Смешки от форума - 19

• 92 717
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Цитат
Сега съм както казват старите хора здрава като коч Smile но пак бебе няма а около като че ли стана епидемия от бебета роднини , приятелки близки всичко бременно и като започнат и със " Айде време ви е за второ" направо  ми идеше да им извия врата.

Силен имунитет има жената.

# 631
Нещо, което МНОГО ми хареса:

Цитат
Ужас, сега, когато някоя съпруга се оплаче, че май и изневеряват, към съветите да си купи секси бельо, да отиде на фризьор, да е интересна, лъчезарна и немрънкаща, да създава уют, да работи и да е независима, да се обезкосмява ежеминутно, да прави разтърсващ секс и извънземна мусака, току що се добави и харесването на опера. Имайте малко милост!    Grinning

# 632
Т.е ако на жената й изневеряват, то тя трябва да се вземе в ръце. Ако изневеряват на мъжа обаче значи просто да се ориентира към друга особа.

# 633
Мда, битува мнението, че, ако на една жена ѝ изневеряват, то това е защо тя не е достатъчно добра, секси и т.н. Аз харесвам опера, ама останалото в комплект ми е абсолютно непостижимо. Само не знам защо на мен ми е тази опера, като мъжът ми не я харесва?

# 634
мен ме разсмя това

Цитат
Да бе, представяш ли си, съпругата да е тигрица, а той тайно да има фетиш към талпите и умрелите риби:)

но извън контекста, смисълът се губи

# 635
От коя тема са въпросните цитати?

# 636
актуалната за любовниците в СО
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=865658.0;all

# 637
Само не знам защо на мен ми е тази опера, като мъжът ми не я харесва?

Не я харесва с теб, ама с любовницата може да му харесва.  Mr. Green
Нищо де, не плачи, хвани си и ти един любовник-меломан, да си те води на опера.   action032

# 638
Божке, колко съм глупава. Не се сетих за такъв вариант! Тъкмо бях почнала да се самосъжалявам!

# 639
  • Euskal Herria
Даже после може да си споделяте впечатления от операта  Wink.

# 640
Днес се забавлявам страхотно в СО  Joy

Цитат
Цитат
Аз съм на 43 и сме женени... И до ден днешен си носиме халките!!!
Любовница няма. Писах Ви, правим секс всяка вечер. И то хубав качествен секс.

Shocked
Машала...
Кобилкина ряпа да яде пред теб. Или си секс богиня, или бъркаш хъркането с оргазъм.  newsm78

# 641
  • където ми харесва
Това Краси ли е?

# 642
  • Пловдив
Не, някаква нова звезда.

# 643
Тази тема била пълна с бисери  Laughing

На пост, че мястото на тема "Аз, любовницата" не е в подфорум Семейни отношения, отговор:

Цитат
не разбирам защо да не е за тук, това не са ли семейни отношения, та аз съм им в семейството.

Joy

# 644
Абе, че не е баш това заглавието на темата, не е, но пък виж - идеално за автобиография на авторката.  Laughing Даже бих добавила "Аз, Любовницата. (По принуда)". Или "Как ме насилиха да стана second hand"  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт