Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 924
  • 720
  •   1
Отговори
# 285
От близалките изпращат мейли за уикенда (петък, събота и неделя) в понеделник, защото не са на работа.

Бъдете спокойни Simple Smile А Вие сега с колко кода сред 30-те Simple Smile

# 286
Вече 2 пъти играя за чадър на Чупа Чупс, към 23.50 ми изписва че съм 4, но така й не получавам  имейл че печеля???Иначе спечелих чанта и очила....има ли и други които би трябвало да спечелят но не са newsm78

С колко точки си била последно? Аз с 9 точки също още нямам мейл , а в 23.57 бях на 7 място

# 287
# 288
  • Телиш/Плевен
Спечелила съм комплект от 4 вида бисквити (Еверест, Ревю, Слънце и Чаени) от страницата на Победа във Фейсбук. newsm44 Много неочаквана за мен награда (понеже имаше доста участници) и ме изненада много приятно. Heart Eyes

# 289
Честито,лаленце  Crazy

# 290
  • София
Купих си цигари Уинстън и вътре има карта за някаква игра. Периода е от 1.06 до 31.07.  

# 291
  • Русе
Регистрирах 3 кода на близалките, сега обаче детето изяде и номер 4, та се чудя дали да я регистрирам....нали уж се гледа и часа на регистрация, а първите 3 рег в 7, 30 часа newsm78

# 292
Скоро обсъждахме играта на Барни,стигнах до извода че голямата награда и телефоните ще се теглят в края на играта.Първоначално се бях заблудила,че телефони ще се раздават всяка седмица,но в правилата май друго пише.

# 293
Скоро обсъждахме играта на Барни,стигнах до извода че голямата награда и телефоните ще се теглят в края на играта.Първоначално се бях заблудила,че телефони ще се раздават всяка седмица,но в правилата май друго пише.
А вижте какво пише в така наречените им "ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА"  3.2. Участниците разбират дали печелят награда от ниво 1 веднага след въвеждане на промо
код в уеб сайта на промоцията. Наградите от ниво 2 и 3 ще се теглят ежеседмично и спечелили-
те ще бъдат надлежно информирани чрез имейл. Наградата от ниво 4 ще бъде изтеглена до 48
часа след приключване на промоцията.  newsm78 #Crazy

# 294
То, за тетрадка уж веднага се разбира след въвеждането на кода, но не е така -теглят се и пращат емайл.Предполагам че и за телефоните ще се разбере в края на играта -до края на юни е.

# 295
  • при късмета
Аз миналата седмица успях по телефона да се свържа с Барни, директно в Монделийз.
На въпроса защо скриха печелившите, не ми отговориха.
На въпроса защо нямаше изтеглени телефони, докато можеха да се видят някакви печеливши, ми казаха, че сега виждали, че нямало изтеглени  #Cussing out Абсолютна лъжа разбира се, даже си позволиха да ми кажат, че съм първата подала такъв сигнал  ooooh! Не знаели до сега. Измамници.
Получих второ обаждане, че щяли да започнат да се теглят в следващите седмици, имали технически проблем  ooooh!
Според мен нищо не са изтеглили, телефоните имам предвид и няма да изтеглят. За това и махнаха опцията печелившите да са видими.
На въпроса ми как ще компенсират потребителите, които се съобразяват с правилата публикувани лично от тях, нищо не можели да направят  #Cussing out
Аз още за първата седмица имах регистрирани 75 кода, които са 3 участия за телефон, а сега в края на играта шансовете ми се изравняват с участници събиращи кодовете през целия период. Ми извинявали се, и какво ме грее това?
Бясна съм им. С всяка изминала година все повече опорачаваха игрите си, тази година тотално се изложиха. Абсолютно убедена съм, че друго освен книжки и скръбъли няма да дадат изобщо.

Имам сриинсейв на снимки с печелившите, докато ги имаше и смятам да пусна електронна жалба до КЗП. Като потребител на сайта и продукта се чувствам крайно излъгана и подведена.

Взеха да ми разтягат локуми, че не можело играта им да не е коректна, защото била международна и се провеждала навсякъде, където имат представителство.
Някой знае ли коя е главната централа, в коя страна имам предвид, и ако се справя с езика да се пусне оплакване директно в седалището на международната фирма?
Друго не ми идва на ум

# 296
  • София
Нищо ново под слънцето.
Преди половин година пак имаше игра на Уинстън /цигарите/. Пускахме талончета, но на сайта нямаше никаква информация, та камо ли печеливши. Така и нищо не се разбра. Пълна измама.
Преди година-две играта на Морени си беше ОК, много от нас спечелиха, та даже и аз /като си има предвид, че съм карък  Grinning/

# 297
  • not found
Аз си взех вафличка на Мура и чакам да им започне играта  Grinning

# 298
Каква ще е играта на Мура?

# 299

Общи условия

Активация на акаунт