за Пепи и Лили и бързичко да минават неразположднията. Ако е виновна феята...мога само да се подготвям какво ни очаква
още сме 4 -ризъби
понеже ползваме милупа и съм перде за останалите
вчера едва се загледах в магазина...
на Иван за мерки и теглилки. Юначе е той
ще навакса...то тея пусти феи, мн влияят на апетита. Отделно и движението вече е в повечко
(днес ни теглиха - едва 100гр -120гр отгоре)
този път се разминахме без рев 

,ние се дерем от рев на всяка ваксина,голяма драма е. Много ми е притеснено и на мен за тая ваксина,но четох ноемврийките и не е страшно,нямали са риакции. Уж сега била подобрена,ще видим. 

Все пак ние сме на "полуфабрикати" от раждането (НАН), така че пак казвам, няма по-хубаво от кърменето. Дано да е от млякото, сега от 4 до 6 седмици ще видим как ще е, дали ще мине, след това пак ще отидем и ще ни каже какъв вид млечен да въведем и да видим дали ще има пак реакция, днес не пожела млякото сутринта
Много е гадно, НАН и Хипп, са леко сладички, гадни, но сладички, а това новото има вкус на лекарство 
Срамота, на 1 годинка и 1 мес, с един пробил зъб.

След като махнахме млечните продукти, и нали сменихме НАН и Хипп с "мляко", което не съдържа млечни ензими, има вкус на лекарство. Естесвено, Лили вече не е бебе и не го харесва, снощи не го пи, легнахме гладни. През ноща се събуди и от 2 до 5 се е мятала в леглото, дадох и от новото "мляко", изпи точно 20мл и писле пи вода. Сутринта не съм и давала мляко а овесени ядки с пюре круша и ябълка, на обед пиле с ориз(готово пюре), следобед -пюре сливи, хапна и две кайсии, през деня. Вечерта пак не искаше млякото изпи едвам 90мл с голям рев, ходих до маркета да взимам каша, без никакво мляко, има само една Синлак, мисля че беше. Мнооого е сладка, та не ми се иска да яде това вечер преди лягане, днес по изключение. Моля кажете, какво да давам преди лягане, каши "Лека нощ" имат мляко, не стават. Дайте идеи, може ли манджа. Някоя от вас махнала ли е млякото преди лягане, голям проблем ни е сега, като е свикнала на НАН, Хипп го прие като смених, но това новото въобще не го иска 

вече всичко е достъпно
,но в комбинация с хляб,явно я засища) и към 22 изпива 100мл
да речем от категорията мило клипче
поздрав за вс май-чета
Днес имам малък пробив, сутринта към 6 беше гладна и хапна 60мл, при което аз
Цвети, сигурно не ви е лесно с новата рутина...важното е, че възпитателките имат положителна нагласа и са търпеливи и последователни
и те информират реално какво става и какво следва
стискам палци да е временно положение и скоро пак да си хапва. А как е ситуацията? Предполагам слузта намаля?
как ни се размина тоя път, не знам
през цялото време оглеждаше кабинета и протягаше ръце да докопа нещо. Вчера спа малко неспокойно, но аз си го очаквах...по някакъв начин преживява събитията...

Лили от няколко дни не дава на баща й да ме пипа, бута го и се гушка тя в мен. Същото и ако аз говоря с баща й или вечер пред ТВ-то, бута ме и се гушка тя в него
За играчки всичко раздава, и подава ако и поискаш, само към нас е така.
Та се налага за момента с пръст да й мия зъбите. Имате ли идеи как да я накарам да я приеме?