Смешки от форума - 19

• 93 062
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
Цитат
Здравейте. след около няма и ден ще си имам вече мъжко родвайлерче. Искам дълго име за да може да се съкращава и да му викам и на галено.
Да го кръсти Родвайлерчо и на галено да му вика Роди...или просто Род..

Joy Да, идеално  Joy . Преди време имаше едни роКвайлери, за тях е било добро Роки  Laughing

Цитат
А бе много диария това лято на екрана много нещо. Кой по дяволите като отиде на почивка ще си сере директно в хола само и само да наблюдава хората на плажа и да им завижда.

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 17:25 от Ензим

# 496
  • Шотландия
Мултиакаунтинг получил.  Joy Joy
Какво всъщност се е случило?  newsm78

# 497
  • ту тук, ту там
Получила е бан. Заради мултиакаунтинг.

# 498
  • София
Мултиакаунтинг получил.  Joy Joy
Какво всъщност се е случило?  newsm78
Потребителка е получила бан заради мултиакаунтинг, но явно не прави разлика между двете понятия.

# 499
Ох, успокоихте ме. А аз си помислих, че е хванала някаква нова заразна болест наречена мултиакаунтинг.

# 500
  • Варна
Цитат
...приех фамилията на мъжа ми, съответно записах със съгласието на мъжа си и фамилиите им да са като нашите,проблема дойде от там,че първото внуче е с фамилия с първото име на свекъра, а не като нашите с наште си фамилии и като на девера,затова четвъртото име беше като фамилията на първото внуче.Дано си ме разбрала.

Странното е, че потребителката, на която обяснява, наистина я разбра...  newsm78

# 501
И аз нищо не разбрах.  Laughing

До туристките по морето: внимание, птицата Рух гнезди по нашето Черноморие:  hahaha

Цитат
Един съвет към майките с деца в детски колички. Когато са в количките им слагайте коланче, защото чайките и гларусите ги бъркат с храна и да не стане някоя беля. Лично на мен от терасата ми откраднаха две чайки салама и едно печено пиле.

# 502
Дъщеря ми е на гости на леля си. Вчера са ходили на разходка до едно от тези места, където животните са пуснати свободно, а хората влизат с коли и се "разхождат" из парка. Та те са наблюдавали как една маймуна отвила болтчетата от сензора на колата пред тях (това нещенце, което сигнализира и започва да пиука, когато колата е прекалено близо до друг обект).

Отвила ги много внимателно, първо едното, после второто, и така докато отвие всички четири. Маймуната грабнала отвития сензор и победоносно тръгнала по пътя, като го развявала над главата си.  Grinning На нашите им обелили стикерите от колата и се опитали да изядат пластмасовите нещица, от които пръска вода за чистачките.  Laughing Маймунска работа!

# 503
  • където ми харесва
Цитат
Има ли и други, ползващи точно този вид с помпичката? При мен всъщност така не изпопва нищо и като развих на ляво, на дясно, помпичката се надигна и сега стои някак си на високо и така изпомпва. Малко ми е грозничка така...Питам, защото си помислих, че нещо аз я повредих.
Ох, много смешно ми стана. Замислих се, толкива ли е трудно да се сетиш, че като е затворена помпичката е логично да не ти пуска нищо, но след това, като видях, че й е малко грозничка така и прихнах да се смея....

# 504
  • Бургас
Цитат
Свекито ми не е българин. Возим се в града и пукаме гума близо до една бензиностанция. Той спира ,но нямал крик. Отиваме до едно от момчетата на персонала и казва: " Драсти! Имаш ли да ми посльужиш са дигачка на кольата?"
Момчето го погледна много въпросително и свекито пояснява: "...защото ми спукна гумата и да я дигам кольата да сльагам другата ,и после ще я карам при тебе да ги нагумпаш сичките, защото даже лявата най- напред прави нещо хърчу хърчу (имитира шума на предна лява) и да не спукне и тя даже. Модже ли да ми го даваш да го дигам на кольата?!"
 Joy Joy Joy
Не знаех къде да се дена от смях, защото свекито много беше сериозен и не му беше до смях.
 Joy

Взех си едно персийско котенце на 45 дни. Свекито често ни гостува и много му се радва. Случи се така, че 2 месеца не беше идвал. Котето е вече на 4 мес. и много пораснало, защото е от едра порода. Веднъж бях пуснала прахосмукачката да чистя и се звъни. Свекито! Влиза , сяда ,но аз се изв. че ще си довърша работата. Той пита: "Къде е котката? " , отговарям: "не знам, тук някъде", той: " Сигурно е скрильа някаде, може пльаши от върхусмукачката и порхоляка" (прахоляка)  Joy Joy Joy
Свършвам да чистя.Тримата със свекито и ММ сядаме на питие. Котката се показва и свекито като го видя колко е голямо с усмихва възкликна: " ле лии, колько ти е станаля голиама котката и колько ти е станальа рошавааа!"
 Joy Joy Joy
Ееее,неее, просто няма такъв смях. С ММ смяяях, а свекито милия не разбра защо се смяхме.

# 505
Цитат
Аз също съм с нормална кокосовото ми попива много добре, комбинацията която забърках по-бавно и усещем че леко ми загрява, нямам представа дали от какаото или от шийто. Вероятно ще оставя тази партида за зимата. До морето имам още една седмица, като нищо ще забъркам още една партида
     newsm78
от Голямата тема за малките масла

# 506
Та те са наблюдавали как една маймуна отвила болтчетата от сензора на колата пред тях (това нещенце, което сигнализира и започва да пиука, когато колата е прекалено близо до друг обект).

Отвила ги много внимателно, първо едното, после второто, и така докато отвие всички четири. Маймуната грабнала отвития сензор и победоносно тръгнала по пътя, като го развявала над главата си.  Grinning
Със сигурност после ще иде да го шитне този сензор на битака за половин цена...
Там да си го търсят.

# 507
Има едни папагали в Нова Зеландия, дето ти разглабят колата, като стой та гледай. Падат стъкла, фарове, стопове. http://pticevadi.com/news-view-28.html

# 508
  • Австрия
На море в България 2015 - 4

Цитат
Ìîìè÷åòà  ГЁГ¬Г ГІГҐ ëè ìíåíèå Г§Г  ГµГ®ГІГҐГ«" äåëòà  ГЎГЁГ©Г· ñëúí÷åâ áðÿã ГўГҐГ·ГҐ íà ïðà âèõ ðåçåðâà öèÿ ГЁ êà ïà ðî ïðà òèõ Г­Г® äíåñ Г±ГҐ ïîÿâè îòðèöà òåëåí êîìåíòà ð Г§Г  ГµГ®ГІГҐГ«Г  ГЁ Г±ГҐ ïðèòåñíèõ

Laughing

Явно някой се е впечатлил от отдавна изоставения строеж на детски център “Знаме на мира”. Поне.. на това прилича  Joy
Само не мога да разбера ще му се да се довърши с функцията на хотел или да се махне от там  newsm78

Скрит текст:

O, EлиТ, благодаря за превода.. ясно! Притеснява я заключването на стаите  Joy

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 20:41 от DimS.

# 509
  • някъде ... тук ...
DimS. Joy

Нещо се е объркало с кодирането на шрифта във форума или момичето пише другаде и после копира в пост.
Преводът при отваряне в DOS-овска текстова програма е същият като предишните и два поста:
Цитат
Момичета имате ли мнение за хотел" делта бийч слънчев бряг вече направих резервация и капаро пратих но днес се появи отрицателен коментар за хотела и се притесних
С оглед промените на форумните сървъри не се учудвам защо са три поста, че и един неразчетим.

Общи условия

Активация на акаунт