честит имен ден на Тео!
направо жената на пазара мн ми се радваше
като я проспи както днес, нищо не давам
но като цяло междинките са плодове или кисело мляко, за да има апетит за основното и за сега тази формула работи при нас, че не е от мн ящните
За идеи можеш да разгледаш сайтовете на различните частни кухни и да видиш какво предлагат. Мога да споделя и какво дават в яслата на детето за следобедната закуска - филия със сладък пастет, баница с тиква, филия с масло и халва, козунак, както и разни вариации на кремчета. Дават им и айран със закуската. Такова нещо аз не й бях предлага, но там каза сестрата, че на екс го обръщала. 
Днес как е заварих в детската щях да падна, децата по чорпогащници и блузки, щъкат из цялата детска, всяко прави каквото му скимне, едно хлапе се беше хванало за главата и се блъскаше в стената и се хилеше като лудо, Лилиан седнала на земята, а шишката Матеа се мъчи да й обува някакви чужди обувки от шкафчетата
И се заливат от смях, едната учителка сменяше памперси на една редица от хлапета, а другата тича и балансира, третата прибира храната
Тия жени заслужават медали
Хич не се чуди за елхата, знаеш ли дребното как ще се радва, Лили скача като луда като си дойде от детската, днес цяла вечер е "пренареждала" украсата, накрая задъвка перлите, май ще ги махна утре 

), плодови пюрета за най-малките и евентуално плодови млека.

Дано да ти се размине на теб. За яденето,еми не ще да яде,само солети,бисквити и хляб не отказва,другото пред ТВ-то пробутвам.

След падането стана още по-любвеобилен постоянно ме прегръща и ме целува по цялото лице,аз нямам против никак даже.
Нали му казвам "Обичам тее" и той повтаря "отям те" и се цункаме. 

Иначе поне съседът ми е невролог,той е съпруг на нашата педи и там ще сме 2в 1 другата седмица,че тази са на почивка.
малката така и не се научи да го яде това кисело мляко, чудя се дали да й купя някакво плодово, за да я залъжа, защото аз като й го правя не й допада (и с бисквити, и с плодове, и даже със сладко)
хем й е кисело, хем пак си близва от лимона 

на финалната права сме да изпишем темата 
топлото време е радост за всеки, но уви идеална среда за вируси

Снощи докато аз простирах, бяща й нещо подреждаше, това хлапе стана толкова тихо, казах му че нещо пак прави пакости, целия долен ред с играчки беше обран и си ги подхвърляше, фигурката на Дядо Коледа беше на земята, използваше се като парцал, а Лили се заливаше от смях. Какво да е правя, кажи ми. Абсолютен дивак, оня ден откъсна всичките ми орхидеии, сега стърчат само пръчките
Като порастне още малко и се осъзнава повече, тогава по-големи подаръци.
Лек и усмихнат ден на всичкии

Очевидно е,че не ходи на работа щом го взима на обяд...А няколко дни го води болен...Еми не го разбирам това..
Надигни легълцето от страната на главичката, поне 10см, сложи книги под крачетата на леглото, ако вече не сте го направили, давай витамин Ц по една ампула сутрин, мноого помага, две седмици даваш и спираш да не би после да спре да му помага. Ами добре дошла в "моя свят"
Ние сега сме здрави, но докога незнам

ще ми се смеят хората