техномаркетите  все едно е от "Лъки бой"/и най - важното с 3 години гаранция .Можеш да го върнеш и по всяко време.Точно преди половин час правих с него палачинки- уверявам те страхотен е.А и най-важното цената-49.90лв Peace

# 6
Здравей,като пресен собственик на блендер мога да ти препоръчам този от Лидл.Купих си го преди 1 седмица и е страхотен.Стъклена кана с вместимост 1.750, 5 скорости ,доста добра пластмаса/не като тази от технополисите и техномаркетите  все едно е от "Лъки бой"/и най - важното с 3 години гаранция .Можеш да го върнеш и по всяко време.Точно преди половин час правих с него палачинки- уверявам те страхотен е.А и най-важното цената-49.90лв Peace
Можеш ли да ми дадеш линк някакъв, да го видя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт