Смешки от форума - 19

• 92 928
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
Глава първа: звъннаха ми на вратата и ме завлякоха с окови към леглото.  Laughing И така - две години

Мързеше ме да издирвам и набирам точното заглавие  Laughing , карах по общо впечатление при писането на поста.

# 646
А после под заплаха с боздуган ме повлякоха из разни опери и театри  Laughing

# 647
Първо употребиха боздугана, а след това ми се отплатиха с билет за опера.

# 648
  • Пловдив
То ще да е бил много добре използван този боздуган.

# 649
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Цитат
Да, ама тогава изискванията към майките са били твърде ниски - детето да е сухо и нахранено. Сега се очаква бебетата да се водят на чужд език и на плуване от раждането си. Да им се стимулира развитието, да им се чете/пее/незнам си какво още.
...
Цитат
Оф, прави сте момичета за това, че към днешните майки изискванията като че ли са завишени. Да добавя, че освен друго, не малко майки и работят по време на майчинството си - аз например, ще имам и служебни ангажименти. Какво да се прави, такъв е животът, налага се. Не се оплаквам, отбелязвам го като факт само 

Tired щото те преди хич не са работили...

имам деца на 20+ и на 8. сега не мога да разбера днешна ли съм или вчерашна

# 650

От каменната ера сме ние с теб Wink И моите деца са почти като твоите ( на 23 и на 9).

# 651
  • Euskal Herria

От каменната ера сме ние с теб Wink И моите деца са почти като твоите ( на 23 и на 9).
Бройте се междинки, дами - между вчера и днес  Wink. Аз твърдо съм от вчерашните  Mr. Green.

# 652
Цитат
Съпругът ми е един син.През 2014г свекърва ми продава на единствения си внук апартамент без знанието на съпруга ми.Апартамента е построен по време на брака ми със свекър ми но на дворно място на свекървата.

# 653
  • ВАРНА
 Може Софи Маринова да го е писала.

# 654
Цитат
Съпругът ми е един син.През 2014г свекърва ми продава на единствения си внук апартамент без знанието на съпруга ми.Апартамента е построен по време на брака ми със свекър ми но на дворно място на свекървата.

Joy Joy Е тука стАна страшно!

# 655
  • Телиш/Плевен
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Както беше ``напускането`` на Петя Буйоклиева  Laughing Laughing
hahaha hahaha hahaha hahahaТова някоя нова звиздЪ ли е?
Баба ми е фаталната жена  Laughing Laughing Laughing
Баба ти може да е фатална, ама Петя е Буюклиева.  Mr. Green

# 656
  • София
Цитат

Joy Joy Е тука стАна страшно!
rotfImbo

# 657

Цитат
Да, ама тогава изискванията към майките са били твърде ниски - детето да е сухо и нахранено. Сега се очаква бебетата да се водят на чужд език и на плуване от раждането си. Да им се стимулира развитието, да им се чете/пее/незнам си какво още.
...
Цитат
Оф, прави сте момичета за това, че към днешните майки изискванията като че ли са завишени. Да добавя, че освен друго, не малко майки и работят по време на майчинството си - аз например, ще имам и служебни ангажименти. Какво да се прави, такъв е животът, налага се. Не се оплаквам, отбелязвам го като факт само  

Добри, тя май има предвид работа по време на отпуска по майчинство. Което не знам как става, поне не по легален начин.

Иначе и мен ме поразсмя поста, както е формулиран. Повече ме развесели този преди него (забравих чий е) - все едно преди време майките не са пели и чели на децата си и занимавали се с развитието им.

# 658
  • София

24, 12, 7
Къде да се преброя?

Цитат
...
Цитат

Добри, тя май има предвид работа по време на отпуска по майчинство. Което не знам как става, поне не по легален начин.

Иначе и мен ме поразсмя поста, както е формулиран. Повече ме развесели този преди него (забравих чий е) - все едно преди време майките не са пели и чели на децата си и занимавали се с развитието им.
Ами като че ли нямаше чак такова привързано рпдителство дори и преди 20, за повече да не говорим.
Къде ти - сами си се гледахме целодневно.
Сегащните деца наистина са много по-обгрижвани, според мен.

# 659
  • Пловдив
Мой е. Стоя зад думите си. Когато аз бях дете в детската градина никой от нас не ходеше на уроци по английски например. Сега е масово. Някак стана задължително ПОНЕ един език, поне един спорт и евентуално още нещо. И това за деца в предучилищна възраст.

Общи условия

Активация на акаунт