Смешки от форума - 19

• 93 080
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Сексуален студ  Joy Joy Joy

# 481
Обратното на сексуална жега е  Laughing

# 482
  • Бургас
Може би има предвид студена война в спалнята.

# 483
  • София
Предпочитай си. Човекът специално е уточнил при продължителна липса на секс, или секс партньор.

# 484

Цитат
Големи жени сте образовайте се малко и духовно и морално ма***** му ****.

На какво учи духовното и моралното образование.  Laughing

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 23:39 от Nickkie

# 485
Цитат
Модернизира го,  то тротоари, то модерни заведения, то вериги магазини.......... Единствено не ми хареса, че кмета отказа отново да приеме турнето на "Пайнер". Sad Cry
Joy

# 486
  • Австрия
Цитат
Северина ми звучи като за груба жена, но не и за малко бебе

Знаех си аз, че трябваше да кръстя сина си Чочко Кокорков и към момента да го прекръстя на Миловиден Калпазанинов. Вероятно бих могла да изпреваря събитията за след десетина години и директно да му сменя името на Момчил Тестостеронов  Thinking

# 487
Цитат
Северина ми звучи като за груба жена, но не и за малко бебе

Знаех си аз, че трябваше да кръстя сина си Чочко Кокорков и към момента да го прекръстя на Миловиден Калпазанинов. Вероятно бих могла да изпреваря събитията за след десетина години и директно да му сменя името на Момчил Тестостеронов  Thinking
Аз пък си представям Северина Тенева, Светла й памет... Не го свързвам с нищо грубо, а като чуя песента, ми се доплаква понякога...
А, подсети ме за нещо от друг форум tooth  -
Цитат
Дельо някак не ми звучи като са детенце.
Дельо може да е само хайдутин, той дете не може да е бил tooth ..

# 488
  • ту тук, ту там
От модераторската. Напуши ме смях, като го прочетох:
Здравейте, първо се представям аз съм yyyyyyy и съм във форума Ви не от скоро. Днес получилх  мултиакаунтинг и искам да знам , защо? знам правилата на форума и съм на ясно , че с такова нещо можеш да се сдобиеш след, грубо нарушение на правилата и след 3 предупреждения. Искам да знам как така ненадейно се сдобих с мутиакаунтинг без никакво предупреждение?

# 489
Един вечер си легнах по-рано и сънувам, че съм на погребение. Истинско, цветно, емоционално...събуждам се и рева. По едно време вече съм се разсънила, ама попа продължава да опява. Светкам лампата и се оглеждам какво става, и се оказва, че новия наемател над нас е оперен певец и си се събират горе и си увиват на италиански (ясно различавах и думите), защото скоро имали изпити. Един месец се гонихме със забележки, заплахи, жалби....но той не спира да вие и да ме кара да се чувствам като в гробище в собствения си дом. Нкрая с брат ми му набихме канчето и той се изнесе от там. Сега пък една луда всеки ден крещи от 4-тия етаж е така за кеф. А срещу нас си имаме един сервиз ,където преправят двигатели на спортни коли. То е форсиране, въртене, спирачки...ужас!

# 490
Мултиакаунтинг получил.  Joy Joy

# 491
  • Варна
Цитат
....няма как да се свалят короните и да се накравят фасети.

Mr. Green

# 492
Цитат
Здравейте. след около няма и ден ще си имам вече мъжко родвайлерче. Искам дълго име за да може да се съкращава и да му викам и на галено.

# 493
  • София
интересна логика. Ако името е кратко не може да е на галено?

# 494
Цитат
Здравейте. след около няма и ден ще си имам вече мъжко родвайлерче. Искам дълго име за да може да се съкращава и да му викам и на галено.
Да го кръсти Родвайлерчо и на галено да му вика Роди...или просто Род..
А може и Вайли...Род от рода Вайли ще звучи съвсем аристократично като за куче с потекло.

Общи условия

Активация на акаунт