Смешки от форума - 19

• 92 709
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
Здравейте преди два дни апах със сина ми на неговото легло и вече спиме така близо 5 6 дни и всяка вечер като лягаме той ме гушка все едно съм негова приятелка и се чувствам неодобно все пак съм му майка даже и си слага кръка върхо з.дника ми.Аз съм разведена от доста време какво може да направя а преди няколко месеца сина ми откри че 2010 година съм се регистрирала във сайт за запознанства.Какво да му кажа за да не стане по зле да не се продължи досещате се с какво.Чакам вашите мнения.
newsm78

# 676
Малииии, какво е това? Shocked Shocked Shocked
Може ли линк?!

# 677
Малииии, какво е това? Shocked Shocked Shocked
Може ли линк?!
Май изтриха темата, точно се включих с коментар как от 2 дни спят 5-6 дни заедно.

# 678
Цитат
Как пържолките да си останат сочни при консумация?

# 679
  • out of space
Цитат

Като ги извадиш от топлата фурна.
Нещо друго ли трябва да мисля?!

# 680
Цитат

Ами да, пържолите стават сочни /или пък ''сухи''/ при приготвянето /т.е. по време на термичната обработка/, а не при консумацията...

# 681
Трябваше да им сложат някоя химическа тоалетна останала от Роженския събор!!! Щяха да се трият с кокошките да миришат на хубаво!!!

от темата за Бай Брадър

# 682
Цитат

Ами да, пържолите стават сочни /или пък ''сухи''/ при приготвянето /т.е. по време на термичната обработка/, а не при консумацията...
Подсети ме за класическата марина  Laughing -

Цитат
Как да подготвя пилешкото или свинското месото, така че  да е по сочно и вкусно за своето семейство?

# 683
Цитат
Виждам доста снимки на Силвия, целящи да докажат че тя е меркантина и обратното на хубава, забравих точната дума
smile3532 Коя ли е обратната дума на хубава?

# 684
Цитат
Виждам доста снимки на Силвия, целящи да докажат че тя е меркантина и обратното на хубава, забравих точната дума
smile3532 Коя ли е обратната дума на хубава?
Меркантина не е забравила обаче! Богат речник.

# 685
  • sofia
Цитат
Ханибал Лектьр?

# 686

Подсети ме за класическата марина  Laughing -

Цитат
Как да подготвя пилешкото или свинското месото, така че  да е по сочно и вкусно за своето семейство?
  hahahaне знаех, че кокошките и свинете са канибали... човек винаги може да научи нещо ново  Grinning

# 687
реално и кокошките, и свинете са канибали  Wink

# 688
  • UK
Подчертавам, че не се подигравам, просто ми стана смешно, никога не бях виждала някой да пише така:

"О, моите са над 200 и 50 сигурно"

# 689
Според мен е трябвало да бъде 200-250, и аз понякога от бързане не натискам явно добре клавишите и се налага да се връщам да редактирам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт