СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 4

• 186 972
  • 915
  •   1
Отговори
# 195
Да, точно за това питам дали 1-5 или 5-10 или 10-15 септември  newsm78
Ако някой има спомен от минали години, много ще ми помогне

# 196
  bouquet на всички в темата
Ще имам петокласничка в СМГ, та се надявам да намеря място тук . Досега съм чела в тази и старите теми и и съм научила много полезни неща.

Разрових се в старата тема  и  от 19 стр.

КОРЕКЦИЯ В САЙТА НА СМГ ОТНОСНО ДАТАТА НА РОДИТЕЛСКАТА СРЕЩА ЗА 5-ТИ КЛАС:

Първата родителска среща за учениците от 5 клас през учебната 2014/2015 година ще се проведе на 11 септември 2014 г.  от 17:30 ч. в Кинозалата на СМГ.

# 197
  • Резерват "Северозапад"
Е, това вече е някакъв ориентир  bouquet!
Било е четвъртък, дано тази година е петък или събота /11 или 12-ти/ Simple Smile.

# 198
Миналата година още като се записвахме ни казаха (т.е. пишеше на някакъв лист), че ще има родителска среща преди 15-и, ако не са ви казали може и да е различно тази година.  Ще напишат на сайта.

# 199
Точно когато бях в канцелария да записвам, г-н Стоянов , попита ние казахме ли нещо за родителска среща?Simple Smile, съответно вече бяха записани половината деца и се разбраха да публикуват информация на сайта.

# 200
  • Вече на светло в София
Въпрос към майките на 10-токласници. Има ли някое дете да се е записало на школа по информатика в у-ще? Моето диване е забравило дали е в събота или неделя, а трябва да потвърдя и немския..... ooooh!

# 201
  • София
Въпрос към майките на 10-токласници. Има ли някое дете да се е записало на школа по информатика в у-ще? Моето диване е забравило дали е в събота или неделя, а трябва да потвърдя и немския..... ooooh!
Информатиката е в събота. Слагай немския в неделя. Peace

# 202
  • Вече на светло в София
Информатиката е в събота. Слагай немския в неделя. Peace
Благодаря Hug

# 203
Здравейте,
Искам да помоля по-опитните мами да ме ориентират кога да очаквам първата родителска среща за петите класове.
Предстои ми пътуване началото на септември и се притеснявам да не би да е по същото време.
За осми клас беше преди 15-ти септември. За 5-ти не помня да е била по-рано ... не помогнах много  Sad
Здравейте аз съм майка на 8-класник и сме за първа година в СМГ, как да разбера кога е родителската среща, в у-щето не дигат Sad

# 204
  • Резерват "Северозапад"
Аз следя на сайта Peace. Със сигурност ще има инфо.

# 205
Дано го напишат малко по-рано да не ни сюрпризират в последният момент, за сега нищо няма на сайта   newsm78

# 206
  • София
Миналата година, както и преди три години, родителската
среща за 8-ми клас беше след 15 септември, заедно с родителските
срещи на останалите класове. Нищо толкова важно и фатално не се случва на
тези родителски срещи, а и децата в гимназията вече са достатъчно големи и сами да си
търсят всякаква информация, ако се налага. Просто не се притеснявайте излишно  Peace

# 207
      Родителските срещи в СМГ са най-много веднъж на срок и съвсем не са в началото на годината.   Въобще дори не стига понякога информация за тях до родителите...Mr. Green ако не е форумът, честно!

# 208
     Родителските срещи в СМГ са най-много веднъж на срок и съвсем не са в началото на годината.   Въобще дори не стига понякога информация за тях до родителите...Mr. Green ако не е форумът, честно!

Родителските срещи са точно в началото на учебната година – около 20 и някой си септември. В осми и девети клас имаше три срещи. Синът ми ме информира своевременно, макар да знае, че няма да присъствам – ходех само в осми и девети клас. Пълна загуба на време и за учители, и за родители, предвид факта, че учениците са достатъчно големи.

# 209
Благодаря за инфото! Не че е толкова зор да ходим на родителска, но все пак тъй като сме в ново у-ще не ми се ще да пропусна първата родителска среща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт