Банята - 23 тема

• 114 458
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София
ф110 е точно зад тоалетната, това е предишното положение на тоалетната чиния
тогaвa може дa рaзмените местaтa нa тоaлетнaтa и душa.

# 676
  • София
ф110 е точно зад тоалетната, това е предишното положение на тоалетната чиния
тогaвa може дa рaзмените местaтa нa тоaлетнaтa и душa.
newsm78
И как ще премести канала на тоалетната?

# 677
  • София
Aко  ми покaжaт снимкa нa тръбите.Също тaкa кaквa е стенaтa могa подробно дa обесня.Тaкa по проектa имa много неизвестни и могa сaмо дa гaдaя кaк дa се прекaрaт тръбите.

# 678
  • София
Сега се замислих не можеш ли да размениш местата на душа и мивката, за да си обособиш душ пространството. Така ще ти се мокри и тоалетната и мивката.
Голяма глупост съм написала. Идеята ми беше да размениш душа и тоалетната.

# 679
Здравейте,искам да попитам тук, ако има някой от Пловдив, колко му е струвал трудът за банята - плочки, поставяне на мивки, моноблок, душ... и дали може да препоръча някого?
Благодаря предварително.

# 680
Моля за помощ. Търся фаянсови плочки бели 10/20 без фаска. В нета намирам само тези http://www.keramo-bg.com/Rivoli-Blanco-G227-стенни-плочки-фаянс?search= Rivoli Blanco, но ми идват малко скъпи. Някой да е мяркал ? В нета няма друго или аз поне не намирам.

# 681
Здравейте,
Виждали ли сте някъде приличен горен ПВЦ шкаф за баня с огледало и осветление до 160-170лв?
По възможност с два рафта.

Търся този или максимално подобен на него:

# 682
Здравейте,чета ви с удоволствие и попивам всяка една идея и препоръка.Предстои ни и на нас основен ремонт на баня,та както казват: "Пита патило-не старило".    Нашата баня е с размери 2,40/1,50/2,40.Видях проекта на РАТЕ ако не се лъжа/в млечно зелено/  Нашата баня в момента е -в горният десен ъгъл е тоалента,до нея е душ,а срещу душа,е мивката.  Аз искам да сложа срещу вратата душа и  да отделя с параван,а тоалента и мивката едно срещу друго.Според ММ не можело да се мести тоалетната заради мръсният канал,аз искам само с 1,15см горе долу да се премести.  Оф извинявам се ако съм описала по прост начин ,но дано да се разбира какво точно искам.С мъжо сме на нож заради притенциите ми,но целта ми е най-вече като влезе един гост да не преминава през цялото помещение за да отида до тоалетната,и да не се мокри всичко,а да е практично и удобно.Моля за съвет и коментар-благодаря на комететентните ,че имат желание за съдеиствие!

# 683
  • София
Дaй скицa нa бaнятa и рaзположение нa тръбите специaлно ф110.Също тaкa и кaквa е стенaтa.

# 684
Здравейте,
Виждали ли сте някъде приличен горен ПВЦ шкаф за баня с огледало и осветление до 160-170лв?
По възможност с два рафта.

Търся този или максимално подобен на него:

ние си купихме от Висота. Харесами че пантите са с плавно затваряне и е с LED осветление. Не ми хареса че нямат копче за включване на осветлението от самото шкафче, но наш приятел ни направи и сега всичко е о"к.  http://www.visota.com/%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%b3/
 и са в твоя ценови диапазон. Взехме го от СИКО

# 685
Здравейте,предстои ни ремонт на баня ,и  ще съм много благодарна за мнения и координати на фирми ,става въпрос за София.

# 686
Здравейте, и ние сме пред ремонт на баня.
Размерите на банята са 2 м на около 1.50

http://prikachi.com/images.php?images/266/8509266Z.jpg

http://prikachi.com/edit.php?imgid=8509264

Едната ни баня на вилата е подобна, само че е още по-малка, 1.40 на 1.70, до вратата е моноблокът, след него - мивката, после - душът. Мръсният канал е при душа, от там по пода и плътно до стената върви тръбата под наклон до тоалетната чиния, обзидана и облицована, получава се ръб с размери - вис. около трийсетина см и широчина около 20 см, дори е удобен за разни шампоани, ако държиш на шкаф под мивката, обаче, трябва да е висящ.
Сега ще я разбиваме, защото така няма място за душ кабина и ще ги редим по следния начин - в горния десен ъгъл - душ кабина, от едната страна - тоалетната чиния, от другата - мивката, защото в момента се случва да излиза вода навън, а душът ни е доста по-далече от вратата от твоя. Толкова близо до вратата, както го мислите, съм почти сигурна, че ще имате проблем, трябва да има праг някакъв.

# 687
Дaй скицa нa бaнятa и рaзположение нa тръбите специално ф110.Също тaкa и кaквa е стенaтa.
       Много благодаря  bouquet rumen_iankov при първа възможност ще снимам и ще ти пратя снимки-не живеем в това жилище и затова.  Знам ,че стената е тухла ,ако това е достатъчно.

# 688
  • София
Щом е тухла ще стане.2 дъги и едно коляно и е готово.

# 689
Здравейте, бихте ли ми казали, дали при смяна на вертикален водопроводен щранг се налага разбиване на плочки? Очаква ни саниране на блока и ни дадоха да подписваме декларации, дали сме съгласни да се сменят щрангове.Притеснява ме фактът, че вертикалните тръби са затворени в иззидана колона, а вътре една част от тръбите също са бетонирани, но като пипнеш там откъдето почва бетонирането, можеш да си пъхнеш пръста между бетона и тръбата, тоест оставено е малко разстояние, вероятно,за да могат да се измъкнат тръбите.Иначе пластмасовата ни кутия в колоната е доста голяма 80 на 50 е отворът, в тази част тръбите са  открити.

Общи условия

Активация на акаунт